Откраднат живот - ТЕМА 36 Критична точка... Св. Кирил е странно място

• 43 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Ню Йорк
Четворката на тавана беше проява на лош вкус от страна на сценаристите.

# 106
Тони никъде не е вадил нож на брат си!

Харесва ми какво каза Галя на Зхариев накрая. Въпреки простотиите му, го обича и подкрепя и се опитва да му държи вдигнато самочувствието. Абе хем ми хареса, хем ме ядоса. Този Петър е за бой, тъпия Петър както акза Виолета миналия сезон

# 107
  • София
мдам, много любов, много целувки, а Лора хлипа в леглото. Само тя нещастна милата.
Ами Мазов си е чукундур малко.  Laughing

# 108
Четворката на тавана беше проява на лош вкус от страна на сценаристите.

Значи повечето тук имаме мноого лош вкус. Joy

# 109
Не е проява на лош вкус. Показват ни различните прояви на любовта.

На кой извади нож Тони? Не разбрах от промото.

# 110
  • Пловдив
След като Фотев приключи,натисна копчето и отлючи вратата.

Марио не може да ми "подейства" като Банков!

# 111
Наркоманът извади нож на Тони.

# 112
  • София
Тони никъде не е вадил нож на брат си!

Харесва ми какво каза Галя на Зхариев накрая. Въпреки простотиите му, го обича и подкрепя и се опитва да му държи вдигнато самочувствието. Абе хем ми хареса, хем ме ядоса. Този Петър е за бой, тъпия Петър както акза Виолета миналия сезон

да, ако Петър бе защитил жена си твърдо пред Фотев може би пак тя щеше да е шеф на отделението и нямаше да се налага да се унижава сега. Пешко винаги е имал много силни жени до себе си, които да го дърпат нагоре и да са му опора също така, не знам дали ги заслужава обаче...

# 113
  • София
Пфу, чакам ММ да изгледа снощната серия, че я пропусна и после ще наваксваме заедно. И като ви чета, нямам търпение за днешната. След колко време ще я качат?

# 114
Не мисля, че ги заслужава. Адски мекушав! И защо ѝ предложи на Галя, като не иска да се жени? Две неща иска жена му, той к двете не прави

# 115
  • ... рееща се.
Здравейте, не следя сериала, но хванах в края на днешния епизод една българска песен. Някой има ли идея коя е? Simple Smile

# 116
Сладникави  и инфантилни прояви на любов !
Огнянова преди как целуваше и как целува сега !!!

Галя понечи да си тръгне,вратата беше  заключена.И затова и даде поста,възхити се на морала и твърдостта и.Разбра,че е по -силна от мъжа си.

# 117

И на мен. Нито една от целувките на Банков не беше изпълнена с толкова нежност, топлина и любов като тазвечершната. Heart Браво, Марио, браво, моето момче Heart

Епизодът беше толкова красив, вълшебен, пълен с любов, закачки, надежда...нека е лош вкус, на мен сърцето ми е пълно в момента.

Галя я изтълкувах, че му отказа. Но алед като той каза, че той ще жертва това да спи с нея, явно по-скоро е разбрал, че е съгласна. Бе замисли се нещо там. Grinning

Амбър, целувката на Огнянова днес беше на една разбита жена, загубила вяра в любовта, в която се прокрадна плахата надежда, че може да обича отново, че може да бъде обичана и че може да бъде щастлива Simple Smile

# 118

И на мен. Нито една от целувките на Банков не беше изпълнена с толкова нежност, топлина и любов като тазвечершната. Heart Браво, Марио, браво, моето момче Heart

Епизодът беше толкова красив, вълшебен, пълен с любов, закачки, надежда...нека е лош вкус, на мен сърцето ми е пълно в момента.

Галя я изтълкувах, че му отказа. Но алед като той каза, че той ще жертва това да спи с нея, явно по-скоро е разбрал, че е съгласна. Бе замисли се нещо там. Grinning

Амбър, целувката на Огнянова днес беше на една разбита жена, загубила вяра в любовта, в която се прокрадна плахата надежда, че може да обича отново, че може да бъде обичана и че може да бъде щастлива Simple Smile
+ 1111111111

# 119
  • Разпиляна във въображението
Галя понечи да си тръгне,вратата беше  заключена.И затова и даде поста,възхити се на морала и твърдостта и.Разбра,че е по -силна от мъжа си.

Дано, защото Галя ми е първа любимка. Ще трябва да гледам епизода отново.

Иначе друго си е един мъж да покани жена у дома и после да я изгони като мокро куче. Това е мъжкарска любов, зряла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт