Раждане Стара Загора

• 66 821
  • 615
  •   1
Отговори
# 390
Габи , аз раждах в Ниамед миналия месец. Питай каквото те интересува.

Доволна ли сте от Ниамед и какви са цените за нормално раждане там?

Доволна съм , нямам никакви оплаквания от болницата. Цената не я знам, аз раждах секцио.

# 391
Габи , аз раждах в Ниамед миналия месец. Питай каквото те интересува.

Доволна ли сте от Ниамед и какви са цените за нормално раждане там?
В края на 2019 цената за нормално раждане беше 500, а за секцио 1000.Отделно се заплаща упойки (при нормално раждане) и престоя в болницата.За стая с други хора цената беше 50лв, а за вип стая беше 1000.Лично аз родих секцио и платих 1400лв (бях в самостоятелна стая).

# 392
привет момичета, скоро ми предстои раждане още обмислям болница Тракия или АГ-то, и мисля че клоня към болница Тракия, може би естествено но пак си зависи от бебчето де. Следя се при друга лекарка,която е в АГ-то, та въпрода ли е трябва ли да съм минала преглед при лекар който е в Тракия, за да мога да родя там или директно за прем си отвам, какви документи искат освен изследванията.... Идея си нямам и д-р Пиперкова изражда ли.
Някой ако може да ми помогне, ще съм благодарна.
Хубава и успешна седмица на всички

Не мисля, че има смисъл да ходиш на преглед при някой от лекарите в Тракия, при условие, че няма да си с избор на екип.
За документите - на мен следващия АГ ми даде всичко необходимо и си отидох с папката, мисля, че освен изследванията имаше и някакво направление.
Др. Пиперкова мисля, че почти не влиза в родилна зала. Може би за нейни пациентки само.

# 393
Някоя мама може ли да ми каже къде да намеря списък на специалистите по ФМ в България? Благодаря ви предварително.

# 394
  • На изток от Ада
За Стара Загора по Фм само др Иван Иванов. Нека други да казват къде се гледаше, но скоро говорихме в другата тема ( добър гинеколог в Стара Загора) и там дадоха инфо, че само Др Иванов бил със сертификат.

# 395
Някоя мама може ли да ми каже къде да намеря списък на специалистите по ФМ в България? Благодаря ви предварително.
Пускала съм вече линк. И да в града само той излиза като име. Ама то като цяло в страната няма и 20 сертифицирани по отделните направления. На стената му има 7 сертификата - тъкмо чакам за преглед при него.

# 396
привет момичета, скоро ми предстои раждане още обмислям болница Тракия или АГ-то, и мисля че клоня към болница Тракия, може би естествено но пак си зависи от бебчето де. Следя се при друга лекарка,която е в АГ-то, та въпрода ли е трябва ли да съм минала преглед при лекар който е в Тракия, за да мога да родя там или директно за прем си отвам, какви документи искат освен изследванията.... Идея си нямам и д-р Пиперкова изражда ли.

Не мисля, че има смисъл да ходиш на преглед при някой от лекарите в Тракия, при условие, че няма да си с избор на екип.
За документите - на мен следващия АГ ми даде всичко необходимо и си отидох с папката, мисля, че освен изследванията имаше и някакво направление.
Др. Пиперкова мисля, че почти не влиза в родилна зала. Може би за нейни пациентки само.
[/quot

Т. Е. Отивам на регистратурата и казвам че искам да родя при тях, с папката с всички изследвания и това е правилно ли разбирам. Нямам претенции при кого ще родя, като ще си плащам пи добре в частната болница да е, поне условията ще са по добри

# 397
Доктор Пиперкова изражда само ако е на смяна.
Аз си следих при нея бремеността през 2010, исках да се уговоря с нея за раждането, но каза че изражда ако е на смяна, ако и звънна няма да дойде.
Влезнах да раждам през нощта в 3 часа , на всеки час идваше да ме гледа, трябваше нормално но беше тръгнал с брадичката и решиха да ме срежат.
Въпреки че и мина смяната ,тя остана и ме оперира. Всичко беше наред, останах много доволна. Нищо не ми е поискала.
От тогава се следя само при нея.
Имам и аборт при нея от 2013 г. Даже беше доста против да го махам.
Сега на 16.07 имах и лапароскопска операция за махане на кисти на двата яйчника, отново тя ме оперира. Дойде след като ме пусна упойката , обясни ми как е минала операцията.
Аз лично съм доста доволна от нея, никога не е била груба с мен или да ме е пренебрегнала.

