Добър гинеколог в гр. Стара Загора - тема 4

• 3 213
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря! Успях да запазя за 24 март. В интерес на истината не я бях чувала до сега, но ще отида да видим.

Soulshock, Симона Велева може да видите дали има скорошни часове, напоследък доста я хвалят.
Изключително мила, изслушва всичко, което искате да ѝ кажете, доста обстойно преглежда и след това отговаря на всички въпроси доста изчерпателно, аз ходих при нея, много добро впечатление ми направи.

# 31
Благодаря! Успях да запазя за 24 март. В интерес на истината не я бях чувала до сега, но ще отида да видим.

Soulshock, Симона Велева може да видите дали има скорошни часове, напоследък доста я хвалят.
Изключително мила, изслушва всичко, което искате да ѝ кажете, доста обстойно преглежда и след това отговаря на всички въпроси доста изчерпателно, аз ходих при нея, много добро впечатление ми направи.
Здравейте! А дали д-р Велева назначава необходимите изследвания и прави ли ФМ? Разбира ли си от работата?

# 32
На мен ми се наложи да си отменя часа, защото трябвало да минат 20 дена от последното лечение, за да можем да вземем и проба за МБ и Фемофлор, та не мога да кажа, че го презаписах часа за 24 април.

# 33
danny26d, Фетална морфология, не, но за изследвания, моя приятелка ходи при нея, от доста време и е много доволна. Назначава ѝ всичко необходимо. Като цяло и в групите има много добри отзиви за нея. Аз лично съм с много добри впечатления от нея.
А за ФМ Иванов, Тодоров, Салджийска за тези знам, че правят. За Иванов съм сигурна, че има специализация за ФМ, за другите не знам. Защото до колкото чета по групите, почти всички АГ правят фм ама почти никой няма специализации.

# 34
danny26d, Фетална морфология, не, но за изследвания, моя приятелка ходи при нея, от доста време и е много доволна. Назначава ѝ всичко необходимо. Като цяло и в групите има много добри отзиви за нея. Аз лично съм с много добри впечатления от нея.
А за ФМ Иванов, Тодоров, Салджийска за тези знам, че правят. За Иванов съм сигурна, че има специализация за ФМ, за другите не знам. Защото до колкото чета по групите, почти всички АГ правят фм ама почти никой няма специализации.
Много ти благодаря! А нали може да ходя при Д-р Велева да ме проследява, а за ФМ например да отида при д-р Тодоров? Става ли така

# 35
Много ти благодаря! А нали може да ходя при Д-р Велева да ме проследява, а за ФМ например да отида при д-р Тодоров? Става ли така
Разбира се, за ФМ, можете при който искате. ФМ си е отделно и не влиза по ЗК. Аз ходих при Иванов, тъй като има и специализация по ехокардиография на плода, което също е важно, но и други доктори може да я имат, може да проверите. Аз се следих при Василев, а ФМ при Иванов, тъй като съм техен пациент от 2018.
Най-важно е да имате доверие на доктора си и да ви допадне. Имам приятелки, които са били при Тодоров - син, също са много доволни от него.

# 36
Майката на доктор Велева, доктор салджийска, която е съседния кабинет прави ФМ.
Аз сйм доволна.

# 37
Здравейтее! Не мога да реша при кого да си проследявам бременността. Моля ви насочете ме към някой! Чудя се между д-р Велева, д-р Костадинова или д-р Сурчева, но не мога да реша

# 38
Аз съм доволна от Велева много. За другите нямам мнение .

# 39
За Костадинова четох хубави коментари. Следих се по каса при нея, много странна жена. Сумати гадории ми казваше, не искам да си спомням. Всеки път излизах притеснена от нея. Славя Богу нищо от това не се оказа вярно.

# 40
За Костадинова четох хубави коментари. Следих се по каса при нея, много странна жена. Сумати гадории ми казваше, не искам да си спомням. Всеки път излизах притеснена от нея. Славя Богу нищо от това не се оказа вярно.
А след това при кого се следя или при нея си остана

# 41
А след това при кого се следя или при нея си остана
При д-р Ина Цонева, като мислих, че като ходя и по каса прегледите ще бъдат адекватни, но явно са отбиване на номера. Веднъж дори бързаше, за да ходят да пушат. Може би и това, че не ме изражда Костадинова се отрази на отношението, но все пак и по каса си прибират парите.

# 42
Здравейте, какви са впечатленията от д-р Пламен Янев? Става въпрос за махане на полип. И за д-р Бузалов съм чувала добри отзиви, но нямам актуална информация. Бих била благодарна, ако споделите. Връщам се да чета в темата.

Вече успях да прочета доста негативни коментари за Янев  Frowning1

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 18:25 от Mishlenceto

# 43
Да, но притеснението на момичетата в другата тема беше, че двата пъти ми изписва един и същ антибиотик (Далацин), просто първия път за 5 дни, а месец по-късно за 7 дни. Проблема е, че не знам към кой да се насоча.

Препоръчвам Д-р Генадий Тотев, изслушва, доста е компетентен и следи за всяко едно лечение, което изписва. Може да разпитате за него.

# 44
Да, и аз в последствие чух много добри отзиви за него, но вече бях записала час за Велева. Предстои ми контролна цитонамазка скоро, че януарската ми не беше много ок и ми казаха след 6 месеца пак, така че може да отида при него.

Общи условия

Активация на акаунт