Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • тук-там
Можеш да започнеш веднага, според мен дори и с една идея по-големи шансове.

# 586
Момичета да ви кажа какво стана с мен на 12.03 ми беше 1-ият трансфер и днес ще правим лапароскопия, защото се оказа извън маточна още имам чхг 131 много бавно спада на всичко отгоре имам и голяма киста и двоен цикал, вече ми 14-и ден от както ми дойде.
 Най-лошото за мен е че ще чакам за 2-и трансфер 2-3месеца.
Честото на успялите и успех на опитващите!

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 11:05 от Asya192

# 587
Asya, пожелавам ти успех с лапарото.
Знам, че чакането е убийствено понякога, разбирам те напълно...
Стискам ти палци за бързо и леко възстановяване. Успех! Yellow Heart

# 588
Asia,пожелавам ти бързо възтановяване и горе главата минала съм през две изънматочни бременности и знам какво е горе главата следващия опит ще е твоя.Успех!!!

# 589
  • тук-там
Ех, Ася! Многи тъпо Sad Измъчи се ти! Стискам палци за бързо възстановяване и скорошен успешен опит!

# 590
На вас изследвали ли са ви естрадиола ако започвате стимулация и колко трябва да е за да се започне.На мен днес ми отложиха стимулацията за другия месец заради това че е висок,а според референтните му стойности е в норма.И започвам много да се ядосвам

# 591
Siana, на къс протокол ми беше 32,86pg/ml на 2 ден от МЦ.
Не ти ли обясниха, колко трябва да е и защо твоя е висок след като е в границите ? При кой лекар си ?

# 592
Естрадиола трябва да е до 50 за да се започне стимулация.
Над 50 може би има задържан фоликул.

# 593
Ами моя е 76 но на референтните стойности е в норма не ми е обеснено че трябва да е до 50.Благодарна съм че ви има,защота вече почнах да си мисля че ме мотаят.При д-р Персенска съм

# 594
И аз веднъж на втори ден на прегледа се видя, че имам задържан фоликул, пуснахме естрадиол и беше към 80.
Цветков отказа да започнем стимулация.
Сиана, ти днес имаше ли преглед?

# 595
Да бях на преглед видя се фоликул,но не каза че е задържан,каза че е подранил

# 596
  • София
Да бях на преглед видя се фоликул,но не каза че е задържан,каза че е подранил
При всички случаи ще пречи на стимулацията.
Довери се на д-р Персенска, знае какво прави.

# 597
Моя беше 26.86 .... Два бях задържала, но запачнахме стимулацията .

# 598
Ами моя е 76 но на референтните стойности е в норма не ми е обеснено че трябва да е до 50.Благодарна съм че ви има,защота вече почнах да си мисля че ме мотаят.При д-р Персенска съм

Сиана,

Не се ядосвай. Довери се на Перси, тя е добър специалист. Вярно е, че хич не обича да говори и да обяснява, но знае какво прави. Ако имаш конкретни въпроси ще ти отговори, инъче не се впуска в подробности.
По-добре така, отколкото да ти вземе парите за стимулация и накрая нищо да не излезе и само да ти товарят организма?
Знам, че това чакане и размотаване убива всички ни, но вярвам, че при всяка от нас чудото ще се случи когато е писано.
Кураж Simple Smile

# 599
Благодаря ви, момичета!!!Преди 2 години и половина беше моя първи опит слава Богу успешен и си имам една прекрасна дъщеря,сега се борим за второ.Просто сега ми изглежда всичко различно от тогава, като отношение и малко почнах да се разочеровам.Може би заради това всичко което се случва ми се струва като претупване,а може и да греша Незнам.

Общи условия

Активация на акаунт