КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 177
  • 690
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Абсурд,моят син да се кефи на Гери Никол,Тита,кекс,Шушана  Naughty.На 13 е.
На Василис му се зарадвах аз  Mr. Green

# 391
  • София
Много  ниско пее Константин, Етиен е виновен за това.

# 392
  • through the wormhole
Как пеят с тези маски? Grinning

Явно е трудно. Не ми хареса никак Коцето. Очаквах с ГН, понеже са в свои води, да се справят най-добре тази вечер, но не ми харесаха и двамата.

# 393
Коцето беше перфектен. Песента естествено си му лепна, като ръкавица, беше си изцяло в свои води и му се получи страхотно. Но то си се и очакваше де. Браво Simple Smile

# 394
  • Варна
Мамите с по-малките деца : Харесва ли им ГН с това изпълнение ? Те сигурно дечковците ще гласуват за тази...."кафява течност".
Синът ми е на 17. Знае ги всички такива изпълнители и според него Герито е пяла като себе си.

# 395
  • DE
Грима му всеки момент ще се разпадне.

# 396
  • Вестерос

Mного грозни изказвания на Фънки и Калин за ГН. не ме кефи песента и тя, но все пак това й беше задачата и се справи.

# 397
Ей така съм с отворена уста. Възхитена съм от Константин... Изглеждаше, че ще му е много труден този плътен тембър, но просто...страхотен е.

# 398
Какво каза журЕто за ГН, че изпуснах?

# 399
  • DE
Нито сина ми 13 нито дъщеря ми 23 понасят Герито  Naughty Знаят я.
И двамата казаха, че е пяла като себе си.

# 400
  • тук, на мястото си
Константин ми прилича на нещо средно между Панайот Панайотов и Херо.
Хваща ме яд на Фънки как започна да  хвали веднага Коцето, а Боби го оплю, макар че беше по-добър.

# 401
Василис Карас, ама друг път! Naughty Цял Панайот Панайотов си беше Коце. И изпълнението му ме разочарова.

Скрит текст:

# 402
  • София
ГН си е платила да си изнася концерти сигурно, досега не съм я видяла да имитира никой. И докато се държи толкова нахакано, журито ще я реже. Калин много скован, май повече няма да го видим в това предаване.

Той Фънки и на Софка не е фен, но тя като държи на майтап и не се пъчи като ГН, няма я тази необходимост на заяждане.

# 403
  • Испания
Имитацията на Коцето беше страхотна. Само ме напушваше смях, защото виждах Панайот Панайотов.

Калин е изключително талантлив актьор и възпитан чаровен мъж.

# 404
Имитацията на Коцето беше страхотна. Само ме напушваше смях, защото виждах Панайот Панайотов.

Калин е изключително талантлив актьор и възпитан чаровен мъж.
Панайот Joy
Като две капки вода :

Много ми е любопитно МХ как ще направи песента.
Тази вечер са ми някакви безинтересни.
Фънка явно щанга го е удалила У фитнеса. Понеже тренира крака Joy

Общи условия

Активация на акаунт