Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 952
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Точно това четох преди малко в едни фб групи коментираха,че ако в пюрето има АМ важи правилото да се консумира най много до час.Незнам доколко е вярно,но и аз не бих рискувала.
Много бързо ги триете снимките.Не можах да видя на Тони бебчето,но предполагам е голям сладур.Всички дечица са са много сладки.Живи и здрави да са. Hug

# 646
Честита месечка на малкия Алекс на keitihope.

Пожелавам здраве, усмивки и двете ни момчета скоро да израстат лошия рефлукс.

# 647
Малдини, и на Анди честита месечинка !
Кейти, и на Алекс !
Да са ви много здрави дечицата. Heart

# 648
Живи и здрави, бебоци и мами! И щастливи!

Да ви кажа, покрай преместването забих някъде пробиотика и два дни бяхме без... малката си изпръцка пръцкането направо, горкото дете. Вчера направо отидох и купих нов, какво да я мъча.

Преместихме се, да се похваля. Свеки вика, че малката на всяко ядене трябва да яде пюре, попара, да прави упражнения да бута с крачета, такива неща, звъня на педи - тя савмо дето не ме анатемоса :Д. Аз си знаех де, ама свеки ме изкара, че държа беба гладна. Вече казвам на всички, директно - имам си педиатър, благодаря.

# 649
  • София
Честити месечинки на порасналите бебоци! Да са здрави и много послушни!

# 650
  • София
Благодаря ви, Мами. Честити месечинки и на Анди и другите пораснали бебоци. И на Лизи с малко закъснение. Аз чаках снимката, но ПАк я пропуснах, както и на Unknown,  и каша как се яде и на Тони и въобще... ще взема да влизам по-често. Ама ние нали по цял ден сме по улиците... днес слагам летния кош, в чест на хубавото време. Зимния го прибирам!
Ема, не трябва да се дава на другия ден храна с АМ вътре, ама те чомичетата са ти казали вече. Ех, Joony, ако знаеш как ми се мести. Засега сме ок, но като порасне малко детето и трябва да му направя стая, ще трябва да си направя кътче в хола!

# 651
  • София
Малдини, аз имам неприятното усещане, че на Алекс рефлукса няма да мине. Дано греша. Сякаш става все повече. Вече и цветно покрай пюретата. Sweat Smile
Вие как сте?

# 652
Благодаря ви, Мами. Честити месечинки и на Анди и другите пораснали бебоци. И на Лизи с малко закъснение. Аз чаках снимката, но ПАк я пропуснах, както и на Unknown,  и каша как се яде и на Тони и въобще... ще взема да влизам по-често. Ама ние нали по цял ден сме по улиците... днес слагам летния кош, в чест на хубавото време. Зимния го прибирам!
Ема, не трябва да се дава на другия ден храна с АМ вътре, ама те чомичетата са ти казали вече. Ех, Joony, ако знаеш как ми се мести. Засега сме ок, но като порасне малко детето и трябва да му направя стая, ще трябва да си направя кътче в хола!
и ние бяхме в тази ситуация. Но и хазяинът ни каза да си ходим - на Коледа точно :Д. Всичко се нарежда, сега сме си в наше жилище поне и няма да се тревожим кой кога ще ни каже да си обираме крушите.

Бяхме в Пирогов, като мине годинка ще ни оперират, ако е наложително след като навърши 8 месеца. Просто следим как ще се разраства нещото...

# 653
  • София
Честита месечинка на бебчетата.

И ние правим днес 6 месеца Hug

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:18 от Elinor_F

# 654
Елинор, честита месечинка. Много сте хубави Heart

# 655
Малдини, аз имам неприятното усещане, че на Алекс рефлукса няма да мине. Дано греша. Сякаш става все повече. Вече и цветно покрай пюретата. Sweat Smile
Вие как сте?

Същото. "Гениалната" педиатърка каза, че повръщал, защото не ядял достатъчно пюрета (не ни пита нито колко често, нито дали е на фонтан - тя е над тия неща).

В интерес на истина вчера следобед яде банан по ЗВБ и до тази сутрин не беше повръщал, а след пюре си повръща стабилно цветно няколко часа. Просто парчетата заразлика от пюрето и млякото наистина трудно се връщат нагоре.

Имам съмнение, че и при Анди ще продължи дълго. Кардиологът му се изкефи, че кротува, докато го гледа на ехото, и се заигра да му гледа други органи. За стомаха каза, че е "пренапрегнат" пилорът (клапата към дванадесетопръстника). Това е мнение на детски кардиолог все пак, та не е ясно колко е меродавно.

# 656
Честито и на Елинор. Бебка е страшна красавица. Ще разбива сърца като порасне!

Искам я за снаха (майтап, майтап, ама едни приятели се запознаха покрай общия им рожден ден и първи в компанията се ожениха и си родиха бебче).

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 14:41 от maldini88

# 657
Малдини, сърцеразбивач е ! И какви мигли само ! Heart

Последна редакция: ср, 28 мар 2018, 13:53 от Анонимен

# 658
  • София
Ехх какви сладки малки мъжлета Heart

# 659
  • Sofia, Bulgaria
Много сте хубави и всички майки изглеждате свежи и щастливи Simple Smile
Някой беше питал за безглутенова каша... Габриела харесва на Хумана - грис.

Общи условия

Активация на акаунт