КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 151
  • 690
  •   1
Отговори
# 600
  • Испания
Рачков май, само Милото може да го постави на мястото! Бая го изложи, като му метна химикала!?

Изимитира Слави, но напълно уместно.

# 601
  • София
Цялата тъпа вечеринка мога да изтърпя, както и лошата режисура на "изненадващия" годеж, но голия задник на Герито ми дойде в повече. Sick

# 602
  • София
Хехе , Софи затапи Фънки , браво ! Хареса ми !
даа, готино беше  : D

И на мен ми хареса, че Софка не премълча на Фънки.

# 603
Най-много ми хареса вчера Боби. Изкефи ме много и ме разсмя.
Ако трябваше да давам оценки, 10-ката щеше да е за него.

Златка на мен ми беше доста далеч от Мадона. Очаквах да е доста по-добре. И гласово и всякак ми беше много различна. Радвам се много за нея, но...младоженецът не знам как си го е избирала. Прилича ми на кроманьонец в лицето този.

Марги....наистина на живо пее по-добре от ЛопеЗзз, но за сметка на това беше пълно дърво. Много е трудно с тази нейна физиономия да се преобрази в когото и да било. Има си една намусена гримаса, която е толкова характерна за нея, че и под 10 пласта грим си личи.

Иван: ми...не. Ужасно пеене. Иначе гримът беше много сполучлив. Останалото не е толкова трудно за имитация, че чак да заохкаш и заахкаш от възхита.

Славин - ми и той, нйе. Пя си точно като себе си, преоблечен като някаква руса жена. По никакъв начин не успя да избяга от характерното за себе си пеене. Фънки разбирам защо го одобри, ама другите...

Софка - Много й пасва тази песен. Наистина не разбрах защо не сметнаха, че се е справила. За мен вчера се справи по-добре, отколкото като Клаус Майне, примерно.

Гериту-Никол - За сефте чух това парче и мисля да ми е първия и последния път.

Коцанчо - е, доближи се доста до оригиналния глас, но не съвсем. Няма и как да е 1 към 1, де. Все пак човек до някакви определени граници може да си промени тембъра. Гримът му беше уууужасссеннн.

Майтапът със Салвадор буквално ми развали настроението. Как може чак пък толкоз дебелашки, черен хумор? Пресолиха много манджата.

# 604
  • Вестерос
Цялата тъпа вечеринка мога да изтърпя, както и лошата режисура на "изненадващия" годеж, но голия задник на Герито ми дойде в повече. Sick
Гол задник?

# 605
 Опитвам се да си обясня причината, но и този концерт не им се получи. Като цяло някак потисната беше атмосферата на цялата вечер.
 Харесах Боби, Славин и Гери-Никол.
 Рапа ми е много далечен, но специално изгледах изпълнението на Cardi B - 3 минути да нареждаш без дъх да си поемеш...явно е технична жената и вероятно напълно заслужено е топ в този стил. Та в тоя дух Гери се справи супер. Личеше ѝ, че се забавлява и за мен беше перфектна. Хареса ми, че се извини за вулгарния текст.
 Софи е най-зле представящата се чалга-звезда от всички сезони. Весела, шегаджийка, но очаквах много по-голямо старание от нея.
 Паднах от смях със секси момъка лавиращ между прането и воя на Марга.
 Това тенденциозно журиране на Фънки е отврат. Следващият път като не е в настроение, нека той да е заменения член на журито, а Магърдич да си стои на мястото.

# 606
А само да питам, че не помня - в сезона с Нети тя ли стана победител или някой друг? Питам, защото помня, че и нея я бутаха много сериозно. А и тя се тръшкаше, като малко дете, когато не спечели - чак някакви припадаше май имаше. Обаче май не спечели тя тогава или бъркам

Спечели Неве. Нети не се е тръшкала никога и правеше страхотни имитации.

Не споря, дори напротив - напълно съгласна съм. Помня, че тогава за мен лично нямаше по-добър имитатор и от към артистичност, и от към пеене от нея. И въпреки, че всички твърдяха, че я лансират, за мен тя си заслужаваше всички похвали. Но си спомням, че след един лайф се срина, или изпадна в някаква истерия, защото не й бяха дали най-високия резултат

Относно Софи - за мен пък тя се справя супер всеки път. Няма песен /както и при Славин/, която да й се опре. Да, може да забравя текста, но пък вокално е бетон. Нещо, с което не се справи дори и дългогодишен изпълнител, като Марги Хранова.

Снощи ми направи впечатление, че почти никой не си знаеше текста, а и на почти всички им се размина пеенето с музиката, което за мен беше пълна излагация. Не помня в другите сезони да е било така /но може и да бъркам/. Започва да ми прави впечатление, че не се стараят толкова май май

# 607
  • София
Снощи се усещаше някаква странна енергия и обстановка на сцената. Напрежение имаше.

# 608
Ми цяло предложение за брак са гласяли, то вълнение, то чудо... видни гости от хайлайфа - млади ис тари бръмчалки, министри бивши, едно-друго, човек а-ха да си помисли, че е нагласено...

Аз не харесвам изпълненията на Софи, не и в смисъла на имитация. Иначе, че може да пее това е безспорен факт, ама шоуто не е само за пеене, а за пеене като еди кой си, а тя това трудно го прави.
Винаги съм казвала (като фолкпевица да се изкажа мъдро), че за утвърден певец с разпознаваем глас и стил е много, много трудно да имитира чужди гласове и начини на пеене. Просто винаги се усеща при Софи къдренето, циганските орнаменти, прихлъцвания и всичко, което тя си прави. На мен ми е симпатична и забавна, но не мога да кажа, че е добър имитатор за образите дотук. Simple Smile

# 609
  • София
А другата седмица казаха ли кой ще е в журито?

# 610
Опитвам се да си обясня причината, но и този концерт не им се получи. Като цяло някак потисната беше атмосферата на цялата вечер.

Наистина беше много тягостен концерт - една от причините мисля, че беше присъствието на Калин Сърменов. Друго си е присъствието на Маги Халваджиян и закачките с него. Потрошената физиономия на Фънки и още по-скапаното му настроение. Второ - изборът на песни и сватбеното предложение, получи се един от най-лошите концерти в историята на формата...

# 611
  • Пловдив

Геро.

# 612
Геро

# 613
Снощи се усещаше някаква странна енергия и обстановка на сцената. Напрежение имаше.
Аз се забавлявах до "шегата" със Салвадор Собрал. Нещо се счупи в мен след този безумен скеч и спря да ми е забавно. С такива неща не можеш, не бива да се шегуваш.
Калин Сърменов също допринесе за тягостната атмосфера - никак не се вписа в предаването.

# 614
  • София
На мен Сърменов ми е много симпатичен и ми хареса как насмете Рачков, който ме дразни ужасно с лиготиите си. Излизането на Яна Маринова беше излишно, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт