как бихте постъпили

• 16 091
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
Много строго взехте да съдите, нещо....Хората правят измами за милиони, вие една женица сте погнали, като най-големият престъпник. Според вас, каква е разликата дали е със средно или основно образование в едно тъпо производство?
27 години тази жена е работила съвестно за това предприятие и е ужасно нередно заради такава глупост да я изхвърлят. Минали са десетки години, за никого вече няма значение, освен за някакъв заядливец, който не я иска там.
Моят съвет е: нека жената да си остане на работа в другия цех, какви репутации, какви глупости.... всяко чудо за три дни. Добре, че са се намесили по-висшестоящи, да оправят нещата.
Никога не бих уволнила човек, заради диплома. Много добре знам колко ниска стойност има един тъп документ, пред знанията на дългогодишен работник.

# 31
И аз не бих уволнила човек за това, че няма диплома.
Но заради фалшифицирана диплома бих увилнила веднага.
Че като е имала смелост да измами с фалшифициран документ, какъв е проблемът да ме лъже за всичко останало?

# 32
  • Варна
Съгласна съм.Едно е да нямаш диплома,друго е да показваш фалшива Simple Smile

# 33
Навън те разследват до 9-о коляно. Ако си сгафил - нямаш шанс. Моят работодател проверява преди да наема.

# 34
И аз не бих уволнила човек за това, че няма диплома.
Но заради фалшифицирана диплома бих увилнила веднага.
Че като е имала смелост да измами с фалшифициран документ, какъв е проблемът да ме лъже за всичко останало?

Подкрепям напълно  Peace
Бих настоявала веднага да напусне, пък ако ще и златни яйца да ми е снасяла.

# 35
Някой може ли да ми обясни какво значи "погасено по давност" престъпление?

# 36
Много строго взехте да съдите, нещо....Хората правят измами за милиони, вие една женица сте погнали, като най-големият престъпник. Според вас, каква е разликата дали е със средно или основно образование в едно тъпо производство?

Законите и правилата трябва да са с еднаква сила за всички. Ако се правят компромиси за един, съответно всички ще очакват подобно отношение и за себе си.

Подкрепям мненията на останалите потребители.  Peace

# 37

Това е период от време, в който държавата не е взела мерки да открие, констатира и санкционира дадено престъпление най-общо казано....тоест бездействала е. За различните престъпления този срок /в години/ е различен и е посочен в НК.

# 38

Това е период от време, в който държавата не е взела мерки да открие, констатира и санкционира дадено престъпление най-общо казано....тоест бездействала е. За различните престъпления този срок /в години/ е различен и е посочен в НК.

Много интересно.Значи,ако убия човек и не разберат 50 години,всичко е ок.
Не го знаех това.

# 39
  • София
За убийство не знам дали има давност.

# 40
А кой ще погне тези, които издават фалшиви дипломи?

# 41
  • София
Нали съдеха някакъв сайт за фалшиви дипломи? Не знам какво стана, не следя.

# 42

Законите и правилата трябва да са с еднаква сила за всички. Ако се правят компромиси за един, съответно всички ще очакват подобно отношение и за себе си.

Подкрепям мненията на останалите потребители.  Peace
Ако бях на мястото на тази жена, щях да им кажа: "Съдете ме"
Да видим тогава каква ли присъда би й дал съда в тази ситуация.
Изобщо нямаше да се стигне до съд, защото с действията си не е ощетила предприятието. Не е кандидатствала за директор, като е представила фалшива диплома за инженер, примерно.

# 43
Защо да я съдят - тя няма необходимото образование и директно си заминава поради недостатъчен образователен ценз.  Шефът ѝ се опитва да си спести само формалностите с ИТ, нищо друго.
На всичко отгоре е и нахална и досадна.

# 44
А за този нов цех ще преподписва ли нещо? Нещо с нов изпитателен срок?

Общи условия

Активация на акаунт