💛Новите ни козметични похождения - 81

• 139 512
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • София
даже го пробвах - нещо не ме впечатли...добре
че е на промоция Smiley

чудно

# 256
  • Пловдив
Тедка, каква е промоцията на кларинс?

# 257
  • София
Днес го взех от Бютизон в Мола на Стамболийски за около 25 лв. някъде там. Всички цветове бяха намалени плюс още някои неща на марката, не разбрах до кога е намалението.
за пореден път ми стана кофти от консутантките, трябваше да се моля да ми дадат тампонче за да си изчистя ръката от тестването на червила, защото никъде нямаше

и за да не е спам нещо от което съм много доволна

# 258
  • USA, Steak State

# 259
# 260
  • на последния етаж
Кой номер е ружът?

# 261
Вече го пробвах. Апликаторът прави нанасянето много лесно, цветът също е много хубав и не образува контрасти. Много повече ми харесва от спрея на Лореал, макар и да са пуснали двойно по-голям флакон на същата цена.
Благодаря ти! Спрейове не съм купувала заради негативните отзиви, че:  цапат докато се нанасят/като прекараш ръка/по възглавници +  че се усещат като сух шампоан + че е трудно да се нанесат прецизно точно там където желаеш. Този продукт с четчица явно се справя с последния проблем. А цапа ли в последствие?

# 262
# 263
# 264
  • София
elle.n - Nyx Lingerie Exotic Simple Smile

От днес:

- Good Girl Légère Heartpulse

# 265
Аз съм много доволна от грижата за устни на Кларинс. От години поддържам наличност на минимум три, които  винаги намирам в чантата си, в джоба на връхната дреха, с две думи- под ръка са ми. Ползвам ги за овлажняване, заместват ми вазелина* гланца за устни, а защитният фактор, който имат, е основен виновник да ги харесвам толкова отдадено.
По темата:

# 266
Скрит текст:

Доволна ли си от шампоана?

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 08:51 от bubanka

# 267
  • София
Tweety1993, все още не съм го пробвала, днес го купих.
Като стана дума за грижата за устни на Кларинс, аз съм меко казано недоволна, при мен стоят на черти, да не говорим че съдържат парафин, което в моите представи е далеч от грижа.

# 268
# 269
Tweety1993, все още не съм го пробвала, днес го купих.
Като стана дума за грижата за устни на Кларинс, аз съм меко казано недоволна, при мен стоят на черти, да не говорим че съдържат парафин, което в моите представи е далеч от грижа.

Пиши като го пробваш.Innocent

Общи условия

Активация на акаунт