Добър гинеколог в гр. Стара Загора - тема 4

• 2 732
  • 53
  •   1
Отговори
Добре дошли в тема 4! Който желае може да гласува в пуснатата анкета!
Линк към тема 3
https://m.bg-mamma.com/?topic=972918

# 1
Относно анкетата. Да, бих пътувала и съм го правила. Не съм от Стара Загора и пътувах за прегледи при АГ там.

# 2
Аз също пътувах за проследяване и раждане там около 130км.
Като цъкнете стрелката може да гласувате направо в нея.

# 3
Относно анкетата.
Да, посещавам лекар в Стара Загора от години (много преди да забременея). Съответно и по време на бременността ми пътувах постоянно за прегледи, болнични и т.н.
От Ямбол съм и не бих си помислила да посетя лекар тук 🤣

# 4
Аз също си пътувах до Стар Загора и за инвитрото си бяхме при Д-Р Стефанов! И бременността си следях при Д-р Тодоров (син) той си ме изроди. Вярно е,че малко шашав ,но си е отговорен към пациентките и съм  доволна от него! Приеха ме болницата в 35г.с и имах планово секцио в 37+4 близнаците бяха 4 дни в кувиоз и за10 дни си ме изписаха с тях! Като цяло в Ямбол нямаме лекари ,и не само от към гинеколог!

# 5
Момичета, горе в анкетата моля също да гласувате! ❤️

# 6
  • Под Сините камъни
Здравейте на всички!
Нахлувам във вашата тема за съвети препоръка.
Първо от Сливен съм. От юни месец ходя по лекари в нашия град.
Малко предистория.  На 45г съм навършени декември месец. Май месец ми дойде два пъти в рамките на 12 дни. Запазих час при гинеколог. Направихме преглед, взе микробиология и цитонамазка. Резултат микробиология чиста цито IIIа група.
Изписа ми П@пилокеър за месец. Отделно видя два малки миомни възела и съмнение за полип. Отидох на второ мнение пак в нашия град(което може и да ми е грешката) нова цито, която излезе II група с възпаление. Потвърди лечението със същия апликатор за 1 месеца.  Последва нова цито със същия резултат като втората. Лечение още 3 месеца със същиия медикамент. До януари тая година когато цитото излезе IIIб група. Направиха ми биопсия и колпоскопия(дано го пиша правилно). Днес си взех епикризата с уж нищо притеснително, но с препоръка за конизация. Та да си дойдем и на въпроса. Препоръчаха ми д-р Бузалов за второ мнение. Аз се чудя и за д-р Цонева от препоръки на приятелки. Бузалов ми го препоръча гинеколожката. Вие какво бихте ме посъветвали? При кого да отида? Изследване за ЧПВ не ми е правено

# 7
Бузалов! Има опит не само в раждания и бременност. Доктор на науките е. Извършва операции, които деугине правят. В кабинета прави и колооскопско изследване. Знам, че преглежда и в гр. Бургас.
За Цонева, категорично не! Несравними са. Цонева си води предимно раждания на доста хора от махалата и от по-малките околни градове. В града името ѝ не е особено уважавано. Освен това дава часове за след 9 часа вечерта до към след 12 преглежда.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 19:01 от Ellinor*

# 8
  • Под Сините камъни
Бузалов! Има опит не само в раждания и бременност. Доктор на науките е. Извършва операции, които деугине правят. Знам, че преглежда и в гр. Бургас.
За Цонева, категорично не! Несравними са. Цонева си води предимно раждания на доста хора от махалата и от по-малките околни градове. В града името ѝ не е особено уважавано. Освен това дава часове за след 9 часа вечерта.
Благодаря ви за отговора

# 9
Цонева и от мен категорично не. Раздава един и същи час на 6 човека. Налага се да ходи до болницата и като се върне след 2-3 часа и си представете колко хора са се насабрали. Груба е.

