Раждане Стара Загора

• 67 084
  • 615
  •   1
Отговори
# 135
Кой в Тракия ви следеше бременността? Колко се заплаща за раждане?

# 136
Аз бях при др. Иванов. Раждах секцио при др. Иванов и др. Иванова. Платих 900лв.

# 137
Следях се при Иванов,но за раждането стана така ,че Василев и Янев ми правиха секциото,също 900 лв платих

# 138
Благодаря за информацията. А кой/кои лекари бихте препоръчали в Тракия, привърженици на естественото раждане и все пак да може да се разчита на тях и да си разбират от работата? Доколкото прочетох този Иванов не е надежден за раждане, освен ако не е планово секцио.

# 139
Да, др. Иванов не прави уговорки за нормално раждане. Всъщност др. Василев на мен ми каза, че никои от Тракия не прави уговорки за нормално раждане. Обаче от коментари, които съм чела, знам, че повечето ходят на раждането на своите пациентки.
Знам, че повечето са привърженици на нормалното раждане, включително и Иванов. През цялата бременност ми препоръчаше нормално раждане, въпреки че бях с операция в 3 месец. Др. Иванова ми направи много добро впечатление, както и др. Пиперкова, макар, че за нея мненията са много противоречиви.

Скрит текст:
Лично аз смятам, че е професионалист. С мен се държа изключително добре. Всъщност добре, че беше тя, иначе можеше не само бебето да го няма, ами и мен. През цялото време ми държа ръката и ме успокояваше. Благодарение пак на нея ме оперираха в Тракия център, за може да може да следят как е бебето след операцията, иначе щеше да е в Тракия парк.

Иначе и за Начева съм чувала, че е много добра и внимателна. Но аз нея не я харесвам по мои си причини.

# 140
Момичета, а в Тракия към тези 900лв за секциото, доплаща ли се и за стая?
Аз също се следя при Иванов и искам да си направя сметката. Simple Smile

# 141
Момичета, а в Тракия към тези 900лв за секциото, доплаща ли се и за стая?
Аз също се следя при Иванов и искам да си направя сметката. Simple Smile

Не, абсолютно нищо друго не се плаща.

# 142
Иванов на мен също ми препоръча нормално,уговорката беше секцио само в краен случай, ако има опасност за мен или бебето. Начева минаваше да ме проверява за разкритие докато чакахме уж да тръгне родова дейност след окситоцина,направи ми впечатление на много мила и внимателна

# 143
Препоръчвам Ниамед с две ръце...родих там и съм много доволна. Д-р Христов и дъщеря му д-р Христова са страхотни

# 144
Препоръчвам Ниамед с две ръце...родих там и съм много доволна. Д-р Христов и дъщеря му д-р Христова са страхотни
Абсолютно подкрепям мнението Ви!Страхотни са!Цялата си бременност следих и при двамата.

# 145
Здравейте, предстои ми раждане и бих искала да бъде в Тракия. Бихте ли ми препоръчали добър доктор за секцио?
Благодаря ви предварително и се извинявам, ако задавам повтарящ се въпрос.

# 146
Bubaa, препоръчвам д-р Иванов. Първото ми секцио беше при него, сега второто също ще бъде.

# 147
Мисля,че ако не се следи при Иванов има голяма вероятност да откаже,тъй като е доста натоварен. Беше отказал на една позната,но може и просто такъв да е бил момента и да не е имал възможност

# 148
Мисля,че ако не се следи при Иванов има голяма вероятност да откаже,тъй като е доста натоварен. Беше отказал на една позната,но може и просто такъв да е бил момента и да не е имал възможност

Ами не ме следи той, а и вече е късно да се прехвърлям. Дано не ми откаже. Благодаря за инфото Innocent

# 149
Да, за същия.
Bubaa, препоръчвам д-р Иванов. Първото ми секцио беше при него, сега второто също ще бъде.

Благодаря, ще опитам да се свържа с него. Става въпрос за д-р Иван Иванов нали така?

Общи условия

Активация на акаунт