Лунна диета

• 70 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
И аз. 1, 2 кг. Бях на чай и кафе, как издържах, не знам....

# 181
  • на последния етаж
Аз съм -300 гр, но пак съм доволна.  Simple Smile

# 182
  • Sofia
Аз бях на две кафета и вода. Кога продължаваме следващата седмица?Nature First Quarter Moon

# 183
  • При децата ми
Аз бях на две кафета и вода. Кога продължаваме следващата седмица?Nature First Quarter Moon

На 29-ти е пълнолунието.

# 184
  • на последния етаж
На 29.05 в 17:50 започва.

# 185
Хайде красавици,подготвяме ли се за утре?След 17:50ч. българско време идва красиво пълнолуние и наша възможност за прочистване!!!
Аз смятам да обядвам днес и после до довечера чай и едно зелено смути,после само вода.Много добре ми действа лунуването и сякаш вече се пристрастих. Animal Dolphin

# 186
  • При децата ми
Защо след 17:50? Пълнолунието настъпва в 17:20 ч.

# 187
Нали утре? Защо започвате от довечера?

# 188
  • При децата ми
Нали утре? Защо започвате от довечера?

Чела съм, че е добре ден преди и ден след пълнолуние/новолуние да се спазва диета, разбира се за който може.

# 189
Защо след 17:50? Пълнолунието настъпва в 17:20 ч.

Права си!моя е грешката,sorry.

# 190
И аз се включвам, на сок от ябълки и моркови, чай и вода. Simple Smile

# 191
И аз се включвам.Ще лунувам 72 часа.Дано да издържа.Мисля първия ден да съм на зеленчуци,самото лунувана -на вода и третия ден пак на зеленчуци.Ако ми пристърже-таратор.

# 192
На мен много ми помогна миналият път,че имах мускулна треска на корема.Изкарах лунуването без проблем.Ще взема пак да си го причиня!Ха-ха!

След това съм решила да се захраня със задушени тиквички.

# 193
  • София
Лунни момичета, Kissing Heart
Тук ли сте? Как я карате? Трайкате си нещо... Simple Smile
Тази година се включвам за първи път... и да не се окаже, че съм сама...
Върнах "лентата" назад и установих, че последното ми лунуване е било на 04.12.м.г. (при това неуспешно Confused)
Но за сметка на това вземам дейно участие в една готварска тема... Grinning
Това май не ми се отрази мн. добре... през тези почти 6 месеца трупнах едни почти 6 кг....( no coment)
Та вчера взех съдбовното решение: връщам се в темата Blush (по-важно е да се включа в самото гладуване, де...)
Започнах от сутринта с чаша гореща вода, към обяд включих череши. Време е да си лягам вече... Утре ще продължа с вода и череши (поне такъв е планът) пък да видим.... Ако устискам, вечерта може да се почерпя с един таратор. (дори да не устискам... ).
Засега (за мое успокоение) смятам, че е задоволително...
Ако има някой тук, желая успех!

# 194
  • При децата ми
Правя го и аз пълнолунието, пък да видим до къде ще устискам.)) От вчера след обяд съм само на вода. Сега си направих кафе, с малко захар, поради липса на мед.

Общи условия

Активация на акаунт