София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 134 197
  • 1 046
  •   3
Отговори
# 270
Откъде в района може да се купят млечни продукти от производител на сносна цена и да са истински? Също и някой суджук и прочие.
На пазара Красно село има няколко мандри - Вършец, Ракево и Млекаря. Много съм доволна и от трите.
За суджуци нищо не мога да предложа.

# 271
В темата за чиста храна се изказват съвсем не ласкаво и за трите мандри. Аз лично Вършец ги харесвам на вкус, другите две имаха тежки издънки и повече не рискувам. До магазина на Ракево има друго магазинче, там зареждат съвсем не лоши млечни продукти, а и служителите са доста коректни, обясняват, не са вързани към конкретен производител и си подбират какво да зареждат, сменят, ако видят спад в качеството на някой доставчик и т.н.

За суджук - биоферми, доставят до адрес в София срещу лев-два за доставка.
Скрит текст:
Или лично правени, оказа се доста елементарно и месо да си изсуши човек, и шунка да си направи.

# 272
  • София
Млекарница на Цар Борис - https://mlekarnica.com/магазини/
Често пазаруваме от там и съм доволна от всичко- млечни, разни месни мезета, разядки, хляб и шоколад дори взимаме и не съм забелязала да са завишени цените.
Откъде в района може да се купят млечни продукти от производител на сносна цена и да са истински? Също и някой суджук и прочие.

# 273
В темата за чиста храна се изказват съвсем не ласкаво и за трите мандри. [/spoiler]
Може ли линк към тази тема?

# 274
# 275
myfarm.bg на Иван Сусанин

# 276
  • София
А от млекарницата Добрев някой има ли лични впечатления?

# 277
  • София-Младост
Киселото мляко на мен поне не ми допада, едно такова редичко. Прясно съм взимала и на третия се разваляше...трябва май да се свари, за да изтрае повече. Но ми беше за офиса и няма как да го варя. Иначе съм купувала от саламите, рикотата им е много хубава.

# 278
  • София

За мен техните продукти в момента са номер 1 на пазара като цена-качество (лично мнение, не го налагам).
Само от там взимам сирене и масло за хапването на детето ми. Имам близки, които са в бранша с млекарниците и неведнъж са ми казвали, че продуктите на Добрев са най-качествени.

# 279
Сиренето на Добрев изобщо не ми харесва. Освен това бяха в списъка на млечните производители, които влагат растителна мазнина в продуктите си.

# 280
  • София
Аз пък точно за Добрев м имам лоши отзиви. За млякото, което влагат в продуктите си. Отдавна спрях да купувам оттам.

# 281
  • София
Благодаря за отговорите! Всъщност препокриват личното ми мнение, но не исках да го споделям преди да ми отговорите. Само веднъж съм влизала в техния магазин на Дойран и купих кисело мляко. Изобщо не ми хареса, но си казах, че може би е защото се случи с изтичащ срок на годност същия ден (не бях се вгледала при покупката).Колебаех се дали да не им дам втори шанс като купя още нещо от там, защото са наредили едни лютеници и други подобни в бурканчета, които изглеждат добре, но първо исках да "чуя" повече мнения за магазина. Така като гледам май ще се откажа.

# 282
Маслото и кашкавалът от млекарница Вършец на красно село ми харесват най-много, идея си нямам истински ли са. Сирене още не съм си намерила да ми хареса много.

# 283
  • София
И аз много ги харесвах и само от там купувах, докато един ден не взех кефир - беше с консистенция на лепкава пихтиеста маса, приличаща на лепило за тапети...
От тогава не смея да взема нищо повече

# 284
E, това най-вероятно е било от кефирената гъба, не са знаели как да я ползват. Което не ги оправдава, след като са тръгнали да продават, да са си направили съответните проучвания и експерименти, но не с клиентите. Мисълта ми е, че това нищо не казва за млякото им.

Общи условия

Активация на акаунт