👗Нови придобивки в гардероба - 50

• 150 318
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, нахлувам тук да попитам, дали някой има или е имал обувки на марката Bianki? Питам за една приятелка, трудно си намира подходящи обувки, да са удобни, леки и качествени. Ако някой има мнение, ще сме много благодарни bouquet

# 331
Аз много харесвам обувките на Бианки като стил, но изпълнението им за мен не е качествено. Виждала съм разлепени обувки още в магазина. Иначе имах едни техни маратонки, изкараха към 2 месеца и се скъсаха...

# 332
Аз имам кожени кецове на бианки. Носила съм ги много и са здрави, но докато ги разтъпча беше голям зор.

# 333
  • Варна
Дъщеря ми изкара цялото лято с техни сандали и още са здрави,а тя изобщо не е  от нежно вървящите.

# 334
  • София
Много благодаря, момичета!  newsm51

# 335
Момичета, нахлувам тук да попитам, дали някой има или е имал обувки на марката Bianki? Питам за една приятелка, трудно си намира подходящи обувки, да са удобни, леки и качествени. Ако някой има мнение, ще сме много благодарни bouquet
Аз ще подкрепя, горните два поста, имам сандали от миналата година - здрави и удобни. Купих ги онлайн,а като видях магазина във Варна, там не успях нищо да харесам.
Съветът ми е, да ги видиш на живо и пробваш.

# 336
  • София
Аз ще подкрепя, горните два поста, имам сандали от миналата година - здрави и удобни. Купих ги онлайн,а като видях магазина във Варна, там не успях нищо да харесам.
Съветът ми е, да ги видиш на живо и пробваш.
Благодаря! bouquet Видях, че се предлагат в МОЛ Парадайз в София, ще отидем да ги погледнем на живо.

# 337
Преди 2 години си купих кецове на платформа от Бианки за сума от 36  лева (купих ги от техен магазин, но може да не са били марка Бианки, а някоя китайска марка, както е случаят при Паоло Ботичели - те са фирма, но има няколко марки обувки, които предлагат в техните магазини), макар че невинаги цената определя качеството и понякога евтиното излиза по-качествено от скъпото, както в случая. До ден днешен не са мръднали и ако не ми бяха омръзнали сигурно щях още да ги нося.

# 338
Аз също имам два чифта сандали на Bianki - доволна съм.

# 339
  • някъде под слънцето...
kiss06 , благодаря Heart
От Масимо Дути е.

# 340
Момичета, харесала съм си за лятото такъв модел чанта:

Някой да знае от къде може да се поръча или да е имал подобна да каже дали е удобна?

# 341
Типичната Chanel чанта. Има много копия, но не знам в момента кой предлага такива, но съм виждала доста от тях по улицата.

# 342
  • София
Момичета, харесала съм си за лятото такъв модел чанта:

Някой да знае от къде може да се поръча или да е имал подобна да каже дали е удобна?
https://www.aliexpress.com/item/2016-New-Fashion-Women-s-PU-Leat … priceBeautifyAB=0

# 343
  • Sofia
Много са ми гадни тия реплики...

# 344
  • София
Много са ми гадни тия реплики...
Аз пък изобщо не харесвам моделите на чанти Chanel... както и не разбирам цените им  Whistling
https://www.chanel.com/en_US/fashion/p/hdb/a92193y83572/a92193y8 … e-metal-blue.html

Общи условия

Активация на акаунт