София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 957
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 300
Препоръчвам семейната ни стоматоложка. Вече 18 години лекува зъбите на цялото семейство и не бих я сменила. Д-р Манчева. http://dentastil.com/contacts.php

БЛАГОДАРЯ!

# 301
Зъболекар около пазара? Винаги ме е страх и търся търпелив специалист, да работи с касата или да не е с безбожни цени.

# 302
  • София
Зъболекар около пазара? Винаги ме е страх и търся търпелив специалист, да работи с касата или да не е с безбожни цени.
Много близо до пазара ,ходя при нея от години и мъжът ми даже вече ходи без страх.Smiley
http://www.rating.hapche.bg/rating/lekari-po-dentalna-meditsina/ … ktabs_qt__1=third

# 303
  • София-Младост
Кинкалерия някъде на пазара има ли...трябва да купя игла ...най-обикновена Simple Smile

# 304
Да, има, няколко. За кой пазар питаш? Има зад пазара Красно село, на малката уличка, започваща с павилионче за маслини; друга кинкалерия, която е пак зад пазара, в посока към билковата аптека. Има и новооткрита кинкалерия на пазар Борово до магазин Лили. Може да има и още някоя в района. Smiley

# 305
  • София-Младост
Благодаря ти, за Красно село питах, като не съобразих, че и Борово има пазар. Сетих се за кое магазинче ми говориш, пазарувала съм там.

# 306

Дентални Клиники Моллови - Доктор Русева

# 307

Дентални Клиники Моллови - Доктор Русева

+1

Малко по скъпо е, но жената работи много добре!

# 308
100 лв е лечение на зъб с най-хубавата пломба. 300 лв е лечение + най-хубавата коронка.
Това са стандартните неща и други неща са ми правили, но не помня конкретно цените.
Скрит текст:
(преди ходех на евтини зъболекари и не само, в Еодент си оставиха ръцете и сега си патя от некадърната работа на всички работили по зъбите ми. Доктор Русева се справи с ужасните ми зъби и поразиите оставили всички по тях преди)

# 309
100 лв е лечение на зъб с най-хубавата пломба. 300 лв е лечение + най-хубавата коронка.
Това са стандартните неща и други неща са ми правили, но не помня конкретно цените.
Скрит текст:
(преди ходех на евтини зъболекари и не само, в Еодент си оставиха ръцете и сега си патя от некадърната работа на всички работили по зъбите ми. Доктор Русева се справи с ужасните ми зъби и поразиите оставили всички по тях преди)

Нещо подобно се случи и при мен.

# 310
Да попитам как вървят наемите в Бъкстон?
Става въпрос за апартамент в панелен блок, със старо обзавеждане, състоящ се от хол, кухня, спалня, детска.

350-400€

Уау, сериозно? Много ми се вижда за старо жилище

# 311
Да попитам как вървят наемите в Бъкстон?
Става въпрос за апартамент в панелен блок, със старо обзавеждане, състоящ се от хол, кухня, спалня, детска.

350-400€

Уау, сериозно? Много ми се вижда за старо жилище

Нереалистично много е, да! Но това е положението.

# 312
За ново жилище е ок такъв наем, но за старо и аз не съм убедена, че ще има желаещи.

# 313
Такива са цените, за жалост. Мои познати за такова жилище, но без детска, само 1 спалня, плащат 250 евро. Други мои познати пак за същата квадратура, без детска, но с ново обзавеждане, взимат 1000 лева.. Thinking

# 314
  • София
Цените скочиха адски много и според мен за толкова голяма квадратура 700 лв. са напълно приемливи. Моя позната отдаваше на кръговото в Павлово малък апартамент, сравнително ново строителство за 700 лв.
Преди 5 години бях пред подписване на договор за наем на апартамент от 45 кв. м. ново строителство, с ново обзавеждане за 500 лв. В същото време братовчед ми живееше в старо строителството, стари обзавеждане, но 75 реални квадрата в Бъкстон отново за 500 лв.

Общи условия

Активация на акаунт