Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 957
  • 780
  •   1
Отговори
# 630
Отложиха ни ваксината заради сополите. 8кг и 70см. Каза да го слагам седнал. Да вкарвам плод следобед с мляко 50/50. Жълтък да вкарвам и да редувам с месо. Попара от 7 месец беше предложението. Даде ни таправление за кръв и урина и нефролог.

# 631
Изпуснала съм бебоците... ама вие много за малко...

# 632
  • София
Айде пак аз. Да ви покажа как се яде оризова вкъщи

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 17:54 от Unknown16

# 633
Unknown, май по-скоро ни показваш как не се яде оризова каша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Като стана дума за каша, кажете някоя инстантн вкусна безглутенова.

# 634
Изпуснах на Лизи юнака, ние отложихме ваксината, дъгите на гърлото са зачервени и сме на черните капки и течен витамин С.Сигурно ние сме я разболели и двамата сме с хрема и гърлобол. Оплаках се,  много ми е мъчно.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 17:08 от TsvetelinaP

# 635
  • София
Аз дадох днес за втори път оризовата на Хип. Имам някаква на Топфер оризова с банан и мисля да я пробвам утре.. дано става.

# 636
Прекрасни деца 😍 да са живи и здрави!
Ето и от мен един поздрав Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 17:43 от Toni_sti

# 637
Оле, Тони, страшен е !! Прекрасен!
Миташки го знам на. unknown. Нали си ни е " братче" Wink
Аз вчера и онзи ден дадох каша ама реших да пропусна днес , че ги изхожда едни... Твърди.
Иначе днес му направих пюре от тиквичка. Изяде 100 гр и после пюре. Утре отивам при педиатърката да я питам драма ли е , че иска първо малко мляко и после склонява да яде пюре. Иначе ако го почна само с пюре и реве до небесата.
Утре пак тиквичка ще му направя. Дано хапва повече, когато аз му ги правя.

# 638
Unknown, днес за първи път ли даваш каша ? Не му харесва много май наистина Grinning

Тони, много сладък шушакиса Heart Eyes

# 639
  • София
За втори път, ама вчера я направих по-рядка и се прие. Днес по-гъста и я отказа.

# 640
въпросче имам аз, сварих тиквата и моркова и сложих АМ, прибрах ги в хладлника, ок ли е утре по обед да ги дам? Че нали има АМ вътре. и изобщо като ги приготвя на следващия ден само мога да ги дам нали така беше? Те бая гъстички станаха утре ще взема с още АМ да ги разредя...ама незнам дали е ок да добавям така, вие кво правите?

# 641
За диетуващите - аз пък съм 8-ми ден на 90-дневната и днес изтрещях от глад и елате ме вижте сега как си хапнах от всичко смесено на куп и замина на вятъра плодовия ми ден Grinning

# 642
Ema, като станат по-гъсти добавям от водата, с която съм ги варила.

Взех някаква каша на Топфер с ориз и банан. Банан съм давала, оризът сега да чакам ли да минат 3 дни от ваксината? Не съм чувала за алергия от ориз.

Възстанових почти кило от свалените, че тия дни страшен апетит ме гонеше. Сега ще заобикалям сладко и тестено от далече.

# 643
Ema, като станат по-гъсти добавям от водата, с която съм ги варила.

Взех някаква каша на Топфер с ориз и банан. Банан съм давала, оризът сега да чакам ли да минат 3 дни от ваксината? Не съм чувала за алергия от ориз.

Възстанових почти кило от свалените, че тия дни страшен апетит ме гонеше. Сега ще заобикалям сладко и тестено от далече.
hahaha има, има, незнам според мен си давай смело няма кво да се втелясваш.

# 644
Ема, пюре с АМ в него бих дала най- много в рамките на деня, за другия ден абсурд.

Лизи, разсмя ме Grinning
Аз съм същата.

Общи условия

Активация на акаунт