София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 691
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 870
Бяхме при тях и много бързо се преместихме. Няколко познати направиха същото в последствие.
За да не спамим темата, може ли да ми дадете повече информация на лично защо не сте били доволни. Благодаря предварително!

# 871
  • София
Аз и дъщеря ми сме при тях.
От д,-р Иванова съм доволна. Само се налага да поглеждам листовките на лекарствата, защото понякога бърка дозите, но свикнах вече и спрях да се впечатлявам. Иначе лечение винаги дава адекватно. Ако смята, че се налага, дава направления.

От д-р Георгиев не съм особено доволна. Често се случва да ми обяснява как и той ги има същите болежки, от които аз се оплаквам и с други думи да не се притеснявам, защотото не се умира от тях. Изкарва ме малко хипохондрик, а аз реално имам лошият навик да посещавам лекар чак когато вече не се търпи. Та далеч съм от хипохондрик. 

Т.е. препоръчвам д-р Иванова, но не и д-р Георгиев. Аз стоя при него, защото ми е удобно чисто административно да сме на едно място с детето.

# 872
  • София
Синът ми е при др Иванова откакто се роди и проблеми не сме имали. Мн майки около мен също са там и са доста доволни. За др Георгиев мога да кажа че след като моята лична лекарка отказа да ме прегледа и ми предписа сироп за имунната система без да се докосва до мен, защото твърдеше че съм с Ковид и да си чакам някой тест да ми излезне положителен (5 подред) Отидох до Георгиев помолих за платен преглед- прегледа ме обстойно и ми предписа лечение, което ме излекува за няколко дни.
Мисля декември да се прехвърля при него

# 873
  • София
Преди време питах в темата за добър физиотерапевт. В крайна сметка се спрях на Физиотим (до 2ра английска), много доволна останах. Имат докторка и рехабилитаторка, и двете са много мили, разбират си от работата и я вършат с кеф. Работят с НЗОК.

Сега търся препоръка за мамолог и кожен доктор, може и платено

# 874
  • София
Дерматолог препоръчвам в МЦ Дерматологикум на бул. България. Била съм при д-р Люси Попова. Много съм доволна. Платено е.

# 875
Мамолог в квартала има ей тук

http://mamologginekolog.blogspot.com/2011/05/blog-post.html?m=1
Сега не ми се търси как се казва медицинския център. Там ходя при Гемеджиев, но има и друг. Часове се записват месец-два напред.

# 876
  • София
Много благодаря за препоръките! И двамата доктори съм ги чувала (с добро), но не знаех, че са ми наблизо Hands Plus1

# 877
  • София
Мамолог в квартала има ей тук

http://mamologginekolog.blogspot.com/2011/05/blog-post.html?m=1
Сега не ми се търси как се казва медицинския център. Там ходя при Гемеджиев, но има и друг. Часове се записват месец-два напред.

МЦ "Санте" е името - там са Гемеджиев, Василев и май Младенов.

# 878
  • София
За Младенов може да се запази час през superdoc, и има часове от днес за утре.
Това значи ли, че не си върши работата съвестно? Сравнявам с Гемеджиев, за когото по-горе пишеше, че записва след месец-два.
Не ми е спешно, но за след ден-два планирам по-лесно, отколкото след месец-два. Затова, някой има ли отзиви за Младенов?

# 879
# 880
Ох, омръзна ми от тая Вода и техните ремонти - и лято, и зима! 😖

# 881
  • Седмото небе
Разбрах, но много късно. Домоуправителя също пропуснал информацията и почти никой във входа друг не знаеше за спирането. Много ме дразнят с тия ремонти по никое време и то през зимата!!! Не може ли нощем да се прави това, а не 12 часа през деня да се стои без вода!!! Меко казано съм бясна...
Късмет имаме с бебето, че мъжа ми си е у дома, пращах го до магазина за 3 туби по 10 л, дано ни стигнат Astonished

# 882
  • София
През профила ми в сайта на Софийска вода си добавих услуга да получавам по мейл информация за предстоящи ремонтни дейности. Много е удобно. Неприятното е, че получавам мейл за всякакви ремонти, не само в нашия район.

# 883
  • София-Младост

Pandachina, аз така съм си пуснала смс да получавам...но съм абонирана за 2-3 обекта и веднъж така инструктирах вкъщи да наливат вода, а без вода бяхме в офиса;)

# 884
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър козметик в района. Трябва ми за оформяне на вежди и кола маска.

Общи условия

Активация на акаунт