Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 964
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
Ама той верно вече е голям мъж Simple Smile

# 616
Хихихи, дългичък е Simple Smile Но колко точно - днес ще го измерят и да видим.
Аз съм извадила летния кош, но не сме го ползвали - къде в снега и дъжда напоследък. В неделя го дават 21 градуса, чакам с нетърпение.

# 617
  • София
Цоп и един рошльо за кратко.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 15:56 от Unknown16

# 618
Сладурче Heart

# 619
Страхотен бузан. Сварих и на Лизи високия мъж, също много красиво бебе.

Спомняте ли си миналата година по това време, коя с кървене, коя с лежане, борихме се да ги задържим. А сега, вече големи човечета. Heart Eyes

# 620
  • София
Наистина не мога да повярвам колко бързо лети времето. И колко изумително нещо е природата - какви малки точици бяха, а вече се обръщат, бърборят и хапват пюрета.

# 621
Аз днес успешно направих моя боламач, тиква и моркови с АМ. Изяде едно бурканче от 125 много съм доволна:) пу ПУ unknown страшен бузан златен е:)

# 622
Вие по колко време варите? Аз сложих парчета тиква и моркови Иги варих 35 минутки. Много ама като за първи път да съм сигурна...вие как ги приготвяте?

# 623
Морков досега не съм варила, но на пара парчета тиква и картоф (около 3х3 см.) са готови за 15-20 мин.

Днес след ваксината заспа, докато ядеше пюре. Както си хапваше с охота и отваряше уста, изведнъж се загледа в една точка и откърти. Ама да кажем, че пропусна и предиобедния сън. Още спи.

# 624
Много хубави дечица 🤗

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 15:39 от Schnappsyy

# 625
Красотичка ! Heart

# 626
Страхотни дечица Simple Smile , Лизи испуснах, но съм сигурна, че е страхотно бебе Wink
Аз като поосвободя памет, може и да ми се получи да кача снимка на Софи Simple Smile

# 627
Страхотни са всичките дребосъци! Тия бузки са само за целувки.

# 628
  • Варна
Да са живи и здрави всички дечица.
За мамите от Варна- на бебешките борси на Чаталджа, хип пюренцата са 1.79.
Като говорите за сядане, кажете моля ви, бебе на 5 месеца и половина в колко седнала позиция мога да го слагам, за колко време?

# 629
Нашият лекар каза,че няма възраст за сядане.Ако детето почне да се надига само и да иска да се изправя значи е готово да сяда.Нашият без помощ не може,затова няма да го насилвам за да не увредя гръбначето му.Племенничката ми още от 4 месец си седи седнала без помощ,нашият на 6 месеца още не може.

Общи условия

Активация на акаунт