Раждане Стара Загора

• 63 534
  • 612
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, някой раждал ли е скоро в НиаМед?Интересувам се от нормално раждане.  Може ли да споделите мнение както за болницата така и за д-р Христов?

# 586
Здравейте,аз започнах да се следя при Д-р Иванов с идеята да ме изражда в  28 г.с съм с близнаци. Обаче след втория преглед ни каза,че ако се родят преди 34 г.с нямало да ме приемат в Тракия ,защото нямало неонатология. И сега съм шах с пешката каза само в държавната има неонатология за недоносени.

# 587
  • Ст Загора
В държавата Николай Тодоров

# 588
Дори да те приемат в Тракия, бебетата пак ще  ги закарат в АГ. Неонатологията там е сертифицирана от най-високото ниво. Всички тежки случаи на родилки от двете частни болници и от цялата околия ги карат все в държавната болница. Писала съм го и преди, но за месеца, в който лежах съм се нагледала.

# 589
Ох , аз въобще не искам да ходя в държавната преди 2 г ме оперираха там имах полип . 3 часа след безкръвна операция ,която е за 20 мин .Не можела съм да се събудя и съм се задушила от предозирането на упойката понеже тъпата Цонева решила,че  съм имала и миомен възел , който можела да махне-, След като се събудих бях с подут език и цялото ми лице беше подуто. И хем обясних ,че повръщам след всяка упойка . След като се посъвзех малко ми казаха да си тръгвам понеже не съм планувана за оставане и нямало свободно легло. Бях доста зле ,но си тръгнах даже се качих на колата и се прибрах на магия понеже не съм от Стара Загора. А Цонева дойде само за две мин да си вземе парите и ми вика малко се уплаших за теб  нали си ми приготвила парите ако може да ми ги дадеш.

# 590
Е то за Цонева…легенди се носят.Не знам, как все още има хора, които ходят при нея!
Аз раждах в Ниамед, но и там ме предупредиха, че при по-ранно раждане ще трябва да ме пратят в държавната.Бях в шок, но устисках (не бях с близнаци).
Дано всичко да е наред при теб и да успееш да родиш в Тракия.

# 591
Цонева би ми била последен възможен избор. Като знаеш, че имаш проблем с упойките, защо не се тества преди това? В града тестове за упойки се правят при д-р Вълчанова в МЦ Сано

# 592
Ами не знаех , че ще ме натъпче с допълнително упойка за да направи и двете манипулации. Каза ми за 20 мин си готова. ще полежиш 1 час след това и си тръгваш. Наистина си беше грешка ,че отидох при нея.Но преди инвитрото ходех при нея уж нали ,че е специалист. След тази грешка казвам на всяка позната  да не и се връзва. Понеже пък в нашият град сме трагедия с лекарите независимо за какъв доктор става въпрос. А за Тракия не очаквах честно казано ,че се процедира така все пак голяма болница и без неонатология много се учудих. Но дано да стигна да 36 г.с Макар че шийката ми се скъси на 24 см . дано да се оправи с лежане . Иванов каза,че за сега нямало страшно.

# 593
  • Ст Загора
Била съм е държавата. За мен нне е ок.
И при Б мисля в Пловдив да се следя....
Последната Б бях при Иванов..И той не помогна. Пък й няма часове няма и място за паркиране там .

# 594
В държавата Николай Тодоров
Може ли координати да направим поне една консултация с него ?

# 595
Аз мога много да пиша по темата за АГ в града . След инвитро никой не искаше да ме следи , защото био инвитро . Тодоров ми каза - ооо инвитро отивай в АГ който е дежурен да се занимава . Иванов , преглед и на вратата след прегледа прокървя вам , отговора- е случва се . И тук идва Цонева - жената която ми доведе бременноста до край , беше на разположение всяка минита . Два пъти ме приема по спешност през ноща , два пъти седя до мен цялата нощ . Раждане- опасна ситуация през ноща , на минутата беше в болницата , направи ли секциото и беше до мен цяла нощ . Следващите дни идва по 5-6 пъти при мен . И тук идва въпроса с парите , не ми е поискала нито лев . Към дамата с упойката , само ще кажа , че затова е отговорен анестезиолога , той не ви е направил тест за алергия и консултация предварителна . Под упойка могат да ви държат и 19 часа, стига да е правилната . Аз по време на секцио вдигнах 200 кръвно , благодарна съм на анестезиолога , но за това не е виновен никой

# 596
Здравейте! Знаете ли дали в Тракия може таткото да присъства на раждането? Независимо дали е нормално или секцио.

# 597
Здравейте! Моля за скорошна информация за болница Тракия! Ценоразпис за естествено раждане и кои лекари държат на естественото раждане,а не натискат за секцио.
Раждах там преди 5г, без избор на екип,на смяна беше др Начева и съм много доволна. Не знам до колко са се променили нещата, тъй като се следя при друг лекар,но няма да ме изражда.

# 598
Здравейте, аз раждах там нормално на 30.10.2024г. на приема в болницата, който беше на 29 вечерта ме прие д-р Сурчева, след това на смяна дойде д-р Малева, д-р Тотев и д-р Станева всички минаха и ме окуражаваха. Имах уговорка с д-р Тотев, но се наложи да влезе в секцио. На раждането остана д-р Малева и акушерката Айлин всичко мина наред и цял живот ще им благодаря за милото отношение.
Постоянно ме наглеждаха всички изброени лекари и се интересуваха от състоянието ми.
За нормално раждане с направление платих 500лв., което ми се струва дори малко, предвид това че ми беше осигурено всичко за мен и детето.

# 599
Здравейте, аз родих на 12.07.2024 г. нормално в Тракия, при д-р Гидикова и акушерка Айлин. Никой не ме е натискал за секцио. Цената беше 500 лв. (Имах и направление от следващия АГ) Всички бяха мили и ми обясняваха какво ми предстои и ме "надъхваха" ако мога така да се изразя. Аз останах с впечатление, че всички доктори са за нормално раждане, ако няма предпоставки за секцио.
Дори аз докато бях в предродилна дойде едно момиче на 17 год. от ромски произход с почти пълно разкритие и ги умоляваше да ѝ направят секцио, защото много я боляло и всички доктори, които бяха в отделението се изредиха да ѝ обяснят, че няма причина за секцио и че ще я изродят нормално.
П. С. В Тракия няма избор на екип при нормално раждане. Има и всичко необходимо за бебето, дрешки, памперси, АМ, за вас също, подложки, превръзки, дори ми предложиха и помпа за кърма, но аз си носих моя.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 14:35 от Jo di

Общи условия

Активация на акаунт