София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 580
  • 1 046
  •   2
Отговори
# 720
Да, Иванова не е личен лекар. Личен лекар е Георгиев, ако бебето ви е записано при него, то казвате в Лора, че той е личен лекар. Иванова е педиатър и тя преглежда с направление за педиатър, явно те си го правят това вътрешно двамата, без да ви занимават.
Ходила съм при нея преди като беше в Новум и си преглеждаше само с направление за педиатър тя.

# 721
Здравейте. Нуждая се от шивач в района, който да може да ушие панталон по мой модел. Благодаря. 🌷

# 722
Здравейте! Много моля да ми препоръчате добър интернет доставчик в кв. Павлово. В момента сме на optic com и положението е плачевно от няколко месеца. На практика сме без интернет, тъй като през 95% от времето абсолютно нищичко не може да се направи, дори да се зареди търсене в гугъл. В къща сме също така и не желаят да ни прикачат оптичен нет поради тази причина..

# 723
Cores net. Нямам никакви оплаквания.

# 724
Някой знае ли магазин за тапети в района, или намиращ се близо до тези квартали?

# 725
  • София
В кой клон на Райфайзенбанк сте доволни? Открих си сметкс в този на Павлово, но една седмица не мога да се свържа с тях...

Преди две години ходих в магазин за физиотерапия в локалното на Цар Борис около Гешов или Пирогов, но сега не го виждам - дали е фалирал?

# 726
  • София
Аз съм много доволна от този на Руски паметник. Не е толкова близо, но служителите са чудесни.

# 727
Добра фризьорка в района?

# 728
Здравейте! Бих искала да попитам някой запознат дали е наясно с вида строителство на блок 200 в Красно село, до 6то РПУ - ЕПК, тухла или панел? Благодаря ви!

# 729
Опитвам се да избера стоматолог в района или съседен.
С добро оборудване и материали и качество на работа.
Засега тези открих, само при първата съм бил, но цените са в тавана ми.
д-р Николета Вапирова
 д-р Силвия Алексиева
д-р Люба Младенова
д-р Панков (Панкови)
Др. Теодора Джозеф
Dental BK (д-р Китев?)

# 730
  • София
Препоръчвам д-р Николова-Манчева, която е наш семеен стоматолог от години. В Хиподрума се намира.
https://dentastil.com/

# 731
Може ли някакви ориентировъчни цени, не са оповестени такива на сайта. Примерно за преглед, за фотополимерна пломба по НЗОК.

# 732
  • София-Младост
Може ли някакви ориентировъчни цени, не са оповестени такива на сайта. Примерно за преглед, за фотополимерна пломба по НЗОК.
По груб спомен нещо от порядъка на 20-40 лв. се доплаща...прегледът е безплатен.
Аз също я препоръчвам.

# 733
По здравна каса имате 90 лв на година. В тях ви влиза преглед,пломба и вадене на зъб.

# 734
Не я разбирам тази сметка, но не е било да отида на зъболекар и да не си плащам, макар и да съм осигурена. Примерно, за преглед моят зъболекар ми взима 10 лв., още при първото посещение за годината.

Ала-Бала, много ти благодаря за включването! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт