Избор на сушилня - Тема 10

• 100 468
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Момичета моля ви за помощ .След като ви изчетох старателно си избрах сушилня.
Днес си получих помощницата  https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DEC68S/p/687477
 Към 14 ч. я доставиха. Не ми казаха след колко часа мога да я пусна.Отзад има нещо поставено трябва ли  да го махна , някакви болтове нещо има ли особено преди да я включа.
И ако някой със същия модел ми каже съвсем просто -за дрехи смес коя програма и опции да пусна за първи път и време и какво си там , че съвсем се омотах от четене ще съм ви задължена.
Благодаря ви.

# 421
  • на Мелмак
За Сименс - а да кажа, че го има свекърва ми, много е доволна. Аз имам за 9кг,също съм доволна.

# 422
Когато се слагат сушилнята над пералнята е хубаво да са от един производител. Продават се и поставки за между тях, пак от същия производител. Ние така си ги поръчахме трите неща.
Но не е задължително.

За дрехи смес- най-добре, щом е първи опит, да ги разделиш на памучни и синтетика, и да ги изсушиш отделно. Така резултатите от сушенето ще са най-добри.

# 423
Благодаря на всички включили се Simple Smile След вашите мнения и обиколка и питания из технотата- си взех  тази : https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTH85290BY/p/683897
Сименса беше мостра само и тя правена в Полша и разликата беше в програма за дамско бельо ,което аз така или иначе няма да суша,а нещо на АЕГ-то заради пластмасата и вратата се отказах...чудих се като за 85200BY но в крайна сметка се сдобих с горната Simple Smile)).Утре ще ми я доставят и предварително се извинявам,за въпросите които ще задавам за програмите Simple Smile)) ако сте търпеливи да отговорите Simple Smile

# 424
Момичета моля ви за помощ .След като ви изчетох старателно си избрах сушилня.
Днес си получих помощницата  https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DEC68S/p/687477
 Към 14 ч. я доставиха. Не ми казаха след колко часа мога да я пусна.Отзад има нещо поставено трябва ли  да го махна , някакви болтове нещо има ли особено преди да я включа.
И ако някой със същия модел ми каже съвсем просто -за дрехи смес коя програма и опции да пусна за първи път и време и какво си там , че съвсем се омотах от четене ще съм ви задължена.
Благодаря ви.

Включваш само в контакта. И съответно отдолу има крачета за нивелиране, ако не е равен пода.
Моята я пуснах на другия ден, но поради други обстоятелства. Иначе и аз незнам колко точно. От магазина ми казаха няколко часа.
В книжката пише първия път да се пусне за 30 мин. Но тъй като незнам как се пуска само за време, избрах програма силк/silk/, за която на дисплея се изписа 34 мин и я пуснах с един малък чаршаф. Като свърши сложих цялото пране и пуснах спално бельо /1,30 ч/. Излязоха идеално сухи и много мекички.
Не забравяй да почистваш контейнера за вода и филтъра при всяко пускане.

# 425
  • София
Здравейте!
На мъжа ми му изпаднала много изгодно сушилня втора употреба - ето този модел bauknecht tk pure 7b di и я домъкна в къщи.
Обаче няма упътване, а надписите са на немски, моля някой ако може да ми помогне, нищо не й разбирам  Sad

# 426
Здраввейте, в крайна сметка вчера взехме този модел АеГ: https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476
Така, първо я пуснах на кратка програма, както пише в упътването - коприна за 35 мин. Сложих една хавлия, тя не се изсуши. Отдавам го на това, че тя е 100% памук.
След това сложих 2 одеала на програма синтетика ( те са полиестерни). Програма е за час и 20 мин. Както беше на 45 мин, изведнъж стана на 6, после на 0 мин. Извадих ги и си бяха леко влажни. На какво може да се дължи това бързо приключване на програмата? Отделно в контейнера за вода нямаше нищо? Някой с подобни случки. Simple Smile

# 427
Барби1601 виж настройката за увеличаване Степен на сушене - Сухо, Сухо за гардероб или другите за удължаване на време т. нар. "Слънца" Simple Smile Леко влажни са излезли, защото по зададената програма сензора за влажност е преценил, че програмата е завършена.

# 428
Скрит текст:
Барби1601 виж настройката за увеличаване Степен на сушене - Сухо, Сухо за гардероб или другите за удължаване на време т. нар. "Слънца" Simple Smile Леко влажни са излезли, защото по зададената програма сензора за влажност е преценил, че програмата е завършена.

Благодаря, аз я пуснах, както си е по подразбиране - прибиране за гардероб. Simple Smile А относно водата - къде е изчезнала ? 
Или просто не са били много влажни?

# 429
Здраввейте, в крайна сметка вчера взехме този модел АеГ: https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBG48S/p/687476
Така, първо я пуснах на кратка програма, както пише в упътването - коприна за 35 мин. Сложих една хавлия, тя не се изсуши. Отдавам го на това, че тя е 100% памук.
След това сложих 2 одеала на програма синтетика ( те са полиестерни). Програма е за час и 20 мин. Както беше на 45 мин, изведнъж стана на 6, после на 0 мин. Извадих ги и си бяха леко влажни. На какво може да се дължи това бързо приключване на програмата? Отделно в контейнера за вода нямаше нищо? Някой с подобни случки. Simple Smile
И аз вчера пусках 2 полиестерни одеала, бяха леко влажни и ги пуснах пак. След 20 минути бяха готови. А времето, което се показва е ориентировъчно.

# 430
Не е изчезнала водата, при Синтетика не винаги се събира много. Може да само капчици по кнтейнера отвътре.

# 431
И аз вчера пусках 2 полиестерни одеала, бяха леко влажни и ги пуснах пак. След 20 минути бяха готови. А времето, което се показва е ориентировъчно.

Крайният резултат...показва, че трябва да пробвате на други програми-до постигане на удоволетворяващ ефект.

# 432

Крайният резултат...показва, че трябва да пробвате на други програми-до постигане на удоволетворяващ ефект.
Бях ги пуснала на синтетика с допълнително сушене, но мисля че на памук+синтетика щеше да стане от първия път ама ме достраша да пробвам.

# 433
Това е на Самсунг!  Днес видях и друга с по-лошо уплътнение в долната му част, но нямах възможност за снимка. С повишено внимание към модела.

# 434
  • София
Това е на Самсунг!  Днес видях и друга с по-лошо уплътнение в долната му част, но нямах възможност за снимка. С повишено внимание към модела.

Кой модел е това? И какво точно гледаме - вратата отвътре или?

Общи условия

Активация на акаунт