Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 3/

• 86 906
  • 553
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм писала назад в темата. Да, плажът към хотела във водата е с много камъни.

# 526
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате агенция, чрез която сте пътували?

# 527

За Гърция? Агенция?

# 528
  • София
Не всички пишещи имат лични автомобили. Автобусният транспорт от България до Гърция е много ограничен.

# 529
Аз съм ползвала Профи Травъл, но виждам, че сега вече не предлагат ОИ хотели. Два пъти съм почивала на такъв ОИ хотел и не бих потретила. Изобщо не стават за ОИ туризъм.

# 530
Аз много отдавна съм ползвала Елит Травел, но само при избор на хотели. Тогава бях доволна, след това се престраших и започнах сама да резервирам. Също вижте Бохемия и Емералд. Все пак са от години на пазара.

# 531
2023 използвахме Фреш Холидей. Доволни сме.

# 532
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! Имах предвид да резервирам чрез агенция, защото съм забелязала, че те имат някакви отстъпки, иначе  ще пътуваме със собствен транспорт. Но, четейки отзиви май Гърция не е точната дестинация за AI.

# 533
Точно тока, това е и моето заключение след няколко опита...
Ако искате семейна почивка в ол инклузив комплекс - Анталия.
Чарът на Гърция е в малки къщички под наем, плажуване на различни плажове и храна в ресторантчета до морето. 😀

# 534
  • Варна
Но, четейки отзиви май Гърция не е точната дестинация за AI.

Няма ги хилядите турски АЛЛ 5* комплекси , но има такива като https://chrousso.gr/bg/ ,  
Sani Cluв , https://mediterraneanhotels.gr/lang=el&gad_source=1&gad_campaign … Tm1kaAl9NEALw_wcB
даже най ни харесва или ВВ или НВ че разполагаме с повече мобилност

# 535
  • София
Ние тази година отново ще сме на Ол инклузив в Гърция, в Elea Acrotel близо до Никити. Ходили сме вече два пъти там. Причината да ходим отново на АL е че сме с бебе, т.е на 1г 8 м ще е тогава и изхранване навън ми е много трудно с него в Гърция, та AL ще сме заради него, преди години бяхме там по същата причина заради брат му, просто ми е много удобно да има храна и сладоледи на разположение. Иначе не може да се сравнява AL Гърция и Турция, даже ме е яд че няма да можем да си сядаме по таверните вечер и да ядем морски специалитети...

# 536
  • Варна
не може да се сравнява AL Гърция и Турция, даже ме е яд че няма да можем да си сядаме по таверните вечер и да ядем морски специалитети...
AL  Турция може да си ходите спокойно - в повечето АЛЛ има детско/бебешки отделения с всякакви кашотини а за вас почти винаги има и  морски специалитети и то и хубави по скъпите АЛЛ - ципура , калмари , фиш енд чипс

# 537
  • София
Ходили сме 2 пъти на ALL в Турция, но винаги след това имам нужда да се топна в бяло море, просто са ми два коренно различни вида почивки Турция и Гърция, едното ми е като гастро туризъм, в повече ми идват натоварените хотели и гъчканицата, постоянно всичко се върти около това "какво ще ядем" без кола сме обикновенно и означава 7 дни да не мръднем от хотела... А в Гърция нищо че ще сме на ALL ще си джиткаме по плажчетата сутрин а следобеда на басейна, доста спокойно е, не е лудница, та много е различно, ние като посещавали и двата вида почивки, предпочитаме Гърция, просто ще е ALL заради бебето

# 538
  • Пловдив
Благодаря, ще разгледам предложенията Simple Smile

# 539
  • Варна
Ходили сме 2 пъти на ALL в Турция, но винаги след това имам нужда да се топна в бяло море, просто са ми два коренно различни вида почивки Турция и Гърция, в повече ми идват натоварените хотели и гъчканицата, постоянно всичко се върти около това "какво ще ядем" без кола сме обикновенно и означава 7 дни да не мръднем от хотела...

Морето в Турция и Гърция си е все едно и също - все Средиземно море да не говорим , че десетки най популярни гръцки острови - Родос , Лесбос , Кос , Лерос , Патос , Самос .......................са буквално наврени в турските брегове и за няколко минути с корабче им ходим на гости от турските пристанища Мармарис , Бодрум , Кушадасъ. И без кола не се спираме да щъкаме из Турция , системата на долмушите е мн.добре развита. Общо взето и двете държави с огромната си брегова ивица  (12 000+8 000 км.) и мн. голямо количество острови с развит туризъм предлагат ВСИЧКО - и 5* АЛЛ и къщи за гости , пансиони , отделни квартири , бунгала и стотици къмпинги даже с палатки.

Общи условия

Активация на акаунт