Февруарски бебета 2018

• 57 253
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
За колата ползваме maxi/cosi pebble ( бебешко) и pearl ( за след годинката). И двете се ползват с база с iso-fix система. Също се водят висок клас на безопасност именно заради базата, но не всички коли имат iso-fix система (това са едни пластини в основата на седслката, за които се захваща бебешкото столче с нещо като куки. Осигуряват по-голяма безопасност защото не разчитат само на колана на седалката, а базата има допълнително краче, което за опира в пода на колата. Цената им също е сравнително висока и допълнително се оскъпяват от базата. Като цяло седалката за кола е от малкото неща, за които не бих прстила пари, именно защото съава въпрос за безопасността и здравето на детето.

# 376
Ние също сме с maxi cosi pebble + lso-fix базата(която се оказа по скъпа от самата седалка)
А какви са тези кошове които използвате за колата?

# 377
# 378
  • Down Under
Столчето ни за кола е от 0 до 4г и от новороден го слагаме там. Много е удобно и спестихме от купуването на кош понеже имаме към количката, но ги взех от България и после разбрах, че тук имат специален стандарт на безопасност и няма как да го сложа в колата.

# 379
Ние също сме с maxi cosi pebble + lso-fix базата(която се оказа по скъпа от самата седалка)
А какви са тези кошове които използвате за колата?

Става въпрос за седалката за кола за новородено мисля.

# 380
  • София
Аз се обърках вече, всеки им вика различно. Аз си му казвам столче за кола и слагам всички разновидности в тази категория. Нашето е на пег перего 0+. Нямаме база, само с колани.

# 381

Весел празник и догодина ще боядисваме яйца с пораснали бебчовци! Kissing Heart

# 382

Весел празник и догодина ще боядисваме яйца с пораснали бебчовци! Kissing Heart
Воистина воскресе!Честит празник !
От сега се вълнувам като си помисля колко ще й е ибтересно, сякаш и аз пак съм дете.А за Коледа ще е оше по-прекрасно 🤗

# 383

Бъдете здрави 🤗

# 384
Моят син е много неспокоен, плаче много, спокоен е само като го сложа на гърда. На всяко друго място почва да реве на секундата с пълно гърло и така се зачервява. Не знам какво да правя, в чудо съм се видяла. Не мога и не мога да го успокоя като почне да реве, нищо не му е интересно, заглежда за минута играчката и пак превключва на вълна рев до скъсване. Не плаче само след баня като го сложа занощен сън, тогава дори не се налага да го преспивам, заспива веднага, или като сме навън на разходка също си спи непробудно.
Но кажете момичета, вие имате ли такъв проблем, дайте някакъв съвет.

# 385
И моето дете плаче много. Мислех, че е гладен - мина изцяло на АМ с грамажа за неговата възраст. В резултат се дра още повече и постоянно ме търсеше. Махнах Ам и сме атново на кърма.

Според лекарите са колики.... дано минат бързо.

# 386
Ние наистина имахме страшни колики, но откакто давам Колийф сякаш му минаха, не се напъва вече, но пък има много газове...
Аз не мисля, че плаче от АМ, не знам, дано просто да е такъв периода и всичко това да отмине все някога.... дали това, че плаче сега така означава, че като стане малко по-голям ще в така ревлив? Малко се притеснявам..

# 387
И моето плаче много. Според докторите от колики. Имаше период, в който беше по-спокоен и помислих, че му е минало, но не би, от няколко дни пак. Давам му още да си хапне, с еням памперс веднага, играем си уж на активната гимнастика, опитвам се да го приспя. Реално се оказва, че нито едно от тези неща не е причина за рев. Като реши да плаче, плаче...И аз се притесняеам като поотрасне да не остане такъв.

# 388
Да не би да му е топло примерно?Аз днес се замислих,че стои вкъщи с боди с дълъг ръкав и ританки и откога трябва да започна да го обличам с къс ръкав.
Иначе ние колики все още имаме,днес Колийф свърши и се чудя какво да му давам,като че ли беше малко по-добре,но само в някои часове,през другото време пак се напъва Sad

# 389
Много се напъва миличкото ми дете. Какви са тези колики, какво е това чудо...
Ние доста сменихме, от Италия ни носиха... никакъв ефект.

Ние сме в период на трудно акане. Преди две седмици беше така с паузи от два пъти по три дни, днес ни беше чегвърти ден и пак не беше ходил, но и не спираше да се напъва и да пищи на сън. Не издържах и му помогнахме с клизмичка. По съвех на педито.
Вие имате ли такива периоди и как ги преодолявате? Аз днес се натъпкях с круши и ябълки - дано му подейства, че сърцето ме боли да го гледам така Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт