КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 526
  • 690
  •   1
Отговори
# 285
  • София
E, то танците не са много в тази песен, а гласът ѝ много ми напомня на моменти на този на Марги. Аз очаквам да се представи прилично, песента не е съсипваща от танци, основно в припевите, дано само да не я облекат като от клипа - с гол корем. Grinning

# 286
Да, танците не са много, погледа, движенията и химията с танцьора, ако ги докара ще се съглася, че е за там;)

# 287
  • 221B Baker Street
Да, танците не са много, погледа, движенията и химията с танцьора, ако ги докара ще се съглася, че е за там;)
Ако и докарат същия танцьор, може и да стане...BlushHeart

# 288
Не съм сигурна дали ми се гледа Маргарита Хранова като Дженифър Лопес.  Rolling Eyes Още не мога да я изтрия от паметта си в леопардов клин, виеща като прасе на сцената. И не го казвам като обида или с подигравка.  Peace Просто ме е яд, че се е съгласила да участва в това шоу. Със сигурност не е очаквала да оглави класацията отзад напред и вероятно вече съжалява за участието си.
Май досега не е имало толкова възрастен участник.

# 289
А него питаш ли го... Горкия... Да докарва химия с баба си...

# 290
  • София-в сърцата на моите деца
Не съм сигурна дали ми се гледа Маргарита Хранова като Дженифър Лопес.  Rolling Eyes Още не мога да я изтрия от паметта си в леопардов клин, виеща като прасе на сцената. И не го казвам като обида или с подигравка.  Peace Просто ме е яд, че се е съгласила да участва в това шоу. Със сигурност не е очаквала да оглави класацията отзад напред и вероятно вече съжалява за участието си.
Май досега не е имало толкова възрастен участник.
Колко да е възрастна? Направила го е за пари. Някъде пишеше,че мъжът й ипотекирал апаратамента за някакъв бизнес , после получил удар и е бил болен  и се наложило Марги да намери парите за да спасят жилището си. Та никой не знае какво му е на другият. Важното е,че пее добре и вярно.Не съм чула да вие, но това е мое мнение.

# 291
  • София
А него питаш ли го... Горкия... Да докарва химия с баба си...
Eхх, някои в този форум тотално се забравиха, все едно само нашите звезди остаряват, но ние самите, както и чуждестранните - не. Разбирам коментарите на тези, които смятат, че е възрастна за предаването, че не е за нея, че се излага и тн, но това вече ми идва в повече.

Маргарита Хранова е на възрастта на майка му, а не на баба му. Клипът е от 2001 г. все пак или чужестранните звезди застиват в своите 20 години. То и Дженифър Лопез е на 50 години вече, но танцьорите са професионалисти и могат да докарат страст на сцената  и с партньори, към които не биха в реалния живот. Част от нейните танцьори са с по 30 години по-млади от нея, но това не им пречи.

# 292
  • София
Помня, че бях лудо влюбена в този танцьор от клипа, когато излезе песента.

# 293
я дайте линк към този клип, че няма да мога да заспя от чудене кой е този танцьор Wink

# 294
  • Испания
я дайте линк към този клип, че няма да мога да заспя от чудене кой е този танцьор Wink

# 295
Ох, Оф , разгорещих се Joy
Бях забравила този герой . Дупето и тогава ми се струваше огромно и само него зяпах в клипа.

# 296
  • DE
Ще е интересно как ще докара сексапила. Нито на младини още по-малко сега излъчва сексапил тая жена.

# 297
  • Испания
Ох, Оф , разгорещих се Joy
Бях забравила този герой . Дупето и тогава ми се струваше огромно и само него зяпах в клипа.

Др. Хранова като съсипе песента в понеделник, ще охлади страстите.

# 298
В анкетата гласувах за Коцето. Така, като гледам песните мисля, че той ще се справи най-добре. Песента си му пасва идеално. Едва ли някой ще успее да го надмине, освен, ако ГН не избухне, както тя си може или, ако Славин не извади сериозен глас и не направи Кристина Агилера, както си трябва

# 299
Др. Хранова като съсипе песента в понеделник, ще охлади страстите.
Песента не е нищо особено, в диапазона на М.Хранова е и не вярвам да я затрудни. С балета нещата могат да се решат. Не вярвам да и възложат да изпълнява тези движения от фламенко, но повечето жестове с ръце може да ги направи. А танцьорите са си професионалисти и могат да предадат страст и в танц с храст. Повечето балетисти, които познавам дори са хомосексуални, но на сцената си разиграват любовни истории без пречка. Аз вярвам, че може да и се получи. За мен Хранова си е голяма певица с няколко незабравими песни. Не е в шоуто за слава. Вярвам, че се забавлява, а и пари ще изкара. От ББ ми се стори , че е спокоен, неконфликтен характер, непукист, търси компромиса. Какво искаме от нея? Досегашните и задачи с Дони и М.Иванова бяха леко инфантилни. Може пък с тази несложна песничка на Дж.Лопес с един рефрен да блесне. Аз лично ще и стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт