Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 88 093
  • 556
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Бихте ли разказали малко за плажа в района,  заведения, места за разходки и т.н.... ДО Неа пори възможно ли е  пешеходно да се  измине  в разходка? Изглеждат почти свързани  двете селища

# 226
  • София
Благодаря ви, момичета!
Това с детското меню доста ме успокоява и улеснява.
От хотела обещаха и бебешка кошара.
Всичко сочи, че ще си изкараме добре.
Нямам търпение Hug

# 227
Lara, вие от кога сте там? Wink

# 228
  • Варна
Резервация през хотела ли направи или някой от посредниците?
Отдавна го гледам и аз и се чудя да търся ри цена или си е тази,  която е през букинг.

# 229
  • София
Резервацията ни е от 29.06 през букинг, но още в началото на януари я направихме, а сега апартаментът го няма наличен, за да сравня цените.

# 230
Някой изтри ли ми мнението ?
Bomo Olympic Kosma Hotel - пълна деградация. Мръсно ! Най-вече мизерно и мръсно !

Храната е зле.
1 звезда им е много !

Може ли да споделите тези ваши отзиви от кога са? В момента ли сте там? С коя агенция сте резервирали? Разкажете малко по-подробно какво точно не ви харесва.

# 231
Момичета, как са плажовете около Cronwell Platamon Resort? Трябват ли плажни обувки за децата? за първи път ще ходим в района.

# 232
  • София
Момичета, как са плажовете около Cronwell Platamon Resort? Трябват ли плажни обувки за децата? за първи път ще ходим в района.
Належаща нужда няма, плажа не е каменист, извън това че по принцип ако децата са малки може би е добре да си имат плажни обувки.... ей тъй за по - сигурно и по стабилно....

# 233
  • Варна
Резервацията ни е от 29.06 през букинг, но още в началото на януари я направихме, а сега апартаментът го няма наличен, за да сравня цените.

Аз гледам за юли и август тогава в сайта излизат цени съответно 900 и 600лв на ден.
Дори и да е имало отстъпки май месец вече едва ли ще намеря някъде.

# 234
Някой изтри ли ми мнението ?
Bomo Olympic Kosma Hotel - пълна деградация. Мръсно ! Най-вече мизерно и мръсно !

Храната е зле.
1 звезда им е много !

Може ли да споделите тези ваши отзиви от кога са? В момента ли сте там? С коя агенция сте резервирали? Разкажете малко по-подробно какво точно не ви харесва.

За Гергьовден.
Музенидис ако ви говори нещо.

Най-вече мизерията, след разправия ми смениха стаята, но тя не беше по-различна от първата.

# 235
За Гергьовден.
Музенидис ако ви говори нещо.

Най-вече мизерията, след разправия ми смениха стаята, но тя не беше по-различна от първата.
[/quote]
Стрянно защото на мен хотелът ми го препоръчаха лично мои приятели, които две години подред са го посещавали.  Това лято ще са за трети път там Последната им почивка беше през септември 2018г. Бяха с прекрасни впечатления от всичко. И те и аз сме направили резервации през българска ТА. Надявам се да не се разочаровам напълно.  Все пак за цената, която ще платя не очаквам чудеса, а и хотелът е 3*, т.е. 2* по българския стандарт.  Есента ще го видя на живо и ще споделя отзиви.

# 236
  • Варна
Извинявам се за включването, Музенидис не е ли най-големият тур оператор в Гърция? Останах миналата година с впечатление, че настаняват във висок клас хотели, правят трансфери, всичко по реда си.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 14:54 от Blue Turquoise

# 237
  • София
Използвала съм ТА Музендис за резервации и в доста посредствени  хотели( това по повод  високия клас обекти, с които работят).Факт е че ниикога не сме имали проблеми или  някакви оплаквания.

# 238
Към ТА нямам оплаквания Wink

п.с. да го кажа така, ако сте посещавали други хотели на БОМО и сте останали доволни, този тук е пълна деградация.

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 15:50 от aiwabg

# 239
Към ТА нямам оплаквания Wink

п.с. да го кажа така, ако сте посещавали други хотели на БОМО и сте останали доволни, този тук е пълна деградация.

Да, разбирам ли, че не сте били в този хотел в предходни години, а го сравнявате с други хотели от веригата, които обаче се водят 4* или сте били, но тази година качеството е занижено?

Общи условия

Активация на акаунт