# 10
  • Под Сините камъни
Цонева и от мен категорично не. Раздава един и същи час на 6 човека. Налага се да ходи до болницата и като се върне след 2-3 часа и си представете колко хора са се насабрали. Груба е.
Чакането не ме притеснява, трябва ми компетентнно мнение.

# 11
За мен пък няма по-добър лекар от др.Цонева! Нито съм от махалата, нито от околията. От 10години ходя при нея. И проблеми ми е оправяла, бременност и раждане. Прекрасен човек в моите очи Simple Smile
Да, чака се, но си заслужава!

# 12
Омайна е тя на думи. Не откликна по спешност на моя близка. После я подминаваше по коридорите на болницата, все едно никога не са се срещали. За бременност и раждане не споря. За женски заболявания обаче, извън свързаните с това, не мисля че тя е човека! Но, важното в да има повече доволни жени и  с по-малко проблеми. Чакането е при всички, но какви са тези часове в 22.30 ч или 23.00 ч.?
Желая здраве на всички и не желая да влизам в конфликти!

# 13
И мен ме пренебрегна. Повече не бих я посетила, заради това и грубостта й.

Не ме притеснява чакането, а че на 6 човека ни беше дала един и същи час, което води до допълнително забавяне.

# 14
Здравейте на всички!
Нахлувам във вашата тема за съвети препоръка.
Първо от Сливен съм. От юни месец ходя по лекари в нашия град.
Малко предистория.  На 45г съм навършени декември месец. Май месец ми дойде два пъти в рамките на 12 дни. Запазих час при гинеколог. Направихме преглед, взе микробиология и цитонамазка. Резултат микробиология чиста цито IIIа група.
Изписа ми П@пилокеър за месец. Отделно видя два малки миомни възела и съмнение за полип. Отидох на второ мнение пак в нашия град(което може и да ми е грешката) нова цито, която излезе II група с възпаление. Потвърди лечението със същия апликатор за 1 месеца.  Последва нова цито със същия резултат като втората. Лечение още 3 месеца със същиия медикамент. До януари тая година когато цитото излезе IIIб група. Направиха ми биопсия и колпоскопия(дано го пиша правилно). Днес си взех епикризата с уж нищо притеснително, но с препоръка за конизация. Та да си дойдем и на въпроса. Препоръчаха ми д-р Бузалов за второ мнение. Аз се чудя и за д-р Цонева от препоръки на приятелки. Бузалов ми го препоръча гинеколожката. Вие какво бихте ме посъветвали? При кого да отида? Изследване за ЧПВ не ми е правено
Аз бях в болницата един месец и се нагледах на наглостта и! Имаше доста жени на който се наложи да ги отваря втори път за не свършена работа! Имаше и родилка ,която не беше я изчистила добре . Отвория месец след секциото за да я изчисти и пак и се доверяват! Идваше и се извиняваше на всяка жена,че се налага да я отвори две седмици след като е  била оперирана и и плащаха за всяка операция.Едната жена ми каза никой лекар не се навива да ме оперира след нейните бакий затова да си ме отваря да си оправя грешката. Тя може да беше специалист,но тази нейна алчност няма граници. Дойде едната вечер младо момиче за аборт в нашата стая имаше свободно легло и я сложиха там,но тя си беше както я нарекохме жрица на любовта! Та тая въпросната дойде с още една за подкрепа на нас бременните не ни позволяваха мъжете ни да влязат при нас буквално си като в затвор носят ти ядене на вратата и ни го носят санитарките.А тая щото била нейна пациентка не стига ,че кашлеше като магаре била с бронхит и от лекарствата и станало нещо и затова щяла да прави аборта та както и да е наслушахме се тъпотийте ,но приятелката и стоя през цялото време при нас. И това се случва събота вечер в 10 ч . Цонева дойде взе парите и каза за теб повече бебета не трябва да има. Останахме потресени. И още какви ли не влизаха от нейните хубусници думи нямам а и не си заслужават да ви занимавам,но като цяло далеч от нея!

Общи условия

Активация на акаунт