КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА - Сезон 6, тема 2 /11. - 25. 03. 2018/

• 52 154
  • 690
  •   1
Отговори
# 585
Накрая атмосферата стана кръчмарска, балканска, чалгарска, поздрави за младото семейство... Това наистина заприлича на кръчма!

# 586
  • София
Защо има чалгари на бутона на късмета?
Чалгари участват и във формата.

# 587
  • Испания
А само да питам, че не помня - в сезона с Нети тя ли стана победител или някой друг? Питам, защото помня, че и нея я бутаха много сериозно. А и тя се тръшкаше, като малко дете, когато не спечели - чак някакви припадаце май имаше. Обаче май не спечели тя тогава или бъркам

Спечели Неве. Нети не се е тръшкала никога и правеше страхотни имитации.

# 588
Разочарована съм - Константин не заслужаваше победата тази вечер.
Имам спешна нужда да чуя оригинала на Beautiful mess - Иван беше толкова сладък, милият, ама ушите ме заболяха. Simple Smile
Боби сякаш най-много ми хареса тази вечер. И Славин също.

# 589
  • Вестерос
Нети в кой сезон беше? Не е печелила. Май беше във втори сезон, тогава спечели Неве.
Победителите са Рафи, Неве, Ненчо, Калин Врачански и Михаелата

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D0%B4%D0 … D0%BE%D0%B4%D0%B0

# 590
пълен бълвоч стана това със зъбатото момче и Мадона.  Нелепо, грубо..Златка му тика микрофона и му вика 'кажи'! накрая на предаването вместо любовен танц замята луди гьобеци... грозна работа... ooooh!

# 591
Златка тамън нещо да промени в представите на хората за себе си и последва челен удар с тази режисура. Жалко и за двамата. А концертът беше трагичен. Не мога да си обясня как с такива изпълнители можеш да катастрофираш? Права е Марги да не се напъва много- изпълнява си номерата, колкото да не е без хич и чакаме хонорара. Но нейната песен изпята. Жал ми е за хора като Славин, на които тепърва предстои кариера.

# 592
  • ВАРНА
Марги,като Софка-колко неочаквано!

# 593
  • Испания
Права е Марги да не се напъва много- изпълнява си номерата, колкото да не е без хич и чакаме хонорара.

За напъване се напъва, ама не се получава нищо, защото толкова си може.

# 594
  • София
Младоженците поздравяват кума с една песен на Карас. Ай наздраве.

# 595
Ние тука може да се възмущаваме колкото си искаме, обаче забелязахте ли колко се оживи публиката на гръцката песен накрая, че и преди това?  Rolling Eyes Не съм го гледала и слушала този певец и не мога да преценя дали Коцето се справи реално за десятка. Аз исках Боби да спечели.
Цецо да беше си направил Елвиса и толкоз.
Много тъпо беше това с предложението за брак.  Stop Винаги съм смятала, че на мъж който го прави по този начин не му стиска да го направи насаме, за да не го отрежат.  Whistling
На Златка дружките като някакви клонинги.  Crazy

# 596
  • Испания
Винаги съм смятала, че на мъж който го прави по този начин не му стиска да го направи насаме, за да не го отрежат.  Whistling

Като видя АнтАлАгентната му физиономия, нали не си помисли, че това той го е измислил?

# 597
Винаги съм смятала, че на мъж който го прави по този начин не му стиска да го направи насаме, за да не го отрежат.  Whistling

Като видя АнтАлАгентната му физиономия, нали не си помисли, че това той го е измислил?
Ми баш сам си го е измислил май.  Whistling

# 598
  • Испания
Аз не знам защо се сърдим, че Коцето спечели, след като в нашата анкета най-много гласове е получил точно той.

# 599
Рачков май, само Милото може да го постави на мястото! Бая го изложи, като му метна химикала!?

Общи условия

Активация на акаунт