Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 43 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лелелее  Confused
Тази сцена трябва да я гледам още веднъж
Какво стана сега?
Тя Кръстева искаше да каже, че Галя може да предложи освен външен вид и интелект.
Фотев си направи теста ама каква стана тя. Първата реакция на Галя бе да излезе, нормално, първосигнална защитна реакция, обаче според мен след това Галя само дето не каза 'да' Един вид продаде морала си, а Фотев точно това искаше да види, явно харесва точно такива жени или харесва егото си, че е постигнал това към което се е стремял.  Shocked
Така ли е според вас? Simple Smile От едно бързо гледане така изтълкувах нещата.

# 91
Калин, Наталия, Зорница и Марио Heart

# 92
  • София
2,3 епизода и ще им свърши щастието на Калин и Наталия...

# 93

Аха, аха, точно така изглеждам и аз в момента!
Много любов, много романтика, напълниха ми сърцето! Този ще е от онези епизоди, които ги гледаме по 10 пъти Kissing Heart

Ако може и на мен някой да обясни Галя да ли каза, Фотев да или не очакваше наистина? В последствие ли се отказа да спи с нея?

# 94
  • Ню Йорк
Стилянова си изигра правилно картите, ми то с такъв мъж какво да направи.

# 95
Галя е толкова амбициозна в професията си, че наистина беше готова да се жертва като жена след леко замисляне последвало първосигналното желание да излезе.

# 96
  • Разпиляна във въображението
Кръстева й каза, че знае как да се справя с по-възрастни мъже. Да, прибави и нещо повече от външност, но цялото й излизяние преди това ме накара да мисля тази какво се опитва да й каже - Да се предложи на Фотев ли?

Според моето усещане считам, че предаде морала си на жена.

Последните две сцени бяха много хубави Simple Smile

# 97
  • тук, на мястото си
Лелелее  Confused
Тази сцена трябва да я гледам още веднъж
Какво стана сега?
Тя Кръстева искаше да каже, че Галя може да предложи освен външен вид и интелект.
Фотев си направи теста ама каква стана тя. Първата реакция на Галя бе да излезе, нормално, първосигнална защитна реакция, обаче според мен след това Галя само дето не каза 'да' Един вид продаде морала си, а Фотев точно това искаше да види, явно харесва точно такива жени или харесва егото си, че е постигнал това към което се е стремял.  Shocked
Така ли е според вас? Simple Smile От едно бързо гледане така изтълкувах нещата.

Аз разбрах, че Фотев заключи вратата и затова Галя не можа да излезе от колата, но всъщност даде да се разбере че няма да се продаде, което пък се хареса на Фотев.
Не знам дали правилно съм разбрала.

# 98
  • София
Защо да са сладникави Калин и Наталия? Това е истинската любов. И го играят страхотно и им отива. Двойка номер 1 в сериала за мен с голяма преднина пред всички останали.  bowuu
Особено Димо е невероятен.

Fairy,
от миналата тема. Марио е шеф на спешното, но Романова е шеф на хирургията и мисля, че му се води шеф и на него. Спешното е част от отдел хирургия, за това и сутрин като правят брифингите и Романова седи на шефското място и казва кой къде да ходи и какво да прави.
Засега не виждам логика в действията на Романова спрямо Ковачев. Тя винаги е била принципен човек, а към Марио досега само злост и нападки. Да го кажем сценаристко недоразумение, защото няма обоснована логика в реакциите и.

# 99
И аз като Алфея ги разбрах нещата.

# 100
Леле какъв е този епизод да му се невиди, много любов, много нещо. Joy Heart Наталия, Калин, Зорница и Марио - уникални просто. Имахме целувка, най-сетне. Heart Eyes През цялото време от момента в който Марио и Зорница се качиха на тавана и се чудеха кой го е направил това до последната сцена се усмихвах като глупачка. Joy Тия четиримата ми напълниха душата.

Ах този Фотев, ах този Фотев. Всичко е било само тактика, изпита я. Направо щях да падна от стола като взех да схващам накъде бие. Joy Толкова предвидимо ни се стори всичко, че не помислихме, че Фотев може и да е доста хитър. Много готино интервю за работа, признавам го! Joy

Майче, ей така като гифчето ти бях на последните сцени. Joy В едно съм сигурна вече - Банков, не те искам! Гледай си жената, моля. Joy

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 21:15 от yanitsa.s

# 101

Ахахаха, същото нещо
Ама като гледам В следващия епизод пак ще има изпълнения с наркомани...

# 102
  • София
Алфея, тц.
преди малко изгледах още веднъж сцената.
Галя се продаде.  Peace

# 103
  • Разпиляна във въображението
Според мен колата не беше заключена. Галя просто започна да обмисля предложението. Фотева беше сигурна за съпруга си. Явно той наистина държи на нея, след като идва на крака, за да защитава решението й.

# 104
Тони извади нож на брат си?! Егати идиота!

Фотев тества Захариева и разбра, че кариерата й е по-важна от мъжа й, но не и от детето. На Фотев му е нужно Захариева да я е подчинил.
В една двойка единия е водещ и това ясно беше доказано в сцената с чакащите Петър и Ина. Седят и чакат решенията на половинките си.

Размислите накрая какво е любов - за всеки е нещо различно. Така сме и ние в темата.

Общи условия

Активация на акаунт