КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 147
  • 690
  •   1
Отговори
# 615
  • гр. Шумен
Опитвам се да си обясня причината, но и този концерт не им се получи. Като цяло някак потисната беше атмосферата на цялата вечер.

Наистина беше много тягостен концерт - една от причините мисля, че беше присъствието на Калин Сърменов. Друго си е присъствието на Маги Халваджиян и закачките с него. Потрошената физиономия на Фънки и още по-скапаното му настроение. Второ - изборът на песни и сватбеното предложение, получи се един от най-лошите концерти в историята на формата...
И на мен бързо ми скофтиха настроението и ги зарязах по средата. От тези, които гледах харесах само Славин, справи се момчето прилично, въпреки, че го бяха издокарали като Елза Парини. Марги ми приличаше на Милица Гладнишка и не ми хареса този път. Не е нейната чаша чай това шоу, ама хич не я жаля, щото сама се нахендри в панаира. Коцко ми мязаше на Йосиф Кобзон, как е имитирал Карас не знам, защото не слушам такава музика. Софка е сладурана, но и тя не се справи кой знае колко. Но пък пее желязно, не мога да й го отрека.
Много съм разочарована от гримьорите в последните 2 сезона.
Чета в коментарите, че са си правили водещите някаква гавра със Собрал, тия вече съвсем заораха в киреча.
Изобщо както очаквах този сезон с интерес, май съвсем ще ме откажат да го гледам, много го изплискаха това шоу, май е време за суперсезон на победителите и няколко години почивка.

# 616
  • София
На мен Константин ми заприлича по едно време на Панайот Панайотов. Grinning

# 617
Е как по едно време - още от както излезе на сцената очаквах да запее "Момчето, което говори с морето" Grinning.

# 618
Само аз ли чух от предлагащият брак на Златка: каже,бе?
Много грозно ми прозвуча.

# 619
  • София
Точно така каза. Mr. Green

# 620
  • София
Аз чух  "бебе", няколко пъти така ѝ каза.

# 621
Май не беше "бе", а "бебе"... "Кажи, бебе" Thinking

# 622
  • София-в сърцата на моите деца
Май не беше "бе", а "бебе"... "Кажи, бебе" Thinking
И аз чух "бебе"Laughing

# 623
Според мен е имало сериозно мъмрене на водещите от страна на Халваджиян след миналото предаване. Скечовете им бяха доста дървени и обрани, внимаваха какво говорят и ми изглеждаха притеснени. Отделно имаше напрежение и в журито.

# 624
Това момче дето предложи на Златка, същото ли е което беше с нея във Вип Брадър?

# 625
# 626
Понякога Рачков в стремежа си да е интересен казва кофти неща. Снощи се изказа лошо като каза, че за него в тъпо Златка да се омъжва. Миналата седмица също имаше някаква грозна изцепка , не в помня.
Но така като ви чета, пак нищо не съм видяла.. нито замерване с химикал, нито майтапа със Салвадор.

# 627
  • София
Ох, успокоих се , че годеника е казал "бебе". Mr. Green

# 628
Скрит текст:
Понякога Рачков в стремежа си да е интересен казва кофти неща. Снощи се изказа лошо като каза, че за него в тъпо Златка да се омъжва. Миналата седмица също имаше някаква грозна изцепка , не в помня.
Но така като ви чета, пак нищо не съм видяла.. нито замерване с химикал, нито майтапа със Салвадор.
Прави ми впечатление, специално за Златка, че хич не му трае тъпизмите и никога не му влиза в "сценките". Като цяло яко го порязва...

# 629
И аз съм пропуснала това с химикала и за Салвадор.

Константин ми беше леко като мъртвец.
Може пък да не е нагласено предложението за брак. В един момент ми се видя че Златка ръката и потреперваше...

Общи условия

Активация на акаунт