Дългото чакане след трансфер - Тема 67

• 71 408
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • София
щеше да е претупване, ако бяха започнали стимулация, в случая не виждам претупване  Rolling Eyes

# 601
щеше да е претупване, ако бяха започнали стимулация, в случая не виждам претупване  Rolling Eyes

.                                                                       Да така е просто реагирам може би първосигнално и съм ядосана на всичко и всеки дори на себе си заради този фоликул.

# 602
Здравейте момичета, мисля че опитът ми свърши неуспешно. Вчера 15 ден след трансфера на двудневно ембрионче -чхг 3.250 mu/ml. Днес ми е деня за цикъл и от сутринта имам зацапване. Стискам палци на всички, които чакат. Това ми беше втори опит и ще сменям клиниката май - разочарована съм. Незнам дали утре да не пусна още един кръвен?

# 603
Недасон, много съжалявам Pensive Според мен няма смисъл да те бодат 2 път, но все пак може да пуснеш за да си сигурна. Извинявай за въпроса, но в коя клиника си ?
Желая ти много успех следващия път Yellow Heart

# 604
присъединявам се и аз да ви следя Simple Smile стартира и моя първи опит иии скоро започва голямото чакане

# 605
Здравейте ☺ И аз се включвам в голямото чакане.На 16.04 ми беше трансфера на две тридневни снежинки.Днес ме наболява корема..дано всичко е наред.Стискам палци на всички ви ☺

# 606
Sailor moon стискам палци и да ни зарадваш! Успех!

# 607
Здравейте,момичета! Знаете ли, на кой ден след трансфера е имплантацията на бластоцист?

# 608
Здравейте,момичета! Знаете ли, на кой ден след трансфера е имплантацията на бластоцист?
На първа страница е подробно описано. Успех!

# 609
На първа страница е подробно описано. Успех!
Благодаря ти!

# 610
  • София
Имплантацията е процес, който протича за 2-3-4 дни, а не се случва в един момент или 1 дет

# 611
Никой ли не е след трансфер?Някой чака ли?

# 612
Никой ли не е след трансфер?Някой чака ли?

Здравей, Shannel,
Явно темичката е позамряла за почивните дни. Аз не съм след трансфер сега, но хвърлям по един поглед тук. На кой ден и колко ембриончета имаш? Стискам палци да е с прекрасен финал. Сега е най-важно да си позитивна и да не се вглеждаш в симптоми. Успех ти желая!

# 613
3 ден след трансфер на 1 ембрионче ,останалите замразихме ако нещо се обърка тук. Вече съм минавала по този път ,но пак тръпна и съм леко неспокойна.Благодаря ти ще ми е нужен.

# 614
  • тук-там
Успех, Шанел! Силно ти стискам палци! По-горе в темата бяха писали и други дами, че са в очакване. Предполагам ще се включат в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт