Аз ли съм станала прекалено дребнава или имам основание?

• 77 247
  • 934
  •   1
Отговори
# 480
Нищо не съм казал,просто и отговорих на въпроса че е дребнава щом го гледа под микроскоп как яде,как се.е ,играел карти,бил на купон ,сякаш престъпления прави!Тя го е удушила направо!
/И се произнася Саске ама как да е /

# 481
На някои не им пречи да живеят със зле възпитани хора, на други им пречи.
Пък някои хора така и не напускат пубертета.

# 482
Като чета авторката, се чудя как не е избягал мъжа и, сигурно му брои лъжеците като се храни.

# 483
Като излизат му ги брои.

# 484
Нищо не съм казал,просто и отговорих на въпроса че е дребнава щом го гледа под микроскоп как яде,как се.е ,играел карти,бил на купон ,сякаш престъпления прави!Тя го е удушила направо!
/И се произнася Саске ама как да е /

Моля те първо да четеш, а после да си измисляш. Както казах, моят мъж нито ходи по купони, нито играе карти. Излиза понякога на бира с приятели и винаги съм ок. Аз също излизам. Имам си моите си хобита. Той също е ок.

Саске, я кажи на теб ще ти е готино ли ако твойта мадама започне да тропа пред теб, изпуска газове, оригва се и си размята превръзките където и падне? Защото моя и ушите си чисти и си оставя мръсните клечки където му падне, включително и на масата. Постоянно чистя салфетки от секвания. Навсякъде са, включително пак върху масата. Той не ги хвърля. Никога. Съответно кучето ги взима и разнася отново навсякъде. А сополивите му салфетки разкъсва, ако не съм хвърлила някоя и ги  разнася навсякъде. Я сега ми кажи. На теб ще ти е готино ли да седнеш да хапнеш, докато жена ти е проснала мръсната си превръзка върху масата?

# 485
Като чета авторката, се чудя как не е избягал мъжа и, сигурно му брои лъжеците като се храни.

Не. Не му ги броя. Слагам му количества за вечеря, достойни за кон. Пък белким се наяде. Броя му само когато омете всичко, без да остави за нас. То какво нас, аз даже въобще не се броя. За децата...

# 486
  • София
Издухай си и ти носа и му сложи салфетките в леглото.
Ама че гнусар и мърляч.

# 487
Аз се погнусих само като чета какво прави.

# 488
erfi78 o_O АЗ ли съм ти го избирал такъв??Или преди тва не е пърдял,чистил уши сополи и там квото праи,и изведнъж е почнал,е не го вярвам тва.Или си мърляр или не си,ти ся чак се оплакваш от него ,а преди като си се запознавала с него сигурно не е имал уши и нос и не си знаела кво праи с тях?Ми вържи му един миникош за боклук за гащите и където ходи да си хвърля там мизерите!
А ти като му слагаш всичко да изяде що се чудиш после що го е изял?Ми слагай си първо на тебе,на децата и на него после и ще яде колкото сложиш,или си оставяй настрани ядене,ще яде колкото му сложиш и тва е,баси проблема!

# 489
Баси, ся кво излезе? Че всичко е заради липсата на кошче? И кво праим ся?
СаШке, на 17 ли си?
JoyJoyJoy
Оправи ми вечерта, баси! Joy

# 490
Елфи, да вземеш да я заключиш ли тая тема? Съвсем изпростя.

# 491
erfi78 o_O АЗ ли съм ти го избирал такъв??Или преди тва не е пърдял,чистил уши сополи и там квото праи,и изведнъж е почнал,е не го вярвам тва.Или си мърляр или не си,ти ся чак се оплакваш от него ,а преди като си се запознавала с него сигурно не е имал уши и нос и не си знаела кво праи с тях?Ми вържи му един миникош за боклук за гащите и където ходи да си хвърля там мизерите!
А ти като му слагаш всичко да изяде що се чудиш после що го е изял?Ми слагай си първо на тебе,на децата и на него после и ще яде колкото сложиш,или си оставяй настрани ядене,ще яде колкото му сложиш и тва е,баси проблема!

Разбира се че ги е правил всичките тези неща. Аз също ги правя и всеки човек. Въпросът е че се правят без да са достояние за партньора или поне не толкова много. Въпросът е че след секването и почистените уши, би следвало да си хвърлиш средствата, с които си ги почиствал. Преди той това правеше. Не ме правеше свидетел на всичко това. Случваше се, но той сам се грижеше тези неща да не се озовават на масата. Така както аз се грижа превръзките ми да не са върху , масата. Сега вече го е подкарал през просото. И именно това искам да разбера. Подкарал ли го е или след 20 годишен брак е нормално да ме дразни, че диша Grinning
Самият факт, че ти още няколко мъже, както и жени, не видяхте проблем, а по-скоро смятате че издребнявам, ме карат да мисля, че той по-скоро мисли точно като вас. И със това ми помагаш изключително много. Да разбера той как го приема и да разбера защо според него е толкова нормално всичко това.

# 492
Дали обаче той се опитва да те разбере... Инвестираш в минало и пазиш лозе.

# 493
Не съм чела цялата тема, стигат ми само първите 1-2  поста. Не, не е в теб проблемът! Да влиза да а*а докато се къпеш?!?!?!? Това е безумие! Бих простила само ако е единичен случай и стомахът го е прерязал за секунди. Да влиза докато си в тоалетната?!?! Не, не и не!

# 494
Баси, ся кво излезе? Че всичко е заради липсата на кошче? И кво праим ся?
СаШке, на 17 ли си?
JoyJoyJoy
Оправи ми вечерта, баси! Joy
Не съм ти нито Сашо нито Саше,кой не знае Наруто!??И глеи че съм и помогнал на жената,няма зн на колко съм.Бях гледал в Съседите един като се истрещя пред жена си и тя изпадна в отврат и му дигна нервите и той си взе куфара и и каза -ся ако не пръднеш тука пред мене на момента аз си заминавам!И тая се напъва и пусна една лека и се опраиха!Тва авторката да го има напредвид!

Последна редакция: ср, 21 мар 2018, 23:47 от Sasuke Uchiha

Общи условия

Активация на акаунт