Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 946
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Елинор,много сте красиви!Голяма кукла си имаш. Heart Eyes
Малдини,красавец е Анди! Blue Heart

# 661
Жана, сега разбирам защо е толкова тежък малкия - той е цял баскетболист! Даже си е направо фин за височината си. Явно и двамата сте високи.

На Анди миглите са от баща му. На ММ са му толкова дълги, че му омазват очилата отвътре.

# 662
  • Бурса
Ех момичета дръжте ги поне за ден тия снимки. Все изтървам да се порадвам на някое бебче.

Малдини рошльото ти е много сладък  Hug

А за рефлукса аз мисля че ще го израстат бебчетата,когато вече могат да стоят седнали. Търпение мамчета  Wink

# 663
И аз видях само на Елинор сладурката. Малка кукла! Heart Eyes

# 664
  • София
Ехх.. изпуснала съм. Бяхме навън.
Днес имам успех с кашата - добавих и банан в нея. Изяде 100гр, пупу.

# 665
  • София
Ето го пак. Ухилен като зелка след сън от 23 до 10ч.

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 17:30 от Unknown16

# 666
  • София
Ама не е честно някак си! Не видях Нито едно бебе! Sad
Елинор, честита месечинка!
Unknown, видях твоя сладур. Голям чаровник! Heart
Сега ще дебна и другите, ако ги пуснете пак вашите слънчица! Simple Smile 

# 667
аз всички пропуснах да ги видя за съжаление. Нищо следвашия път.
Малдини, аз затова се кефя на моя педиатър, той си е невролог, напътства ме за нещата но не се меси и не прави тъпи изказвания занеща от които не разбира. Аз вече има ли някъв проблем и го водя при специалист, изобщо не се занимава с тези общопрактикуващи педиатри които не разбират първо от всичко и второ не си и правят труда да си поъпдейтнат знанията. Те са едно си баба знае, едно си баба бае.
Иначе ние вчера имахме час за гастро аз го бях записала отдавна, е не го посетихме след като чакахме 1 час, мотаха ме всеки път колко деца има пред нас и накрая ми казаха ама то смяната и свърши то друг педиатър ще ви прегледа. Подивях, как друг педиатър аз на гастро час съм записала и си плащам 55 лева за тоя "кеф". Взех си парите , сиктирдосах ги и си заминахме:) То и без това вече няма много смисъл аз исках щото не акаше често ама като го захраних и нещата се оправиха.
Днеска одарих на греда, не му хареса пщренцето му, бях много тъжна:) и си му дадох млекце.
Аз да ви кажа в какъв филм съм , напълно съм наясно че сигурно повече няма да кърмя обаче се цедя чинно щото имам филм че ако спра нещо ще се случи, а то докат се цедя, пуша по 10 цигари на ден и ям всекви гадости, плюс добавка лекарства то тая кърма не канцерогенна ми отровна е сигурно вече. И всеки ден викам ей са днеска почвам пак здравословно хранене и без цигари и познайте хахахах всяка сутрин стартирам с кафето:) То малко са стана обратното, вместо да се кефя аз се наситих и ме е яд сега че пак пропуших здраво а и някак този ми начин на живот не е в унисон с още 6 месеца майчинство:)))

# 668
Ако имаш сили пак да почнеш, какви те притеснява кафето? Така или иначе цедиш и хвърляш. Прави си кефа с него (пробвала ли си да видиш дали може и докато кърмиш?).

Цигарите са по-сложна работа. Въобще ли не се чувстваше по-добре без тях? Представям си, че най-малкото всяка настинка е в пъти по-гадна.

# 669
Значиии...долу лапите от кафето! Grinning Не си давам сутрешното кафе за нищо на света. Все една радост в живота трябва да ми остане с кърменето. А и съм парцал без кафе. Не забелязвам да й се отразява.

# 670
Ако имаш сили пак да почнеш, какви те притеснява кафето? Така или иначе цедиш и хвърляш. Прави си кефа с него (пробвала ли си да видиш дали може и докато кърмиш?).

Цигарите са по-сложна работа. Въобще ли не се чувстваше по-добре без тях? Представям си, че най-малкото всяка настинка е в пъти по-гадна.
а не бе, кафето си го пиех цяла бременност и докато кърмя, имам впредвид че почвам цигарките с него сутрин:)
Оф знам, наистина знам че всичко по-леко се кара с кърмене, но аз така или иначе няма да издържа една година...а то за още месец няма много глямо значение, дори 2 да са. Иначе естествено че мога без цигари, щом цяла бременност и досега устисках, обаче някак с тях се чувствам по-спокойна, колкото и ъпсурдно да звучи, дори нещо да ми идва в повече или да тичам като ненормална по цял ден за това и онова някакси като знам че в някакъв момент ще се опъна на балкона с една цигара и ми хем по-спокойно , хем съм по-активна:) Знам че звучи ъпсурдно. Мен най ме притеснява че незнам от какво е, алерголога вчера пък каза че според него е от храна и че нямало как толкова силна реакция да е контактна...И ме е страх да не се повтори и пак да трябва да му променям режима, абе оплаквам се хахаха и споделям, ясно ми е че си бля блякам..

# 671
Ema, аз само не разбирам защо от двата варианта - да кърмиш или да не кърмиш, си избрала най-големия багер. Хем цедиш, хем бъркаш АМ и миеш шишета. Честно ти казвам най-досадните 2 задължения около бебето са тези за мен.

# 672
Ema, аз само не разбирам защо от двата варианта - да кърмиш или да не кърмиш, си избрала най-големия багер. Хем цедиш, хем бъркаш АМ и миеш шишета. Честно ти казвам най-досадните 2 задължения около бебето са тези за мен.
ахахахаха:) Ами щото аз отначало мислех пак да се връщам към кърменето, а нямах избор тряжаше да дам АМ докато се изчистя. Обаче като малкия пропи това ХА мляко и ушким се останови че си е ок той с млякото, и аз някак си хем се цедя щото ми е гузно...разбра ме:) Аз мислех че кърмата ще намалее даже ще спре пък то обратното стана:)

# 673
иначе аз вече не стерелизирам, така че нямам драма поне с това, шишетата ги мия за 1 секунда, и вода от чешмата преварявам изобщо направих му егати хетрика на човечето, захранване, АМ стоп на стерелизирането и мин вода хахахха:) Ужасна съм наистина...

# 674
Еййй много бързо го триете тези снимки, аз нито 1 не успях да видя 🙂
Ема, не трябва да ти е гузно! Ти толкова диети и стриктно хранене направи. Щом на малкия му понася и си хапва новото мляко, по-добре майка му да е спокойна и хепи, отколкото изнервена от диети 😉

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 16:54 от _Neytiri_

Общи условия

Активация на акаунт