София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 134 206
  • 1 046
  •   2
Отговори
# 255
Аз наистина не разбирам кои са тези неизбежни случаи, в които не може да минете по ул.Пчела и да излезе на 20 ДКЦ?
Когато вляза от страната на 20 дкц, пусна се надолу ,търсейки място за паркиране и стигна до въпросната точка-паркирани коли в ляво, дясно и в 99 процента в средата. Как да обърна? Мога да обърна единствено , ако навляза в тротоара. Не си измислям проблеми и ако в действително можех, повярвайте щях да го направя. И да, един път успях до обърна, защото една от паркиралите коли беше малка и обръщах с 20 маневри, но тогава отново предизвиках скандал, защоото направих задръстване  за тези, които искаха да влязат в улицата и за излизащите. И с кой мога да споря?

# 256
Абсолютно никога не съм имала такъв проблем. Или давам назад или обръщам, а не съм с малка кола. Както казах, ходя често там.
А в петък също бях и зъболекарите ми казаха, че паркиралите в средата ги вдига паяк от няколко дни, така че вече ще е широко за обръщане.

# 257
Абсолютно никога не съм имала такъв проблем. Или давам назад или обръщам, а не съм с малка кола. Както казах, ходя често там.
А в петък също бях и зъболекарите ми казаха, че паркиралите в средата ги вдига паяк от няколко дни, така че вече ще е широко за обръщане.
Явно по различно време сме там.

# 258
  • София
Здравейте! Търся школа или учител по китара в района, може и в Красно село, Бели брези, Хиподрума. Благодаря!

# 259
  • Sofia
Преподавател по китара има в читалище Средец в Хиподрума.
Нямам лични впечатления, но съм чувала добри отзиви.

# 260
  • София
Някой може ли да препоръча добър логопед в района? Става дума за заекване при дете на 9 години.

# 261
Днес, полулих отговор, че това е ПРЯКА и било направено предложение  за влючване в програмата за ремонт за 2019 година.

# 262
  • София
Откъде в района може да се купят млечни продукти от производител на сносна цена и да са истински? Също и някой суджук и прочие.

# 263
Търся шивач, който да ми скъси дънки по читав начин. В стари теми намерих информация за шивачка на ул. Вихрен до магазин за бельо. Някой знае ли дали информацията е актуална, това е публикация от преди 2 години? Може да ми препоръчате и някой друг, устройва ме и район Център. Да работи на нормални цени. 

# 264
  • ту тук, ту там
Ами есента беше там шивачката на Вихрен. То е в едно като търгоски център, малко. Имаше магазин за цветя и сувенири там. От страната на Аванти като тръгнеш към Пушкин.
На мен ми е скъсявала (може и аз да съм я коментирала в предишни теми) и много приятно ме изненада как ги е направила, не личи, че е скъсявано. Така са ми правили и в провинцията преди дънки, в София не бях попадала.

# 265
Много ти благодаря Flowers Hibiscus, Elleni, точно теб те четох. Smiley Знаеш ли точния номер на Вихрен и актуалните цени за подгъв (от есента)?

# 266
  • София
Да,актуална е!Шивачката все още работи на това място.Но работното и време е докъм 17 часа.Имайте го предвид.Цени не мога коментирам със сигурност,но май последно беше 6 лева миналата година.
Успех!

# 267
  • ту тук, ту там
Не, Соул, не знам номера, но след Аванти и аптеката има едно празно място и веднага е този "търговски център".
За цените Али е писала, по спомен там някъде - 5-6 лв. 😊

# 268
  • София
Соул ще се ориентираш по магазина за цветя и магазина за бельо.Не знам дали има номер сложен на "търговския център".Самият той е залепен за магазин за месо.

# 269
Много ви благодаря, момичета! Flowers Bouquet Питам за цени, защото в старата тема от 2017 г. четох за някаква шивачка, която прави подгъвите срещу 25 лв. Smiley и да си знам.

Общи условия

Активация на акаунт