Време вече не остана – през Април ще бъда мама !

• 55 502
  • 465
  •   1
Отговори
# 105
Как поддържате маникюр? Аз преди бременността ползвах само гел лак. Сега реших да мина на био, без вредни съставки. Проблемът е, че много бързо ми растат ноктите, поддържам къс маникюр и трябва два пъти в седмицата да се занимавам. Много ме изнервя...
Иначе друг крем за зърна, който знам, е Multi-mam. Има два вида: с ланолин и на растителна основа.

# 106
Аз днес си взех бяла тоалетна хартия само само за да не изпусна падането на тази прословута тапа 😂

# 107
Здравейте,аз в понеделник ще ходя да обръщат бебчо..дано всичко мине наред.Притеснено ми е.На някой правили ли са му тази процедура...

# 108
На мен май ми падна тапата (жълта слуз) терминът ми е след 10 дена имам лек дисконфорт,но да видим какво ще стане.

Тази жълта слуз постоянно ли сега тече, почвам да се притеснявам аз през цялата бременност имам течение и Кандида и сега вече незнам това течение какво е моето от месеци е жълтеникаво. А онзи ден бях на доктор водите ми бяха добре и незнам Sad

# 109
На мен май ми падна тапата (жълта слуз) терминът ми е след 10 дена имам лек дисконфорт,но да видим какво ще стане.

Тази жълта слуз постоянно ли сега тече, почвам да се притеснявам аз през цялата бременност имам течение и Кандида и сега вече незнам това течение какво е моето от месеци е жълтеникаво. А онзи ден бях на доктор водите ми бяха добре и незнам Sad

И аз си имам някакво течение,но това е нещо различно и се различава и аз гледах в гугъл какво може да представлява.При всеки е различно.

# 110
Вече всеки ден чакам да прочета дали някоя мама не е родила преждевременно.

Blush аз, на 16ти Simple Smile успех на всички мами,  не се плашете, раждането минава и се забравя. Здрави бебчета на всички

# 111
Белезникаво, по - силно течение е ОК в края на бременността според книгата, която чета.
И аз си мислех, че имам нещо, но микробиологиите са ми чисти. Явно наистина е нормално.

# 112
Вече всеки ден чакам да прочета дали някоя мама не е родила преждевременно.

Blush аз, на 16ти Simple Smile успех на всички мами,  не се плашете, раждането минава и се забравя. Здрави бебчета на всички

Честито! Да сте живи и здрави! В коя седмица беше? Естествено ли роди?

# 113
Честито, много здраве да има бебока, много радост да ви носи, а ти да се възстановиш като с магическа пръчка Simple Smile

# 114
Честито бебенце Heart Eyes да сте живи и здрави всички и бързо възстановяване Blush

Някой може ли да обясни какви болнични се издават - от кой, за какъв период?
Първият 45-дневен се издава от АГ, а след това какво, кой и кога Laughing
И още нещо, какъв адрес и кога се посочва за постоянен и настоящ на бебето?

# 115
  • Русе, България
Някой може ли да обясни какви болнични се издават - от кой, за какъв период?
Първият 45-дневен се издава от АГ, а след това какво, кой и кога Laughing
И още нещо, какъв адрес и кога се посочва за постоянен и настоящ на бебето?
Първият за 45 дни от АГ. Вторият - за период от около 40-тина дни от родилното се издавал. Третият - изравняващ до 135 дни - се издавал от ЛЛ на бебето (това не можаха да ми го потвърдят счетоводителките на работа, но може би е така). Първи + втори + трети = 135 дни. Когато третия го издадат, трябва с него при работодателя, където допълнително какви декларации и други документи се подготвят, и такааа - та да! - след това започвал отпускът по майчинство, който свършва на 410-тия ден от началото на цялата одисея.
Това запомних като обяснения, дано не давам грешна информация.

Сладкошница, честито бебе! Дано малкото пиленце не е избързало много и е добре сега! Леко възстановяване на теб и много радост у дома!

# 116
Не мога да лежа на лявата страна, имам болки в сърдечната област. Има ли друг като мен, трябма ли да ходя на доктор?

# 117
Вече май ще почвам с домашните опити да предизвиквам раждането.
Някоя мама ако може да сподели методи с който е чувала че се получава.

Давай сега ударно сок от ананас, фурми, китайско и лютичко, патладжан с пармезан, стимулация на зърната, простиране, клякане... После ще кажеш кое върши работа 😉 Някои смели мами пият чай от малинови листа, капсули масло от вечерна иглика и рициново масло, но това според мен е много тежка артилерия...

# 118
Не мога да лежа на лявата страна, имам болки в сърдечната област. Има ли друг като мен, трябма ли да ходя на доктор?

И аз не мога да лежа на лявата страна тия дни , но болка нямам  а ми се сваща ръката и по трудно дишам някакси . Макар и това се опитвам да лежа на лявата страна после сменям на дясната и така.

# 119
Е, аз вече на никоя не мога Joy

Общи условия

Активация на акаунт