Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 586
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • На остров
Гери честито залагам на многоплодна с това чхг !

# 571
Честито и от мен Гери, лека и безпроблемна бременост ти желая!

# 572
Здравейте, момичета. На девети ден от трансфера на петдневни ембриончета - чхг 0,2. Според вас има ли смисъл да повтарям теста. Докторът ми каза тест на 11-12 ден.

# 573
  • София
Здравейте, момичета. На девети ден от трансфера на петдневни ембриончета - чхг 0,2. Според вас има ли смисъл да повтарям теста. Докторът ми каза тест на 11-12 ден.

За съжаление, не

# 574
На 9 ден има ли 0 няма шанс.

# 575
За съжаление моят резултат на 9 ден е една голяма нула , спирам лекарствата. Надявам се поне след месец почивка пак да съм сред чакащите.На вас мили момичета много късмет ви желая !

# 576
biliva, Mery, много съжалявам. Събирайте сили за следващия път. Успех ❤

# 577
Момичета, съжалявам! Пийнете си смело тази вечер да отпуснете душата и смело напред!

# 578
Здравейте отдавна не съм писала но искам да ви вдъхна кураж на 04.04 се роди моето бебче след 13 годишен стерилитет и безброй инвитро опити. По трудния път на серилитета когато стигнеш щастливия край всяка трудност се забравя. Не се отказвайте момичета !!!

# 579
Кика, честито щастие! Лелеее 13 години борба, ти си герой!

# 580
Kikair, честито !
Да е много здраво, спокойно и усмихнато бебчето желая Heart

# 581
Честита радост Simple Smile

# 582
Момичета имам пак питане възможно ли е на този цикъл при неуспешен опит да започна стимулиран такъв.Опитът ми беше ЗЕТ на естествен цикъл

# 583
  • На остров
Сиана да възможно е.

# 584
.                                                                           Благодаря ти много защото вчера се обаждах за час и малко странно реагираха,а докторката беше казала че ако е неуспешен започваме на същия цикъл и си помислих да не би аз да не съм разбрала нещо

Общи условия

Активация на акаунт