София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 133 138
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 375
pandachina, би ли споделила след прегледа как ти се е сторила клиниката, защото ми е на удобно място, а не съм я чувала. Благодаря!

Като гледам местонахождението на клиниката, до нея са поне 15 минути пеша от трамвайната спирка, вероятно ако си с дете ще са повече. Не е много далеч, но не е съвсем близо. Ако имаш време и не бързаш, може да се разходите до там, ако детето върви бавно и се уморява - по-добре си хвани автобуса. Не знам откъде ще идваш, но автобуси 73 и 107 ходят до там и спирката им ще е доста по-близо до въпросната клиника.

# 376
  • София-Младост
1км е това разстояние от кръстовището, където е спирката на трамвая до клиниката...по бг мапс.
Или трябва 111 за една спирка или да пътуваш със 73 до сп. бул. Никола Петков.

# 377
  • София
Клиниката е много добра. Даже вчера се опитах да запиша час за детето. Работят офталмолозите от Александровска болница, правят операции, работят и със ЗК. Последния път лекаря ни се скара, че отиваме на платен прием, а не сме с направление.

Относно разстоянието зависи колко сте свикнали да ходите пеша. Навръщане винаги ходим пеша до трамвай.

# 378
  • София
д-р Lady Stardust, ще пиша как ми се е видяло. Току-що им звънях и записах час за 10ти.
Благодаря ви за информацията. Flowers Hibiscus  15 минути ми се струва ОК за ходене. Тъкмо да се раздвижим малко сутринта, но може и да се метнем на 73, ако преценя на момента.

# 379
Ваня Божинова е общопрактикуващ лекар, вътрешни болести.

Не е нужно да пускате 2 поста един след друг, можеше просто да допълните първия.

Моя грешка. Не знам защо съм останала с впечатление, че е УНГ - или докато е била в 20 поликлиника е приемала в УНГ кабинет, или така пише в здравната ми книжка.
Добре, че starrydream не се е подвел.

# 380
Здравейте, бихте ли препоръчали козметичка за кола маска на нормални цени в района?

# 381
  • София
Здравейте, бихте ли препоръчали козметичка за кола маска на нормални цени в района?
Аз съм доволна от моята, ползвам я 10 години, но е в Манастирски ливади. Иначе цяла кола ми е 40 лв, не знам дали е нормално... Ако искате, ще я питам дали може да дам телефона и.

# 382
Аз съм доволна от моята, ползвам я 10 години, но е в Манастирски ливади. Иначе цяла кола ми е 40 лв, не знам дали е нормално... Ако искате, ще я питам дали може да дам телефона и.

Да моля. Може и на лично.

# 383
За кола маска в стари теми тук за квартала хвалят някъде на пазара. Ако някой се сети, нека да пише.

# 384
Може ли някой да сподели за добър гинеколог в района на Борово, да работи с НЗОК.
 Медицински център за жената "Света Петка" - има ли някой впечатления? Благодаря.

# 385
Може ли някой да сподели за добър гинеколог в района на Борово, да работи с НЗОК.
 Медицински център за жената "Света Петка" - има ли някой впечатления? Благодаря.
Точно там, д-р Стратиева.

# 386
Стратиева основно прави фетална морфология. Не съм сигурна дали работят с касата. Има един център АГ и стоматолог точно срещу спирката на трамвай 5 на пазара. Нова синя сграда, пише с големи букви на фасадата.

# 387
Преди 4 години работеше с касата и преглежда и небременни. В крайна сметка има телефон, може да се пита.

# 388
Тя сигурно преглежда и небременни, но е толкова натоварена, че лично аз не бих се занимавала. Иначе е добър лекар, но на последната ФМ обърка пола на детето (аз знаех какъв е), та сякаш е по-добре човек да ходи при по-нетърсени специалисти.

# 389
  • София
pandachina, би ли споделила след прегледа как ти се е сторила клиниката, защото ми е на удобно място, а не съм я чувала. Благодаря!

Клиниката ми хареса. Имат различни апарати, на които прегледаха детето. И сестрата, и лекарката имаха адекватен подход и предразположиха малката, която се притесняваше дали няма да я боли.
Нещото, което ме разочарова беше, че имахме записан час, а преди нас влезнаха двама души с часове, записани за след нас. Отидохме  няколко минути преди часа и на рецепцията ни казаха, че те ще ни извикат. Тъй като на мен при записването на час не ми казаха при кой лекар сме (нито при отиването в клиниката) нямаше как да знам, че тези хора ме предреждат и да се намеся. Рзбрах го в последствие съвсем случайно, когато след 40 минути чакане се поинтересувах какво става, защото детето започна да губи търпение.
Въпреки това бих използвала услугите им отново, защото прегледът протече наистина на ниво, а и приемам, че може би е нормално да се случват и грешки с часовете понякога, но ще имам едно наум и ако пак се случи нещо подобно, няма да потретя.

Общи условия

Активация на акаунт