Добър гинеколог в гр. Стара Загора - тема 4

• 3 209
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
  • Под Сините камъни
Здравейте пак, вчера мина моят преглед при д.р Цонева - избрах нея за консултация, и да си дам мнението.
Като изключим дългото чакане, което мина  неусетно, доста си говорихме с момичетата пред кабинета, съм много  доволна. Цонева беше много мила, обясни ми всичко, според нея на тая етап не ми се налага да правя конизация, а и нямам нужда от такава. След като прегледа епикризата ми след биопсията каза че патолога никъде не е препоръчал такава интервенция.Прегледа ме с вагинален ехограф, успокои ме, че цикъл ще имам поне до 50 -тата ми година, че и малко след това Kissing Smiling Eyes, няма кисти, полипи и такива неща, перфектни яйчници и матка. Явно при мен е имало някакво възпаление, което не ми е лекувано на време и затова имам такива резултата при цитонамазката ми. Сега предстои лечение с Фарматекс вечер, полижинакс сутрин за 10дни и след това продължавам още 6 вечери за слагам Силаут. Чакам цикъл и след това на контролен преглед и цитонамазка.
Другият месец ще дам пак отзив от прегледа.

# 16
Здравейте, препоръчайте ми добър лекар , но не за бременност а за абразио.

# 17
Здравейте на всички!
Нахлувам във вашата тема за съвети препоръка.
Първо от Сливен съм. От юни месец ходя по лекари в нашия град.
Малко предистория.  На 45г съм навършени декември месец. Май месец ми дойде два пъти в рамките на 12 дни. Запазих час при гинеколог. Направихме преглед, взе микробиология и цитонамазка. Резултат микробиология чиста цито IIIа група.
Изписа ми П@пилокеър за месец. Отделно видя два малки миомни възела и съмнение за полип. Отидох на второ мнение пак в нашия град(което може и да ми е грешката) нова цито, която излезе II група с възпаление. Потвърди лечението със същия апликатор за 1 месеца.  Последва нова цито със същия резултат като втората. Лечение още 3 месеца със същиия медикамент. До януари тая година когато цитото излезе IIIб група. Направиха ми биопсия и колпоскопия(дано го пиша правилно). Днес си взех епикризата с уж нищо притеснително, но с препоръка за конизация. Та да си дойдем и на въпроса. Препоръчаха ми д-р Бузалов за второ мнение. Аз се чудя и за д-р Цонева от препоръки на приятелки. Бузалов ми го препоръча гинеколожката. Вие какво бихте ме посъветвали? При кого да отида? Изследване за ЧПВ не ми е правено
Д-р Бузалов е и онколог, освен АГ. За подобен проблем според мен е много добър вариант, както и д-р Желев.

# 18
Здравейте! Някой знае ли някъде в Стара Загора и региона някоя болница, в която допускат таткото да присъства на раждането?

# 19
Здравейте, ще се радвам,ако можете да ми помогнете с мнения / добри и лоши/ ,лични преживявания и така нататък.... Проблемът е следният - преди 3 години претърпях загуба на брвменост в трети триместър, следствие на преждевременно спукан околоплоден мехур. До ден днешен причината, довела до спукването е неизвестна, като според лекарите може би е било инфекция и няма проблем да се правят нови опити за забременяване. Безпокои ме фактът, че никой не търси причината за това, което се е случило, а се насърчават опити,които не дай си Боже могат да завършат фатално. Има ли АГ в града, който би се заел с моя случай, на когото мога да разчитам, да следи стриктно всичко...

# 20
Blue soul, не мога да помогна с препоръки за гинеколог в Стара Загора. Аз така и не намерих такъв, който да ми пасва на разбиранията и изискванията. Каня те в темата за абортите, където част от дамите са много запознати с материята и могат да дадат идеи за изследвания, които могат да се направят и със всякакви съвети и мнения.

# 21
Благодаря ти!  Може ли да споделиш с кои лекари от града имаш опит и къде откри " твоя лекар"?
Blue soul, не мога да помогна с препоръки за гинеколог в Стара Загора. Аз така и не намерих такъв, който да ми пасва на разбиранията и изискванията. Каня те в темата за абортите, където част от дамите са много запознати с материята и могат да дадат идеи за изследвания, които могат да се направят и със всякакви съвети и мнения.

# 22
Д-р Цонева, д-р Христов и д-р Кирчева съм посещавала в Стара Загора. До преди две години живеех в София, там посещавах д-р Манчев, в Щерев. Сегашният ми лекар е репродуктивен, пак в Щерев и не прави ежегодни профилактични прегледи като цитонамазка, микробиология и колпоскоп. Не следи и бременост. Посещавам я за инвитро, пътувам до София. Ако живот и здраве се стигне до бременост, вероятно в същата болница бих се следила или в друга в София.
Това с лекаря е строго индивидуално. Аз може да не съм доволна от един, но друг да е много доволен от същия доктор. Аз много държах лекаря, който ще избера, да преглежда в болница, където да ти водят досие, да имат медицинската ти история, а не всеки път да си носиш класьора с документи, както е при мен. Всеки лекар може да го извикат по спешност, но едно е да слезе няколко етажа надолу или да се качи, съвсем различно е да се качи на колата и да пътува от частния кабинет до болницата, да си свърши работата и да се върне.

# 23
Здравейте!
Моля за препоръки за АГ, но не за проследяване на бременност. Ходя при д-р Дянкова, но в темата за микробиологията момичетата ме посъветваха да потърся второ мнение. Става въпрос за Кандида.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 13:31 от Soulshock

# 24
Здравейте!
Моля за препоръки за АГ, но не за проследяване на бременност. Ходя при д-р Дянкова, но в темата за микробиологията момичетата ме посъветваха да потърся второ мнение. Става въпрос за Кандида.
Сигурно антибиотик ви е изписала? Определено потърсете второ мнение, тя не може да лекува подобни неща

# 25
Да, но притеснението на момичетата в другата тема беше, че двата пъти ми изписва един и същ антибиотик (Далацин), просто първия път за 5 дни, а месец по-късно за 7 дни. Проблема е, че не знам към кой да се насоча.

# 26
Soulshock, д-р Яница Раева препоръчвам
https://superdoc.bg/lekar/yanitsa-raeva

# 27
Soulshock, д-р Яница Раева препоръчвам
https://superdoc.bg/lekar/yanitsa-raeva

Благодаря, divet! Може би следващия път, защото има часове чак за 9 април, когато трябва да ми дойде и ще отиде чак за 15-16 април преглед. Ще потърся някой, който може да ме вземе малко по-рано за второ мнение по темата, но задължително ще си я запазя като вариант.

# 28
Soulshock, Симона Велева може да видите дали има скорошни часове, напоследък доста я хвалят.

# 29
Благодаря! Успях да запазя за 24 март. В интерес на истината не я бях чувала до сега, но ще отида да видим.

Soulshock, Симона Велева може да видите дали има скорошни часове, напоследък доста я хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт