КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 524
  • 690
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания
А танцьорите са си професионалисти и могат да предадат страст и в танц с храст.

Мисля, че точно това ще им се наложи.

# 301
  • гр. Шумен
Що така Смайли с лошо към Марги Хранова? Тя не е наистина от най-танцуващите, но пък не е и от статичните певици. Гледах концерта й през 2012, танцува си жената с балета, макар и на 60. Е, няма темперамента на Данчето Христова, но не е дърво или храст чак. Пърформънса тук ми се струва леко еротичен, не знам дали ще се чувства окей.

# 302
В анкетата гласувах за Коцето. Така, като гледам песните мисля, че той ще се справи най-добре. Песента си му пасва идеално. Едва ли някой ще успее да го надмине, освен, ако ГН не избухне, както тя си може или, ако Славин не извади сериозен глас и не направи Кристина Агилера, както си трябва
E, забравяш Златка, Мадона ще й лепне като ръкавица Simple Smile

# 303
  • Испания
Гери-Никол се озова в прегръдките на Константин

http://life.dir.bg/news.php?id=26964094&nt=5

Папи Ханс заряза Дара заради Гери-Никол

https://fakti.bg/life/291224-papi-hans-zaraza-dara-zaradi-geri-nikol

Бре! Тази Гери-Никол!

# 304
В анкетата гласувах за Коцето. Така, като гледам песните мисля, че той ще се справи най-добре. Песента си му пасва идеално. Едва ли някой ще успее да го надмине, освен, ако ГН не избухне, както тя си може или, ако Славин не извади сериозен глас и не направи Кристина Агилера, както си трябва
E, забравяш Златка, Мадона ще й лепне като ръкавица Simple Smile

Съгласих се Simple Smile
А и като знаем гласовите данни на Мадона може да се справи по-добре и от нея даже Simple Smile

# 305
Само можеха по-такава песен да изберат, щото Like a Virgin...

# 306
  • Враца
Само на мен ли ми прави впечатление, че Фънки видимо е отслабнал?

# 307
  • Испания
Славин Славчев: Готов съм да изиграя всичко в "Като две капки вода"

https://nova.bg/accents/view/2018/03/19/210262/%D1%81%D0%BB%D0%B … 0%BE%D0%B4%D0%B0/

Не ме интересува, че е готов да изиграе всичко. За мен е важно да го прави добре.

# 308
колебая се между софчето и славин

# 309
Те могат да направят хореографията така, че тя да не е такъв център, а дори някои от младите танцьори да са главни герои - момче и момиче. А тя просто да тропне с краче, да плесне с ръце над главата и да си изпее песента Simple Smile

# 310
  • through the wormhole
Тук ли сте? Party

Маги пак няма да е жури. Очаквам го в ролята на гледачката от клипа на Дженифър Лопес. Flutter

# 311
Славин е пръв. Явно няма да е от фаворитите тази вечер Sad

# 312
Добър вечер. Надявам се на Славин да не му е чак толкова трудно.

# 313
Ами те толкова тъпа песен са му дали, че няма какво да й имитера. Само трябва да пее

# 314
  • Вестерос

Общи условия

Активация на акаунт