# 398
Аз си следих при нея бремеността през 2010, исках да се уговоря с нея за раждането, но каза че изражда ако е на смяна, ако и звънна няма да дойде.
Влезнах да раждам през нощта в 3 часа , на всеки час идваше да ме гледа, трябваше нормално но беше тръгнал с брадичката и решиха да ме срежат.
Въпреки че и мина смяната ,тя остана и ме оперира. Всичко беше наред, останах много доволна. Нищо не ми е поискала.
Сега на 16.07 имах и лапароскопска операция за махане на кисти на двата яйчника, отново тя ме оперира. Дойде след като ме пусна упойката , обясни ми как е минала операцията.
Аз лично съм доста доволна от нея, никога не е била груба с мен или да ме е пренебрегнала.

по принцип я познавам, готина е като човек, просто никога не сме говорили дали влиза в родилна зала и затова попитах, някой ако има който е раждал при нея и дали има смисъл  да си запиша час при нея, и да се уговоря, но щом не влиза, въпреки, че ми се иска и друг лекар да ме види преди раждането. Благодаря за информацията

# 399

по принцип я познавам, готина е като човек, просто никога не сме говорили дали влиза в родилна зала и затова попитах, някой ако има който е раждал при нея и дали има смисъл  да си запиша час при нея, и да се уговоря, но щом не влиза, въпреки, че ми се иска и друг лекар да ме види преди раждането. Благодаря за информацията
Щом я познаваш я питай, не се притеснявай.
Отиди и на второ ако трябва и на трето мнение, все пак да си спокойна.
Влиза ако е на смяна.
А за болницата съм за Тракия, за АГ- то съм чувала и лоши и добри мнения, щях да влезна там ако имах познат доктор, акушерка ,щеше да ми е по-спокойно. Макар че са минали 11 год от раждането ми , останах доста доволна от отношението , даже една сестра цяла вечер ми масажираше гърдите да ми тръгне кърмата , а не беше длъжна .
Миналия месец като бях , пак бяха доста мили.
Успех и леко раждане ти пожелавам 🤗

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 21:20 от Петя Николова 700690

# 400
Ако искате при друг лекар трябва в осми месец да се прехвърлите при него и да ви даде направление за раждане. В АГ-то не е лошо, всичко си е наред там. При който и да се паднеш да те изражда всички са добри. Условията са хубави. Отношението също. Плащаш ако избереш лекар а ако родиш при който е на смяна е безплатно.

# 401
Не е нужно да се прехвърля при друг лекар.Направлението ще й го издаде , който я следи, а тя къде ще ражда си е лично нейно решение.Масово лекарите, които следят бременността изобщо не израждат, но направление за раждане издават.

# 402
Ако искате при друг лекар трябва в осми месец да се прехвърлите при него и да ви даде направление за раждане. В АГ-то не е лошо, всичко си е наред там. При който и да се паднеш да те изражда всички са добри. Условията са хубави. Отношението също. Плащаш ако избереш лекар а ако родиш при който е на смяна е безплатно.

Не искам да сменял лекарката, просто искам да родя в болница която аз си избера, а не където ме натикат - в случая клоня към болница Тракия Simple Smile

# 403
За Стара Загора по Фм само др Иван Иванов. Нека други да казват къде се гледаше, но скоро говорихме в другата тема ( добър гинеколог в Стара Загора) и там дадоха инфо, че само Др Иванов бил със сертификат.

В такъв случай ФМ в друг град препоръчвам аз.
Ако само той е сертифициран за Стз и не ми видя проблемите, които лекар в София при повторна ФМ след броени дни видя... Бог да ни е на помощ!

# 404
  • На изток от Ада
Ами сигурно са по добри докторите в София, Пловдив сигурно и другаде.
Аз не съм ходила при Иван Иванов. Но съм ходила при няколко док., като имам една Фм при Николай Тодоров... Изгубих вяра в тукашните доктори. Може би Иван Тодоров, ама бях при нега за един полип по време на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт