София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 134 173
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 285
  • София-Младост
Напоследък купувам сирене от Ракево и мога да кажа, че съм доволна...овче и козе.

# 286
Аз писах, но не ме отразихте Simple Smile На Иван Сусанин има едно магазинче, което зарежда подбрани млечни, месни и други продукти. Основно разнасят по домовете, но на мен ми харесва да ходя на място. Зареждат млечни продукти от две мандри, имената сега не мога да цитирам. На едната много ми харесват продуктите. Аз взимам сурово мляко, краве сирене и "фермерско" масло. Супер вкусни са!

# 287
  • София-Младост
Аз те отразих, от Моята ферма си поръчвам телешки кости за бульон и си ги взимам от там. Simple Smile Но не съм пробвала другите продукти.

Допълвам се, това им е сайта https://www.myfarm.bg/

# 288
  • София
Лично аз живея доста далеч от Иван Сусанин, но информацията е полезна. Ако минавам в района и се сетя, със сигурност ще погледна магазинчето.

# 289
  • София, България
Аз вземам кашкавал Сърце от Млекаря 75 на Красно село. И сирене по БДС пак от там. Мляко купувам сурово от Млекомата, в големия блок до Красно село - варя го и го квася. Харесва ми, защото си нося мое шише. Така не се хаби излишна пластмаса. Купувам по 3 литра, събирам каймака във фризера и като се събере пълен буркан си правя масло /ГХИ, че ако го оставя обикновено се разваля/

# 290
Чела съм за млекомата все хубави неща, но може ли номер на блока, че да знам как да го намеря този голям блок.

# 291
Купувам сирене смес краве и биволско от Ракево.
Извара от къде вземате?
Ако може да споделите къде е Млекомата? Аз също си събирам каймак за масло.

# 292
Да попитам как вървят наемите в Бъкстон?
Става въпрос за апартамент в панелен блок, със старо обзавеждане, състоящ се от хол, кухня, спалня, детска.

# 293
Става въпрос за апартамент в панелен блок, със старо обзавеждане, състоящ се от хол, кухня, спалня, детска.

350-400€

# 294

350-400€
Благодаря!
 И аз мислех за сума около 700 лева, но исках пак да попитам , да съм сигурна.
Дано пишат и други момичета.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 14:05 от monii

# 295
Търся уроци по рисуване за дете на 7 години - нещо съботно-неделно в района.

# 296
# 297

Супер! Ще го проверя като минат почивните дни.

# 298
Здравейте, моля да ми препоръчате зъболекар( Белите брези, Красно село, Хиподрума..)

Благодаря!

# 299
  • София
Препоръчвам семейната ни стоматоложка. Вече 18 години лекува зъбите на цялото семейство и не бих я сменила. Д-р Манчева. http://dentastil.com/contacts.php

Общи условия

Активация на акаунт