💛Новите ни козметични похождения - 81

• 139 531
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Лимитираната Теракота е страхотна! Как хич не мога да им намеря приложение, обаче, особено такава тъмна! Иначе бих си я взела. Толкова е красива!
Често казано май заради красотата я взех Joy ще видим като хвана тен как ще стои, дано и намера приложение, ако ли не просто ще ми радва душата Joy

# 691
Лимитираната Теракота е страхотна! Как хич не мога да им намеря приложение, обаче, особено такава тъмна! Иначе бих си я взела. Толкова е красива!
Често казано май заради красотата я взех Joy ще видим като хвана тен как ще стои, дано и намера приложение, ако ли не просто ще ми радва душата Joy
Ще и намериш. Heart Eyes За мен другата е по-хубава и ще купя нея още тези дни.

# 692
От вчера тази серия на Милк шейк 😍😘
Канех й се от 2 години 😁😊 Оказа се страхотнаааааа🤩

# 693
LA MER  The Lifting & Firming Mask

# 694
  • София

От намаленията в Сефора:
Скрит текст:

Sephora Bronzer Brush 44

# 695

За втори път, че първият свърши много бързо, а много ми харесва.

# 696
# 697
  • В къЩи.
Ха, това са новите Римелчета дето били специално за педикюр Simple Smile Защо са нарисували само десни джапапанки обаче Grinning
Сподели впечатления от тях, моля![/spoiler]

Кораловия цвят -406 е страхотен  Heart Eyes , и на "живо" ли изглежда така?

# 698

Поръчах си го на сляпо,очаквам го тези дни:)

# 699

От една дрогерия го купих вчера, но не препоръчвам никак. Стои много грозно и току що приключих с дълго стъргане на лепило от ноктите си.

# 700
  • София

От една дрогерия го купих вчера, но не препоръчвам никак. Стои много грозно и току що приключих с дълго стъргане на лепило от ноктите си.

Ммммм….Неприятно!  Mr. Green На снимката изглежда доста добре.  newsm78

# 701
Изглежда, но наяве няма нищо общо.

# 702
  • Седмото небе

Поръчах си го на сляпо,очаквам го тези дни:)
Страхотен аромат! Любимото ми Долче до момента. Аз имам една 30ичка и много си я обичам. Аромат,цвят,шише-всичко му е страхотно на този парфюм Heart Eyes

# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт