Раждане Стара Загора

• 67 111
  • 615
  •   1
Отговори
# 180
900 лв платих. Не мисля че има значение дали е непланирано секцио или с избран екип,защото момичето което бяхме в една стая и ни изписаха заедно, плати също толкова май с избор на екип или може би просто нейния лекар е бил на смяна същия ден

# 181
Някой може ли да даде мнение за д-р Татяна Гидикова или за някой свестен гинеколог в Тракия? Става въпрос за раждане, само да не е Иванов.

# 182
Правилно ли съм разбрала, че др Христов и Христова са баща и дъщеря. Христова работи ли със здравната каса? Може ли тя да ми следи бременността, а раждане секцио/на частно/ да бъде при Христов?

# 183
Правилно ли съм разбрала, че др Христов и Христова са баща и дъщеря. Христова работи ли със здравната каса? Може ли тя да ми следи бременността, а раждане секцио/на частно/ да бъде при Христов?
Да, правилно сте разбрали.

# 184
Доста бременни постъпват по този начин.

# 185
Мои познати не са доволни от Христова , така че добре преценете дали искате при нея.
Има доста по-компетентни лекари за следене на бременност , а раждането на частно при Христов не е проблем.

# 186
Да,може.При Христов няма друг вариант освен на частно,независимо от начина на раждане.
Аз се следих от самото начало при др Христов,а формално за документалната част при др Христова.С нея се виждахме веднъж месечно за преглед.Много е внимателна и обяснява.Ако се съмнява за някакъв проблем се консултира с др Христов и др Салджийска.
Доста мои приятелки също й бяха пациентки и бяха доволни.

# 187
Някой може ли да даде мнение за д-р Татяна Гидикова или за някой свестен гинеколог в Тракия? Става въпрос за раждане, само да не е Иванов.

Лично на мен Гидикова ми направи много лошо впечатление. Доста груба. Др. Пиперкова им беше казала задължително да ме гледат всеки ден на видеозон, за да  следят бебето. Тя категорично ми отказа, нали ме били прегледали предния ден. Др. Пиперкова изобщо не беше доволна от това като й казах. След това направо се молех да не ми се падне тя, когато раждам. Аз никога не бих й се доверила, както и на Начева. Макар, че съм чела доста коментари за тях, че са добри като лекари.

# 188

Лично на мен Гидикова ми направи много лошо впечатление. Доста груба. Др. Пиперкова им беше казала задължително да ме гледат всеки ден на видеозон, за да  следят бебето. Тя категорично ми отказа, нали ме били прегледали предния ден. Др. Пиперкова изобщо не беше доволна от това като й казах. След това направо се молех да не ми се падне тя, когато раждам. Аз никога не бих й се доверила, както и на Начева. Макар, че съм чела доста коментари за тях, че са добри като лекари.
А на Начева защо?
Май жените гинеколози в тази болница не са за предпочитане така като чета коментарите.

Следя се при лекарка от държавното АГ, в 34 г.с. съм и още не знам къде ще раждам. Нищо сигурно не ти казва никой и почнах да се чудя дали да не сменя лекаря ако не е късно...

# 189
За НиаМед все по-често чувам лоши отзиви.
В крайна сметка, където и да си, всичко опира до късмета в един момент.
Нали знаеш, един за някой е крив, а за друг е богатство. Мненията винаги ще бъдат или положителни, или негативни. Рискуваш и се надяваш всичко да бъде наред. А то ще бъде 🤗

# 190
Защо само не и при Иванов

# 191
Защо само не и при Иванов
Ходих при него на първи преглед, но не е моя доктор. Не, че е направил нещо. А и висенето е много затова не мисля пак там да ходя.

# 192
Относно чакането аз процедирах така -звънях на регистратурата и просто питах с колко закъснение се движат. Жените са много любезни и винаги са ми казвали,по този начин не ми се е налагало да чакам с часове. Признавам ,че Иванов е малко странен и не е за всеки ,ако мога така да се изразя. Но е факт,че е един от най-добрите в града и лично аз държах да раждам в Тракия само заради него,въпреки че знаех че за нормално раждане той едва ли ще е там. Лично мнение ,че всички в болницата имат респект от него и неговите пациентки са много следени и обгрижвани ,дори и той да не е там.

# 193
Скрит текст:

Лично на мен Гидикова ми направи много лошо впечатление. Доста груба. Др. Пиперкова им беше казала задължително да ме гледат всеки ден на видеозон, за да  следят бебето. Тя категорично ми отказа, нали ме били прегледали предния ден. Др. Пиперкова изобщо не беше доволна от това като й казах. След това направо се молех да не ми се падне тя, когато раждам. Аз никога не бих й се доверила, както и на Начева. Макар, че съм чела доста коментари за тях, че са добри като лекари.

Цитат

А на Начева защо?
Май жените гинеколози в тази болница не са за предпочитане така като чета коментарите.

Следя се при лекарка от държавното АГ, в 34 г.с. съм и още не знам къде ще раждам. Нищо сигурно не ти казва никой и почнах да се чудя дали да не сменя лекаря ако не е късно...

Начева пък беше готова да ме вкара з кюртаж без показатели за аборт. На другата сутрин беше изумена, че не съм била направила спонтанен аборт. От тогава за мен нр е некомпетентна, колкото доволни да има от нея.
Реално вие трябва да си усетите лекаря. Ето, за разлика от повечето дами, аз съм изключително доволна от Пиперкова. Не е била груба, държа ми ръката през цялото време и ме успокояваше и добре, че беше тя да открие проблема ми, иначе със сигурност сега дъщеря ми нямаше да я има. Иначе се следях при Иванов и той ми беше на секциото с Иванова.

# 194
Въпрос за д-Иванов:
1.Работи ли с НЗОК?
2. 3д/4Д ли е ехографа?
3. Може ли да кажа секцио и да се съгласи без да врънка/отказва?
4. Къде се намира кабинета му(уж болница Тракия, а срещам написано "медицински център Гален"?

Общи условия

Активация на акаунт