Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 969
  • 780
  •   1
Отговори
# 600
Този месец пюретата на Хип са на промоция. Следващия няма да са на тази цена. В нашия детски магазин, от където ги купувам в момента са н тази цена.

# 601
Не се изразих правилно. Просто хубавото време ме подсети и за т.нар. летен кош. Докато кажа, че още не седи и преди малко го оставих седнал срещу работещата пералня. Доста се задържа и ако не го бях преместила и още щеше да седи сигурно.
И в нашия магазин са намалени, но на 2.09 и се запасих добре от тук.

# 602
Хоп и ние в отгора на недостаъчно наддаващите. 280 гр. и 2см. е качила девойката за месец. Честно казано, не се притесних особено, защото отдавна си удвои теглото (сега е 6 280, роди се 2 620), но според педиатърката трябва да захранвам с безглутенови каши. Аз пък мислех първо да въведа всички зеленчуци, плодове и месо преди кашите. И сега се чудя дали да я послушам.

# 603
Тони,браво на детето.Моят още не може да седи.Само като го хвана за ръчичките се надига,но без да го подпирам не се задържа седнал.Вчера питах педиатъра за това и каза да не го слагам да сяда,той като бил готов сам щял да седне.Летния кош обаче каза,че може да се ползва.В него позицията е като в шезлонга.

# 604
Не го бързам с летния кош. Още малко има на къде да расте.че да му окъсее и тогава ще сменям

# 605
Не прави дълги паузи нощем. Макс 4 часа Sad Като беше на 2-3 месеца спеше повече. Пробвам с биба и люлеене на леглото - ефект никакъв Sad

Бебо също е качил само 360гр за последния месец, но не съм се филмирала, защото знам, че е заради вируса (тегля го вкъщи).

# 606
Моето също беше качило малко- 150 гр.
Ама сега така удърно го храня, че за една седмица все едно се наду с помпа..

# 607
  • София
Моя е качил 570гр, доволна съм.

# 608
Привет! И ние днес сме на консултация, пък той толкова да е сополив и да ми кашля вече 2 дни, че не знам какви ваксини ще му слагат.

Вчера моето момченце стана на 6 месеца! Толкова бързо лети времето Simple Smile Големи човечета са вече. Пускам ви за кратко да го видите:)

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 13:32 от Lizzy*

# 609
  • София
Лизи, за много кратко е било! Не го видях! Да, времето лети много бързо. Сякаш вчера бяха малко вързапчета и стигаха едва до половината на кошовете, соито сега им окъсяват! Grinning
В тази връзка, аз слагах “летния” кош преди поредното застудяване, но ме дразни това постоянно закопчаване и откопчаване на колани. Е, ще го слагам де, мисля от утре. Не седи сам. Катурва се!

# 610
Лизи, да ти е жив и здрав юнакът !
Много си бърза, аз го изтървах.
Аз утре ще го водя на консултация да му набоцкат кълките уж. Уж, защото от вчера лекичко прикашля и нослето едва доловимо прихърква, та да видим.

# 611
Стори ми се, че няма никой на линия и я махнах. Хайде пускам за няколко минути Grinning

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 13:58 от Lizzy*

# 612
Ауу, какъв чаровен сладур Heart

# 613
  • София
Честита половин годинка. Голям сладур е! Струва ми се и доста висок Simple Smile

# 614
Честита месечинка,Лизи.Много е хубав малкия! Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт