София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово- Тема 4

• 135 617
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 915
  • София
+ 1 за д-р Филипов!

# 916
  • София
Коя е най-близката лаб-я за ПСР около Бъкстон? до 20та (Рамус)? Нещо по Цар Борис?
Има ли значение след колко дни се прави?

# 917
  • София
Бихте ли споделили каква цена плащате за маникюр с гел лак в Борово и наоколо? Вчера обиколих и ми цитираха 35-39 лева, което ми се струва адски много. Аз ходя в друг квартал на доста по-ниска цена и започнах да се оглеждам за нещо в района.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 11:29 от Госпожа Лаленце

# 918
Коя е най-близката лаб-я за ПСР около Бъкстон? до 20та (Рамус)? Нещо по Цар Борис?
Рамус до 20 ДКЦ, работят до 15 часа. Има голяма опашка винаги.
Ние вчера ходихме пред централата на Цибалаб на Гюешево, става много бързо. Работят до 16.00 часа.

# 919
  • София
Рамус до 20 ДКЦ, работят до 15 часа. Има голяма опашка винаги.
Ние вчера ходихме пред централата на Цибалаб на Гюешево, става много бързо. Работят до 16.00 часа.
Ще ходя другаде значи

# 920
До Рамус има и Цибалаб. Там нямаше хора, това беше преди Нова година, сега не знам как е.

# 921
Обаче в цибалаб на Хубча не правят ПСР.

# 922
Обаче в цибалаб на Хубча не правят ПСР.
Това не го знаех!
За това няма хора там, ясно.

# 923
Бихте ли споделили каква цена плащате за маникюр с гел лак в Борово и наоколо? Вчера обиколих и ми цитираха 35-39 лева, което ми се струва адски много. Аз ходя в друг квартал на доста по-ниска цена и започнах да се оглеждам за нещо в района.

Около 30 лв - Лагера, Павлово и Красно село съм посещавала 😊

# 924
Т.е. на Хубча няма опашки? Искам да дам проба за глисти на детето, но да е читава лаборатория и да няма опашки.

# 925
20 лв плащам и съм супер доволна. Маникюристката ми е близо до Кауфланд.

# 926
  • София
20 лв плащам и съм супер доволна. Маникюристката ми е близо до Кауфланд.
Къде точно, тази цена ми е чак нереална😁

# 927
  • София
Алина, може ли и на мен контакт за маникюр?

# 928
Пратих и на двете ви на лично съобщение.
Аз си я намерих преди година от същия ваучер. Ходим аз, дъщеря ми една приятелка при нея и трите сме супер доволни.

# 929
  • София
А може ли и на мен контакти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт