👗Нови придобивки в гардероба - 50

• 150 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • някъде под слънцето...
След розовите обувки съм на розова вълна.
коприна и модал

# 376
  • София
Чаровничка , не съм ги виждала на живо, поръчах ги вчера Simple Smile Като пристигнат ще пиша.

# 377
  • София

HM тениска

# 378
Момичета, имам летен пепитен панталон (бяло и черно). С какъв цвят блуза или риза мога да го съчетая, освен традиционното бяло или черно? Налагам различни цветове и нищо не му подхожда... Да не говорим, че е малко официална кройка и спортни блузки въобще не му отиват... А иначе е много удобен и бих искала да го нося всекидневно, а не с висок ток и копринена риза като офис облекло...

# 379
  • София
Най-добре качи снимка на панталона.

# 380
  • Sofia
Най-добре качи снимка на панталона.

А още по-добре – да е в съответната тема. Laughing

# 381
Извинявам се, по-добре да питам и да кача снимка в другата тема, не знаех, че има такава тема... Благодаря...

# 382
На Шанел няма да си купя заради цената, но има симпатични реплики и то от хубава и мека кожа... Виждам такива, но не знам от къде ги купуват?!
Тази светлата чанта на снимката Шанел ли е, че не виждам добре емблемата?

Сигурно е вече късно да отговоря, понеже гледам че сте писали отдавна, но има много хубави реплики, или подобни на Шанелските чанти.
Преди няколко години си купих такава от един пазар в Италия ( Вентимилия) за 60 евро и все още си я нося с удоволствие. Обикновено репликите от естествена кожа, са около тази цена.

# 383
На Шанел няма да си купя заради цената, но има симпатични реплики и то от хубава и мека кожа... Виждам такива, но не знам от къде ги купуват?!
Тази светлата чанта на снимката Шанел ли е, че не виждам добре емблемата?

Сигурно е вече късно да отговоря, понеже гледам че сте писали отдавна, но има много хубави реплики, или подобни на Шанелските чанти.
Преди няколко години си купих такава от един пазар в Италия ( Вентимилия) за 60 евро и все още си я нося с удоволствие. Обикновено репликите от естествена кожа, са около тази цена.

Въпроса е на коя марка се хубавите реплики и в кой сайт да ги търся... С тези от ebay не ми се рискува, не се знае кожата каква е,  колко е мека или супер твърда... Smile

# 384
  • София
Аз вчера ходих до магазина с репликите, който бях споменала по-горе. Чантите варират на цени от 60 до 120лв. Правят и поръчки. Казаха, че може да се хареса някоя чанта на страницата им във фейсбук и да се достави.

# 385
  • sofia
Хора, защо са ви тези реплики - супер много си личи, че са ментета...

# 386
https://
Хора, защо са ви тези реплики - супер много си личи, че са ментета...
Какво значи ментета, има реплики, направени от естествена кожа супер професионално от известни фирми за чанти... Модела на тази чанта да не е само на Шанел??? Всеки бранд може да направи подобен модел и той даже да е по-симпатичен от тези на Шанел. И на доста по-приемлива цена от 4000-5000 евро за чантата на Шанел... Това е пълна лудост.. Друго е 60 евро за чанта, а не цената на една кола...Grinning
За ментета говорим за чантите на пазара за по 5-10лв, направени от мушама или найлон... Тук никой не говори за тях!!!!

# 387
  • sofia
Аз имам предвид чанта, която не е Шанел, но е изимитиран модел, независимо от ест. кожа или не и с логото уж на бранда. За мен е безумие да разхождаш такъв ментак. 😀
Но вие явно обсъждате чанти, които приличат на шанелски, без да претендират за лого и т.н. That is ok.

# 388
  • някъде под слънцето...
 Миналата есен магазините бяха наводнени с чанти с тегели, които оставят кожата на ромбчета.
Не ги харесвам , независимо на кой бранд са.
Напомнят ми едни домашни дрехи (пеньоари мисля  , че бяха) които бяха на такива тегели.
Що се отнася до реплики и имитациии...Също не харесвам.
Предпочитам да не са маркови, но да да качествени и да ми допадат.
Предпочитам да бъда с
 неизввстен  оригинал , вместо с  дизайнерска реплика .
Не ходя и по дизайнерски отутлети  , близо до Мадрид има цял комплекс с такива, но за толкова години не съм намерила време (а и най-вероятно желание) да отида дори да разгледам.
Ако ще разглеждам, предпочитам дизайнерските бутици по центъра или щандовете им в Ел Корте.
И за да не излезе, че
 "гроздето е кисело"   , ще кажа, че  имам неща (подарени, защото никога не бих купила нещо само защото е дизайнерско) които така и не съм носила, тийна в момента разхожда един часовник Долче и Габана, който аз никога няма да сложа.Същия  път вероятно  ще поеме и един Картие, който за сега не подхожда на възрастта и.
Мисля, че жентата , а не марката прави стила и елегантността.

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 14:29 от sl

# 389
SL - ако говориш за Лас Росас - бива. Няма кой-знае колко висок клас марки, поне преди 4 гидини като ходих, но тук-там може да има някоя находка.

Общи условия

Активация на акаунт