София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 133 105
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря на всички за отговорите. В крайна сметка не се обадих по телефон, питах и разбрах това, което ме интересува.

# 391
Кое химическо чистене ще ми препоръчате? Нося си палтото в едно на пазара Красно село, но всеки път след почистване черните лакирани копчета са зверски надраскани и трябва да ги ремонтирам. Затова съм склонна да сменя с друго, ако ме насочите. Не ми се занимава да свалям копчетата, много са и си е играчка, знам, че гаранция по копчета не покриват, но все се надявам някъде да работят по-внимателно и съобразено.

# 392
  • София
Аз съм ползвла няколко пъти това в Билла в кв. Хиподрума. Не съм носила нищо особено за почистване, но до момента нямам забележки.

# 393
Някай знае ли къде в района мога да купя пелени за възрастни на по-ниска цена?

# 394
Някай знае ли къде в района мога да купя пелени за възрастни на по-ниска цена?
В детски магазин Киндер, който е в пряката, където е банка ДСК на пазара Красно село.

# 395
Купували ли сте икона в района и от къде?

# 396
  • София
Дали знаете кога има служба в параклиса?

# 397
  • София
Препоръчайте шивач за скъсяване.

Както и масажистка в района /близките квартали.

# 398
  • София
Имаме таблет за ремонт, но ни трябва първо диагностика, защото не знаем какъв е проблема. Някой има ли впечатления от коректен сервиз в района, в който да  не се опитват да излъжат клиента за несъществуващ проблем, само, за да му вземат парите? Ако сте сигурни за коретното отношение и качествена работа в сервиза съм склонна да отида и в дуг район.

# 399
  • ту тук, ту там
Препоръчайте шивач за скъсяване.

Както и масажистка в района /близките квартали.

Starrydream, имам чувството, че всеки месец питаш по веднъж за шивачка за скъсяване/ремонт.
Пак препоръчвам жената на ул. Вихрен в базара, където се продава бельо и цветя. След Аванти, от същата страна като вървиш към Пушкин. 

# 400
  • София
Не мога да се засека с нея привечер.

# 401
  • София
Аз веднъж носех за стесняване рокля при шивачката на ул Кюстендил . Намира се на партерен етаж (от към улицата е входа) в сграда между спирките на тролея на ул Дойран и пл Ручей. От страната на кв Белите брези. Когато съм минавала от там е било отворено и след 18.30 ч, но не съм сигурна с какво работно време точно е. Имам телефонен номер на шивачката. Ако мястото те устройва,  може д й звъннеш, за да се разберете. Пиши дали да ти го пратя на лични, защото не е удачно да го публикувам тук (тя ми го даде, за да се обадя да питам дали роклята е готова, защото не й работеше машината, т.е. случая беше изключение и може би не дава телефона си на всеки).

# 402
Мнение за Частна ясла Цветенце? Или препоръка за друга в района с приемлива такса?

# 403
  • София
Мнение за Частна ясла Цветенце? Или препоръка за друга в района с приемлива такса?
Не мога да дам лични впечатление,но едната майка от групата на сина ми е много доволна. И сега продължава да го пуска там за летните месеци като няма кой да го гледа.

# 404
  • София
Koга се очаква да пуснат метрото и кои станции ще отворят?

Общи условия

Активация на акаунт