Избор на сушилня - Тема 10

• 101 240
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
  • Велико Търново
Момичета, тънки пердета сулите ли в сушилнята и ако да, на каква програма?
А като ги перете в пералня центрофугирате ли ги?

# 228
Момичета, тънки пердета сулите ли в сушилнята и ако да, на каква програма?
А като ги перете в пералня центрофугирате ли ги?
На 500 оборота в пералнята, че да не са много намачкани. И ги слагам влажни, че иначе много се мачкат. В сушилнята не съм рискувала.

# 229
Памучните икейски пердета, едните тънки, другите плътни ги пускам в сушилнята на програма за 10 минути, но на петата ги изваждам още влажни и ги окачвам. Така са като изгладени.

# 230
  • Велико Търново
Имам програма за освежаване, която е със студен въздух. Дали е подходяща? Поне да ги одуха малко?

# 231
  • Plovdiv, Bulgaria
Харесах сушилня Беко, най вече заради параметрите и цената ме устройва горе долу. Но сега гледах брошурата на Технополис и има някаква Candy, 8кг,с термопомпа, А++ клас, 5г гаранция на много добра цена. Обаче тая марка изобщо не ми е позната. Тук явно повечето сте с доста висок клас сушилни, но ще се радвам ако някой сподели някво мнение за марката и дали си заслужава.

https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-CANDY-GVS-H8A2-TCE-S/p/688876

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 09:13 от christiana_

# 232
Имам програма за освежаване, която е със студен въздух. Дали е подходяща? Поне да ги одуха малко?
Сега я пуснах да тествам Grinning ще кажа резултата след 15 мин, че вече 15 минаха.

# 233
  • Велико Търново
Сега я пуснах да тествам Grinning ще кажа резултата след 15 мин, че вече 15 минаха.
Чакам, аз още не съм ги прала моите. Simple Smile

# 234
Смачкани са, не много, но са си смачкани, но каквито такива, материята няма как да се глади.

# 235
  • Пловдив
chistiana,по-добре Beko,в темата има много момичета,които са доволни от Beko.

# 236
  • Plovdiv, Bulgaria
В крайна сметка поръчах тази https://www.technomarket.bg/sushilni/electrolux-ew-8h458b-09157485

Вдигнах бюджета, обаче това ми беше лимита. Дано е хубава

# 237
  • Велико Търново
Смачкани са, не много, но са си смачкани, но каквито такива, материята няма как да се глади.
Скарлет, благодаря! Ще пиша и аз каквото направя Simple Smile

# 238

Бихте ли ми казали дали посочената сушилня грее, излъчва топлина от задната част?

# 239
  • Plovdiv, Bulgaria

Бихте ли ми казали дали посочената сушилня грее, излъчва топлина от задната част?

До два дни трябва да я докарат и ще дам отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт