КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 170
  • 690
  •   1
Отговори
# 435
Страхотен външен вид на Маргарита Хранова. Има живец в тази жена и определено е различна от средностстистическите си връстници. Които на 65 вече изглеждат като живи мъртви.

# 436
И аз съм изненадана , че нямаше пауър. Очаквах от МХ вокала , и по-енергично. А тя- фалшиво , е как ?! стана това !

# 437
  • Варна
Oоох, жУрето все едно не са там. Особено Фънки тая вечер ужасен

# 438
Журито пак се намаза хуууубаво, ама какво да кажат... истината не е приятна.

# 439
  • Испания
Очаквано трагичен ужааааас! Др. Хранова беше като Милица Гладнишка или Лора Караджова след 50 години.

# 440
Айде сега пък Марга пяла по-добре от Джей Ло  ...да, бе да и по-добре изглеждаше даже  ooooh!
Фънки да не е получил и мозъчно сътресение заедно с тротоарната екзема? По-неадекватен от обичайното е

# 441
Офф, Фънки пак маже...
По-скоро гледах една мамаша, с гласът на Хранова и нищо общо с песента, но пък танцьорът се справи:) браво на момчето!:)

# 442
Не знам дали ще има борба за първото място, но определено борбата за последното място ще е между ГН и Марги

# 443
Хранова можеше да се изложи страшно, но беше горе-долу поносимо, което го отчитам като плюс. 😀

# 444
  • DE
Левента вярно гледа страстно  Grinning

# 445
  • София
Софи пак е Мая Бежанска 😄

# 446
Софи много трудно си "обира" извивките и просто винаги ми звучи като себе си.
Опа, и българският текст нещо даде фира, майкоооу...

Визуално има прилика.

# 447
  • Вестерос

имам чувството, че всеки момент Софка ще го обърне на маане

# 448
Софи Маринова си пее като себе си, мисля, въпреки че не мога да съм сигурна, тъй като не съм запозната с гласа и творчеството на МХ. В този смисъл, възможно е и да има някакъв успех при имитацията, но не съм компетентна.

# 449
  • through the wormhole
Ох, беее, това Софи! Laughing Не може да се отърве от извивките, но пък някак сладко се получава.

Общи условия

Активация на акаунт