Февруарски бебета 2018

• 57 251
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, към мамите от София, предстои ни прегледа при ортопед и се обадих да запиша час в ортопедията Горна Баня, записаха ни при др Церовски или поне така чух, някой да е ходил при него и се оказва, че не работят със здравна каса, а педиатърката ми даде направление и ни посъветва там да отидем.
Отидете при Ефремов, без час ми казаха, че е, работи с НЗОК и го хвалят

# 451
  • у нас
И мен ме мъчат едни 10-12кг.  Мъка голяма.  Чувствам се ужасно.😭не знам как ще се свалят,  но така не става.
Аз утре ще водя малкия на консултация и ще слагаме само едната ваксина. Сложихме ротавирусната още преди 2 седмици.  Нямаше проблеми.

# 452
  • София
Ние днес бяхме на консултация. За месец +4см и +680гр. Сложихме само едната ваксина, в понеделник другата. Ротавирусната ще пропуснем. Тия дни сме на ортопед, интересно какво ще каже. Кинезитерапевтът в Щерев каза, че десните вратни мускули са по-слаби и тря да работим да ги подсилим. Лл днес забеляза същото. И аз го виждам... Притеснявам се да не се изкриви....

# 453
Ние днес бяхме на консултация. За месец +4см и +680гр. Сложихме само едната ваксина, в понеделник другата. Ротавирусната ще пропуснем. Тия дни сме на ортопед, интересно какво ще каже. Кинезитерапевтът в Щерев каза, че десните вратни мускули са по-слаби и тря да работим да ги подсилим. Лл днес забеляза същото. И аз го виждам... Притеснявам се да не се изкриви....
Казваш че и сама го виждаш по какво се познава?

# 454
  • София, България
Кинезитерапевтът в Щерев каза, че десните вратни мускули са по-слаби и тря да работим да ги подсилим. Лл днес забеляза същото. И аз го виждам... Притеснявам се да не се изкриви....

Не се тревожи, доколкото знам, се правя с масажи и/или упражнения. Забелязано толкова а в началото със сигурност ще имате време да го коригирате.

# 455
  • София
Казваш че и сама го виждаш по какво се познава?
По-активна е на лявата си страна. Като е по корем все натам гледа, на ръце също. Предимно натам се яърти

# 456
Здравейте,
От 48 дена с моята приятелка сме горди притежатели на бебе родно производство. Още от самото начало започнаха коликите при нея, понякога доста силно и неутешимо реве което ни притеснява. Мислите ли , че ако не я храним един ден , то вечерта няма да има колики? Някой правил ли е така за повече от 1 ден и има ли резултат ?

# 457
Как така да не я храните? Имате предвид да е на АМ, а не на кърма предполагам?

# 458
Как така да не я храните? Имате предвид да е на АМ, а не на кърма предполагам?

Не , да не я храним цял ден само водичка малко да й даваме. Така според нас хем ще се прочисти организма , хем е възможно да няма колики.

# 459
Това е шега!

А ако не е - явно не е редно да сте "притежатели" на бебе ✌

# 460
И аз мисля, че е пързалка това. Ако не е, просто нямам думи...

# 461
  • Велико Търново
Дано се шегувате, наистина!

# 462
Моето бебе също предпочита лявата страна пред дясната и сега се опитвам да го завъртам по често на дясната.

Веднъж попаднах на предаване в което дискутираха именно това,та може и да не се шегува,явно ги има и такива индивиди.Ако и дава сърце да си гледа детето как плаче от глад да го направи.Аз също съм на мнение,че тогава не ставате много за родители!

# 463
Е те ако целта им е да си спестят плача от колики, ще имат плач от глад?! Не разбирам къде им е "изгодата"....

# 464
Индивиди явно всякакви има. Имаше един много нашумяял случай с майка веганка, която беше "хранила" детето си само с вода, защото иска и то да е веган, съответно кърма не му си полага Weary

Общи условия

Активация на акаунт