Пролет се задава, ОКТОМРИйчето усмивки ни раздава - Тема 6

• 59 933
  • 780
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А второ хранене с какво ще заместиш тогава, ако не каша с плод? То не че е ок и всеки ден да са на каша де..

# 691
  • София
Изпуснах ви. Само Борис видях- голям сладур.
Незнам дали от каша ще се надуе ама от месо и жълтък със сигурност :grinning
Ето и Елени:)

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 02:21 от midnightStar

# 692
Елените малко мишле:) абе задържайте ги за повече време то е въпроса да не ги оставите да ги забравите иначе никой освен нас на дали ще ги види

# 693
А второ хранене с какво ще заместиш тогава, ако не каша с плод? То не че е ок и всеки ден да са на каша де..
Нямам никаква идея. Sad

Елени е голяма сладурка, Миднайт Heart

# 694
Такааааа изпуснах всички бебчовци само Елени и Борко успях да видя много са сладки пупу . Ванко бузанко е 8.200 69 см.  Т.и 500 гр и 1 см за месец. На пук на всичко изписано си заместих следобеднотопс плодово пюре засища го за 3 часа, за сега ще отложа малко кашата а за месо и жълтък педиатъра каза че ще говорим другия месец. Всички ваксини вече са налице до преди годинката, Но нямаме късмет и БЦЖ не се е показала и май май ще го дупнем и др месец. За количката с комбинирана съм , но вече се возш полуседнал.Ох мн дълго стана ама 3 4 дни ви изпуснах и се насъбра. 

# 695
  • София
Кога се гледа за белег от БЦЖ? И моето момче няма.

# 696
Ами май доп7мия месец, но щом не е излезнало до 6тия не ме се вярва за 1 месец да се покаже

# 697
Жанииии честита половин година щастие. Мн мн здрав и все така ви радва ❤❤❤❤❤💙💙💙💙❤❤💙💙❤❤💙💙❤😙

# 698
  • София
Честита половин годинка на бебоците! Леле колко бързо лети времето..

# 699
Мартс, честита месечинка и на Ванката ! Да ти е много здрав Heart
Вчера сестрата ми каза, че на 7 месец се гледа за белег, да. И малкия няма.
Тъкмо си виках, че най- накрая приключихме с боцканиците за няколко месеца и вчера ме попари.

# 700
  • София
Аз съм забравила какво беше.. БЦЖ, манту. Ще ме светнете ли? Правеше се проба, пък не знам си какво..

# 701
само знам, че ако няма белег се прави нещо :Д

Всичко изпуснах аз :Д ама са сладурковци 100 про.

Ема, като ти се пуши, пуши. Аз с твойте премеждия, не щях да изпуша, ами да изригна. Имам позната миналата седмица отиде в санаториум, получи нервен срив, бебето й на 3 месеца. Всички си влачим една камара проблеми и всеки има нужда от нещо различно. Подходящо, неподходящо, трябва по някакъв начин да си изкараме напрежението.

Не знам вчера писах ли - бебка ще я оперират като стане на годинка. Ако се налага - ако се разрасне това мастно образувание така че да притиска клепача й и да затруднява зрението, може и на 8 м., но не по-рано. Дано устискаме до годинка а още по-добре изобщо да не продължава да расте.

Вкъщи пооправихме, но още има несглобени мебели. ММ утре е сам с беба, аз на лекции. Дано се справи.

# 702
Joony, неприятно. А с каква упойка ще я оперират? С пълна ли? Дано да спре да расте това нЯщо.

# 703
  • София
Дано да се оправи бързо. Потърсихте ли второ мнение?

# 704
Joony , имало да става, да минава със здраве! Не се плаши от операцията, нито от упойката, ползите от тях многократно надвишават рисковете. Да, страшно изпитание е това да гледаш невинно, беззащитно същество да страда, но ще се справиш. Важното е ти да не се предаваш и да се поддаваш на лоши мисли... Колкото по-скоро, толкова по-добре, тъкмо и вие да се успокоите...

Общи условия

Активация на акаунт