КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 552
  • 690
  •   1
Отговори
# 240
  • До сърцето...
И на мен Мадлен много ми хареса. Освен това, ММ е англо-френско говорящ и каза, че произношението й е било много добро и е успяла в повечето случаи да докара и парижки акцент.
Мадлен е възпитаник на френската гимназия във Враца, по времето когато там преподаваха французи и въобще си беше класа.

# 241
За да има хубави концерти трябва да е по-добър подборът на изпълнителите за имитация. Някои се повтарят всеки сезон и вече втръсват. Например, тази вечер не ми хареса малкият М.Джексън- кой би направил добре подобен образ? Или Лу Вега- Златка вървеше така добре. Защо и залепиха този нелеп за нея образ. Така се ощетява насладата от спектакъла. Има и много български изпълнители с популярни песни, които биха могли да се имитират. Без да са на нивото на детска песничка за кози. Която е симпатична, но М.Хранова може да изпълни Азучена или да пее като Монсерат Кабайе...И да е много по-интересно. Твърде много се наблегна и на братята Халваджян- не е нужно.

# 242
  • Испания
но М.Хранова може да изпълни Азучена или да пее като Монсерат Кабайе...

Арията на Азучена?

Ти сериозно ли? Освен това "се падат" изпълнители за имитиране, а не произведения.

Още по-малко някоя ария на Монсерат Кабайе.

# 243
 На Константин му се "падна" много удобна задача, както и на Гери-Никол. 

# 244

Ти сериозно ли? Освен това "се падат" изпълнители за имитиране, а не произведения.

Още по-малко някоя ария на Монсерат Кабайе.

Ами абсолютно съм сериозна- щом може да се имитират песнички за козички и за кекс, какво пречи ария - виждали сме имитации на Павароти, или поне една "Барселона". Вече без друго има и  като Фр.Меркюри. Идеята ми е изборът да не е така традиционен и скучен. Изпълненията с метала или хард рока някак си остават неразбираеми. Даже експертите не се разбраха какво са всъщност. Предопределено е какво ще постигне Софи с Джъстин- едно нищо. Но Софка би докарала някоя тенорова имитация. И нека не се заяждаме, че не се избират произведения, а изпълнители. Ясно ми е. Аз се опитвам да илюстрирам идеите си за обновление на избора и по-голямото разнообразие, което да е подходящо за категорията участници, които са подбрани. В каква светлина представи Константин тази вечер тъпата песен за "кекса"? Много повече ме впечатли като Алла Пугачова. Лека нощ!

# 245
  • Испания

Ами абсолютно съм сериозна- щом може да се имитират песнички за козички и за кекс, какво пречи ария - виждали сме имитации на Павароти, или поне една "Барселона".

Не си ме разбрала. Не съм попитала дали сериозно смяташ, че могат да се имитират изпълнители на арии. А дали сериозно смяташ, че Хранова може да имитира изпълнител на арията на Азучена или Монсерат Кабайе /както ти написа/.

Няма значение. Карай!

# 246

Не си ме разбрала. Не съм попитала дали сериозно смяташ, че могат да се имитират изпълнители на арии. А дали сериозно смяташ, че Хранова може да имитира изпълнител на арията на Азучена или Монсерат Кабайе /както ти написа/.

Няма значение. Карай!
Съжалявам. Не съм разбрала. Не знам дали може да направи подобна имитация М.Хранова, но ми изглежда по-интересно и постижимо предизвикателство за нея. Лека вечер!

# 247
Слабичък беше концертът тази вечер. Много се радвам, че Славин спечели. Има и лекичко разочарование в мен - можеше да се представи много по-добре, но въпреки това победата му е заслужена. Ако спре да се притеснява, ще бъде сред фаворитите.

# 248
Ха, че Гера трябва да имитира все едно себе си Satisfied

# 249
Ха, че Гера трябва да имитира все едно себе си Satisfied

Балгодаря за споделения клип, че не догледах предаването и сега като прочетох, се зачудих какво е това Cardi  B 😂
Тези пък може ли чак пък толкова да се подиграват на зрителите... Тя Герито сигурно от тази се е учила да се чекне и да рецитира... Ясно кой ще е победителят другата седмица...

# 250
  • Sofia
Иван се справя прекрасно, както и Константин.

# 251
  • София
Коцето и слдкарската песен - явно е избрал нещо лесно за пеене и в циркаджийски стил.
 Типично за него!  Peace

# 252
Не ми хареса снощи, никой не изпъкна, надявам се другата седмица да е по- добре

# 253
  • София
Слаба вечер беше. Като се добавят и глупостите на Рачков май ще ни откажат да гледаме този формат.

# 254
  • Бургас
Аз ще гледам,но съм разочарована от тъпите песни които се"въртят" на бутона.
Искаше ми се Иван да спечели.И Маргарита изобщо не заслужава да е толкова назад.Някой беше писал,че ще и се падат само удобни песни-без Кристина Агилера,Дженифър Лопез............е,сега какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт