КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 547
  • 690
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз бих ги подредила: Гери-Никол, Славин, Марги, Боби, Иван, Коцето, Софи.

Затрудних се само с първите три места, тримата се представиха най-добре, но ми е трудно да определя в какъв ред, защото имаше пропуски и при тримата.

# 196
  • Варна
И Коцето не ми хареса.

# 197
Коцето беше нещо между Карабас Барабас и Лучано Павароти на външен вид...и като песен - ад Sad

# 198
Коцето не ми хареса изобщо. Дори не се доближи до оригинала. Фънки ме издразни адски много. С това пренебрежение към изпълнителя ми падна в очите жестоко. Не знам за какъв се има. Аз съм слушала интервю на Папи Ханс по повод песента и смятам, че е наистина много приятно и интелигентно момче. И на него му личеше много, че не му хареса изпълнението на Коцето, защото биеше на подигравка. То е ясно, че песента е пародия, но Коцето съвсем изпростя с изпълнението си, а Фънки удари дъното. Добре, че Хилда замаза малко след него

# 199
  • Пловдив
Миналата седмица всичко ми хареса, тази седмица - нищо.

# 200
  • ВАРНА
 Фънки явно скоро не е правил кекс.

# 201
Колебая се между Славин и ГН, но наистината тази вечер нещо ми липсваше в изпълненията, или в образите.

# 202
  • through the wormhole
1.Славин
.
.
.
8.Коцето

На Фънки му е под достойнството да покаже, че знае кой е Папи явно. Направо му повярвах, че не е чувал за него. Whistling
Фънки явно скоро не е правил кекс.
hahaha Joy

# 203
  • Вестерос
Taзи седмица беше зле

# 204
  • София
И за мен Фънки се държа недопустимо, в очите на Константин Тренафилов да го обиди така. Ако беше някой известен, не би си позволил да се държи така. А момчето заслужава уважение.

Много ме дразни това бутане на Коцето, симпатичен ми е, но днес беше ужасен.

Ох, и пак 3 точки за Марги, покрай това предаване се превърнах в нейн защитник. Смятам, че е много подценявана.

# 205
  • Испания
Фънки:                          Хилда:                  Джуди:

3 - Златка                               Софи                                    Хранова
4 - Софи                                  Хранова                              Боби
5 - Боби                                   Златка                                 Софи
6 - Хранова                             Гери-Никол                        Златка
7 - Гери-Никол                        Боби                                    Коцето
8 - Славин                                Коцето                                Гери-Никол
9 - Коцето                                 Славин                               Славин
10 - Иван                                   Иван                                    Иван

Хранова - Иван
Боби - Иван
Златка - Боби
Софи - Иван
Славин - Иван
Иван - Гери-Никол
Гери-Никол - Златка
Коцето - Гери-Никол

# 206
Жалко, искаше ми се Славин да е победител. И според мен бутат Коцето неоснователно, особено тази вечер. Но и за Иван ще се радвам, понеже го харесвам по принцип.

# 207
  • 221B Baker Street
Брей, Иван ги скъса тая вечер...

# 208
Ако някой се издъни със задачата, най-мразя да го сцепват от похвали на следващото предаване! Чааак пък толкоз...

# 209
Аз също съм крайно разочарована от Коцето! Въобще не се постара. Обръщането и намигането е най-основното на клипа, а не го направи. Мяташе се из сцената без смисъл...слаба работа.
Подигравките с Константин Трендафилов  бяха много грозни. От километри си личи, че песента е майтап, а той е умно момче. Щото на Фънки "Черното фередже" само смислени песни е имало. Айде, моля ти се...

Общи условия

Активация на акаунт